Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

GIBRA
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 16:06

MilanMladenovic je napisao/la:
23 avg 2024, 14:09
GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 14:01
MilanMladenovic je napisao/la:
23 avg 2024, 13:07

Ma glava gore i ne krivi sebe. Ti nastavi davati svoj maksimum a naci ces neku koja ce to cijeniti. Nit si ti prvi nit zadnji kojem se to desilo, a nit ce ovo biti zadnji put da ti se desilo. Samo je prestani idealizirat i krenut ce oporavak.

I to da se de sve u manje od dva dana okrenulo, mozda ima valjan razlog koji nece da kaze mozda ga nema, ne treba ni da te zanima. Nije djevojka za tebe i to je to. Doci ce druga bolja. Vjerujem da si mlad cim te ovo ovoliko nasikiralo, tako da zivot pred tobom.
Nekima je djevojka i žensko izgleda samo za iskoristiti, za poje....ti i ostaviti, fakat godinama troleri ovog foruma to pisu
Ima nas koji i osjecaj neku ljubav, vjeruju u zdrav i dobar odnos, bar mi koji smo to imali

Cura ekstra, obrazovana, kulturna, bez ikakvih poroka, bez ikakvih problema, toliko bili bliski da smo znali sve pokrete u toku dana i jedno i drugo, cesti izlasci, mnogo blizak odnos i u privatnim zivot ima, potpuno sve iskreno i otvoreno
Sad dolazim i do ove faze pisanja, al bukvalno luda za mnom, sve mjesece i luda i prije 3 dana, jedva docekala da izadjemo ovaj zadnji put prije 5 dana, i tad sve super, i sutradan i prekosutra sve ok, ponedjeljak ok, sve isto, i samo u utorak muk totalan s njezine strane, u srijedu raskid, znaci od manje od 48sati apsolutno promjena osjecanja, misli i razmisljanju kod nje
U ponedjeljak volim te, ljubavi, tepanje, falis mi a sutradan seenanje, prekosutra raskid

Za upit razloga sta je, nije nista, ekstra si momak,nisi nista pogrešno uradio, fino si kulturan i odgojen bas sve pohvale al nije to to vise s moje strane i ohladila sam

Nemoj me zayebavati da se okrenes skroz, da u pon ludis za mnom ko i uvijek do sad, a onda za nekih 35 sati sve to nestane, ne moze da se nije nista desilo i da razloga nema

A znam koliko me voljela i to mnogo puta dokazala, isto bilo s obe strane

Taj sok me bas pogodio, nemoguce je to da se sve tek tako izgubi u manje od dan i po
Neko je vec pisao hormoni su cudo zato i jesu toliko nepredvidive. Nikad necemo imat prirucnik da nam bude to lakse za razumjet jer na svaku to drugacije djeluje.

A ovi sto pisu o iskoristavanju 90% ih je povrijedjeno kad su bili mladji tako kao ti pa sad ne vjeruju zenksu ni ako im je mati a onih 10% su latentni ped.eri samo dok jos otkriju to.

Ma ovih ovdje pola i nema neki zivot, neke teorije zavjera iz filmova, djevojke im za iskoristiti samo.
Vidim da si jedna od rijetkih koji je osjetio obostranu zelju sa obe strane, onu istinsku, kao sto je i u mom slucaju bilo

Bio je predobar odnos, preblizak, teorije o novom decku su iskljucene skroz, ludila jos prije dva dana za mnom, sta se desilo preko nepuna dva dana da izgubi sve osjecaje a toliko leti la za mnom, ne znam..

Ta odluka i to sto ne znam razlog me mnogo sokiralo,a bilo je ozbiljno s obe strane i stalo s obe strane i obostrana ljubav s obe strane
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 23 avg 2024, 16:06

baboedindzeko09 je napisao/la:
23 avg 2024, 16:00
Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 13:42
To možda vama sa dubokim džepom, realno gledano žene sad imaju takve standarde da je teško ispuniti sve - visina, (dobro) auto, pare, luksuzne večere, izlasci..
Vidjet ćeš kad kupiš svoja kola da nije sve do toga :D

Jaran mi vozi Taycana, umjesto Dormea leži na milionima, pa ga odbijaju opet svakakve seljančice što nemaju zvijezde svoje, daj Bože da jednom u 6 mjeseci nahvata kakvu.

