"nije to promjena u ponasanju ,nego svaka pored tebe ima jos 3,4 šeme i ako joj nigdje ne uspije onda je sa tobom a tvojoj je negdje drugo uspjelo pa onda kao nije do tebe do mene je bla bla a tamo je drugi taslaciGIBRA je napisao/la: ↑23 avg 2024, 12:53Marsal je opisao situaciju koja je bas mnogo licna meni, i ponavljam da mi ne bi bilo tesko da je to hladjenje trajalo 10,15 dana, naprotiv, luda bila u pozitivnom smislu, izlazili, bliski bili, prejak odnos, prije 3 dana sve super, ok, isto se culi, pricali, pisali, tepanje s njezine strane, NON stop zagovaranje izlazaka, sma bas sve ekstraMilanMladenovic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 09:38Ja ne znam sta je narodu. Mi bas volimo biti jadni i patiti. GIBRA poslusaj Marsala. Procesiraj emocije, isplaci se i onda napokon skontaj da je ako je to bilo kako si ti zamisljao ne bi se prekinulo. Nije ljubav bila s njene strane ako tek tako ode.
Zao ti je i treba da bude to je normalno, ali nemoj je vise idealizirat kad ocigledno nije idealna. Kako napisah vec poslusaj Marsala, rijesi se svakog moguceg kontakta s njom baci i obrisi sve sto te asocira na nju i kad se oporavis nastavi dalje sa zivotom kao da se to nikad nije desilo. Na kraju krajeva, vjeruj mi, nece biti jedina koja ce te samo povrijediti i otici.
I onda sljedeća dva dana, nigdje je u chat ovima, ne otvara, seena i tek tako to odluci kao grom iz vedra neba, cak nije ni punih 28 sati proslo od tog ekstra odnosa s njezine strane do raskida
Ne mozes me djevojsko ubijediti da se nista nije desilo preko tog jednog dana i da nema nikakav razlog, znam da joj je bilo puno stalo i da se to nije promijenilo, mnogo blizak odnos i u privatnim zivotima imali
Nesto se desilo preko tog jednog dana u to sma siguran, al izbjegava reci, samo govori da nije do mene i da zeli bit sama beućz ikakvih veza
Takve promjene osjecanja za manje od 48 sati? Kako da ne...
i nije samo ta nego 90% cura je takvo zato pamet u glavu i budi isti,koje su za guznjavu njih guzi koje su za dopisiovanje s njima se dopisuje kafenisi,samo ce se na kraju iskristalizovati"
Mujo,49 godina,samac