S druge strane imam jarana što nema ni položeno a kamoli kola pa je ove godine do sad bio sa 20 cura barem.
Kazem, samo cuka, samo glava :D harizma, duhovitost, prica pobija sve te stereotipe o tome kako trebe padaju samo na dubok dzep, auto i vikendicu na hvaru
1946-1987

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 16:08

Ja imam 28 godina u decembru 29 I nikad u zivotu nisam imao curu. Kako se ja tek osjecam :bih: sad sam u fazi kad probam kod svake :bow: koju upoznam i sve imaju momka. Doslovno sve zauzete :D saznam Kako SE zove pogledam.na instagramu zauzeta odustanem.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2024, 16:11

Svaku temu sex, trebe i slicno mozes komotno preimenovat u "ko ce vise slagat i nadodat"

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 avg 2024, 16:12

leo1946 je napisao/la:
23 avg 2024, 16:06
Kazem, samo cuka, samo glava :D harizma, duhovitost, prica pobija sve te stereotipe o tome kako trebe padaju samo na dubok dzep, auto i vikendicu na hvaru
Upravo, mislim ima i žena kod kojih to pali, ali je obični stereotip da svaka pada na to. Ko je iskusio iz prve ruke zna o čemu pričam.

Ženama se ne priča ono što ti hoćeš da pričaš, već što one hoće da čuju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 16:15

sljivo je napisao/la:
23 avg 2024, 16:11
Svaku temu sex, trebe i slicno mozes komotno preimenovat u "ko ce vise slagat i nadodat"
U mom slucaju je istina :nene: nazalost

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 avg 2024, 16:19

baboedindzeko09 je napisao/la:
23 avg 2024, 16:12
leo1946 je napisao/la:
23 avg 2024, 16:06
Upravo, mislim ima i žena kod kojih to pali, ali je obični stereotip da svaka pada na to. Ko je iskusio iz prve ruke zna o čemu pričam.

Ženama se ne priča ono što ti hoćeš da pričaš, već što one hoće da čuju.
Nije prica najbitnija vec izgled. Isto kao i nama.

slika

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 avg 2024, 16:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:
23 avg 2024, 12:19
kraljttbvb je napisao/la:
23 avg 2024, 11:16
Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 10:46
Ni meni nikad neće biti jasan taj switch u ponašanju koji se odjednom pojavi, do jučer sve normalno - onda odjednom seenovi, neodgovorene poruke, "legla spavati" (a ono 21h), imam previše obaveza, pritisak...

Nije vala moguće da se svaka promijeni isključivo zbog novog momka, ali de makar mi reci - razlog je to i to, a ne da ja gatam noćima šta sam pogrešno uradio.
Nije to bas odjednom da njoj/njemu padne na pamet da prekine vezu.

Skuplja se to u ljudima mjesecima, neke stvari nam smetaju, samo sto sutimo i ne govorimo nista, a onda dodje vakat da se kaze da to nije to.

Problem je sto ljudi sute (ova djevojka), ne pokusavaju razgovorom rijesiti probleme i reci sta im smeta, a zaljubljeni (GIBRA) sa druge strane ne vide male signale. Kad ga ona ostavi, tek tad otvori oci.

Jednostavno ljudi se ne vide sa nama u buducnosti i zato prekidaju.

U pocetku je to nama katastrofa, ali dugorocno gledano je prava stvar, jer ce to puknuti kad tad. Bolje da pukne za 3 mjeseca, nego za 3 godine kad ste se skoro vjencali ili ste vec u braku.

Ps. Napisah ovo opcenito, mada i dalje mislim da nas GIBRA trola...
Fakat, evo kolegica nedavno kaže, ona hodala nekada davno prije nego se udala sa tim bivšim momkom 5 godina, al dvije godine prije prekida znala da će prekinuti sa njim i samo je čekala da mu kaže :mrgreen:

I to nije zbog drugog momka, nego jednostavno se nije vidjela sa njim dugoročno, tj u braku
Raja se bezveze zavlači, sve kontaju nešto će se promijeniti. Cim ti u glavi pomislis da nema od neke veze ništa, to je gotova veza. Ostajanje u takvoj vezi je samo patnja.

Ja sam presijecao, cim je ne vidiš kao buduću zenu, hvala, dovidjenja i prijatno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2024, 16:28

Centre forward je napisao/la:
23 avg 2024, 15:35
Ko sipa na tim i sličnim pumpama, nek štedi za dizne.
Gluposti. Slali gorivo na analizu nakon sto je na novoj Octaviji sa 400 kilometara bio kvar sa preko 5 milja dijelova, pa je Skoda krivila gorivo i htjela da mi platimo dijelove. Najbolje gorivo na slovenskom petrolu, ostale pumpe sve isti ****, ni miligrama razlike ( dovoljno dobro na svim da ne bude uzrok kvara ikakvog ).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 avg 2024, 16:28

Hightower je napisao/la:
23 avg 2024, 16:08
Ja imam 28 godina u decembru 29 I nikad u zivotu nisam imao curu. Kako se ja tek osjecam :bih: sad sam u fazi kad probam kod svake :bow: koju upoznam i sve imaju momka. Doslovno sve zauzete :D saznam Kako SE zove pogledam.na instagramu zauzeta odustanem.
Do 30te nije ti kasno legendo :salut:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 16:29

23 avg 2024, 16:22
rio_Ferdy88 je napisao/la:
23 avg 2024, 12:19
23 avg 2024, 11:16

Nije to bas odjednom da njoj/njemu padne na pamet da prekine vezu.

Skuplja se to u ljudima mjesecima, neke stvari nam smetaju, samo sto sutimo i ne govorimo nista, a onda dodje vakat da se kaze da to nije to.

Problem je sto ljudi sute (ova djevojka), ne pokusavaju razgovorom rijesiti probleme i reci sta im smeta, a zaljubljeni (GIBRA) sa druge strane ne vide male signale. Kad ga ona ostavi, tek tad otvori oci.

Jednostavno ljudi se ne vide sa nama u buducnosti i zato prekidaju.

U pocetku je to nama katastrofa, ali dugorocno gledano je prava stvar, jer ce to puknuti kad tad. Bolje da pukne za 3 mjeseca, nego za 3 godine kad ste se skoro vjencali ili ste vec u braku.

Ps. Napisah ovo opcenito, mada i dalje mislim da nas GIBRA trola...
Fakat, evo kolegica nedavno kaže, ona hodala nekada davno prije nego se udala sa tim bivšim momkom 5 godina, al dvije godine prije prekida znala da će prekinuti sa njim i samo je čekala da mu kaže :mrgreen:

I to nije zbog drugog momka, nego jednostavno se nije vidjela sa njim dugoročno, tj u braku
Raja se bezveze zavlači, sve kontaju nešto će se promijeniti. Cim ti u glavi pomislis da nema od neke veze ništa, to je gotova veza. Ostajanje u takvoj vezi je samo patnja.

Ja sam presijecao, cim je ne vidiš kao buduću zenu, hvala, dovidjenja i prijatno...
To u ovom slucaju i jes bas tako kako opisa
S obe strane ozbiljno, to govorili jedno drugom

Al sta bi preko jednog dana, to me najvise sokira
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2024, 16:30

Hightower je napisao/la:
to je zato sto radis ko komercijalista yebem te u zvalje dosadne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 avg 2024, 16:34

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 16:29
Al sta bi preko jednog dana, to me najvise sokira
slika

:problem:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 16:35

Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 16:30
Hightower je napisao/la:

Nije svako Novi na forumu trol

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2024, 16:36

Jest te omandjijala.

Njoj bih vise vjerovao nego svojim ocima :urnebes:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 16:38

StevieG8 je napisao/la:
23 avg 2024, 16:28
Hightower je napisao/la:
Do 30te nije ti kasno legendo :salut:
Nadam se da je tako

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 avg 2024, 16:38

feniksptica je napisao/la:
23 avg 2024, 16:36
Jest te omandjijala.
Treba ga odvesti kod Arifa u Čakloviće. Bio bi ko nov :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2024, 16:40

Surreal je napisao/la:
Hightower je napisao/la:
jest naporan frajer smrdi ko krepalina truhla
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 23 avg 2024, 16:42

Zar stvarno mislite da je neko tako uporan. Samo sam pitao za savjet nista vise a neki me vrijedjaju I misle da sam trol

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 avg 2024, 17:03

Surreal je napisao/la:
Hightower je napisao/la:
:rol: :rol:

I GIBRA baca na Goretzku, ovo je njegov stil, slicno kao kad je iskakao iz grmlja.

Puno puta isto ponavlja, sve bilo ok, a onda odjednom ohladila. Stalno vrti istu pricu, 3 recenice konstantno ponavlja...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 240 gostiju.