Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

donDondon
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la donDondon » 23 avg 2024, 13:27

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 12:53
MilanMladenovic je napisao/la:
23 avg 2024, 09:38
Ja ne znam sta je narodu. Mi bas volimo biti jadni i patiti. GIBRA poslusaj Marsala. Procesiraj emocije, isplaci se i onda napokon skontaj da je ako je to bilo kako si ti zamisljao ne bi se prekinulo. Nije ljubav bila s njene strane ako tek tako ode.
Zao ti je i treba da bude to je normalno, ali nemoj je vise idealizirat kad ocigledno nije idealna. Kako napisah vec poslusaj Marsala, rijesi se svakog moguceg kontakta s njom baci i obrisi sve sto te asocira na nju i kad se oporavis nastavi dalje sa zivotom kao da se to nikad nije desilo. Na kraju krajeva, vjeruj mi, nece biti jedina koja ce te samo povrijediti i otici.
Marsal je opisao situaciju koja je bas mnogo licna meni, i ponavljam da mi ne bi bilo tesko da je to hladjenje trajalo 10,15 dana, naprotiv, luda bila u pozitivnom smislu, izlazili, bliski bili, prejak odnos, prije 3 dana sve super, ok, isto se culi, pricali, pisali, tepanje s njezine strane, NON stop zagovaranje izlazaka, sma bas sve ekstra

I onda sljedeća dva dana, nigdje je u chat ovima, ne otvara, seena i tek tako to odluci kao grom iz vedra neba, cak nije ni punih 28 sati proslo od tog ekstra odnosa s njezine strane do raskida

Ne mozes me djevojsko ubijediti da se nista nije desilo preko tog jednog dana i da nema nikakav razlog, znam da joj je bilo puno stalo i da se to nije promijenilo, mnogo blizak odnos i u privatnim zivotima imali

Nesto se desilo preko tog jednog dana u to sma siguran, al izbjegava reci, samo govori da nije do mene i da zeli bit sama beućz ikakvih veza

Takve promjene osjecanja za manje od 48 sati? Kako da ne...
"nije to promjena u ponasanju ,nego svaka pored tebe ima jos 3,4 šeme i ako joj nigdje ne uspije onda je sa tobom a tvojoj je negdje drugo uspjelo pa onda kao nije do tebe do mene je bla bla a tamo je drugi taslaci
i nije samo ta nego 90% cura je takvo zato pamet u glavu i budi isti,koje su za guznjavu njih guzi koje su za dopisiovanje s njima se dopisuje kafenisi,samo ce se na kraju iskristalizovati"

Mujo,49 godina,samac
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 23 avg 2024, 13:33

U danasnji vakat kukati zbog zenska :tokralju: ako je ista danas lako to je naci neku, otresti je i ispuhati se ko covjek, nece ti ta ni naumpasti poslije
1946-1987

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 avg 2024, 13:42

leo1946 je napisao/la:
23 avg 2024, 13:33
U danasnji vakat kukati zbog zenska :tokralju: ako je ista danas lako to je naci neku, otresti je i ispuhati se ko covjek, nece ti ta ni naumpasti poslije
To možda vama sa dubokim džepom, realno gledano žene sad imaju takve standarde da je teško ispuniti sve - visina, (dobro) auto, pare, luksuzne večere, izlasci..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 avg 2024, 13:45

Asteriks je napisao/la:
23 avg 2024, 13:13
scholsey je napisao/la:
23 avg 2024, 11:37

@Asteriks, ljubi te brat. :salut: Već sam utopio ovogodišnji luk. Nisam na veliko, nego više na neku vrstu rezervacije.. uglavnom po tim cijenama. Ostavio nešto malo (lagerovano po tvojim instrukcijama), čisto da vidim šta je reć za par mjeseci. :zviz:
Sigurno ćeš ubit pos'o uvijek kada ga skladištiš na onaj način.

Ako nekad ulagao u voće, a to je već ozbiljan i dugoročan biznis, onda obrati pažnju na - kupine, borovnice i ribizle. Trenutno se kreću između 9 i 12 KM na veliko.

Za kupine i borovnice imaš haman siguran otkup, dok za ribizle opet ovisno od sredine.
Jok kupine. Kupina je ekstremno osjetljiva vocka koja ako se ne proda isti dan, mozes je u kanal bacit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 avg 2024, 13:48

Ne mogu vise ovih patnji daj sta o politici :urnebes:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 23 avg 2024, 14:00

Asteriks je napisao/la:
23 avg 2024, 13:13
Sigurno ćeš ubit pos'o uvijek kada ga skladištiš na onaj način.

Ako nekad ulagao u voće, a to je već ozbiljan i dugoročan biznis, onda obrati pažnju na - kupine, borovnice i ribizle. Trenutno se kreću između 9 i 12 KM na veliko.

Za kupine i borovnice imaš haman siguran otkup, dok za ribizle opet ovisno od sredine.
Stvarno sam prezadovoljan ovom godinom, najbolja do sada. Bilo ga je mašala i sve otišlo bez ikakvih problema. Ostavio ukupno negdje oko pola tone lagerovano.. i više bih, ali em ga nisam imao gdje, em me moji kući istripovali da će propasti, sve više raje prodaje, bla bla - pa sam gledao da što prije ode, ni vremena ni živaca da se natežem.

Krompir mi je isto top, paradajz i paprike u plasteniku također. Na otvorenom ih suša poprilično yebala. Paradajz malo i plemenjača - nije nikad ranije, pa sam bio poprilično nespreman za to. :damn:

Ali iduće godine će biti dosta bolji sistemi navodnjavanja i zaštite, pa će se to riješiti.. ipak se još uvijek učim. :zviz:

Voća imam ono za kućne potrebe. Nema se jbg vremena, čekam da sad stari dođe u penziju, da se to ozbiljnije zaganja. Nešto kontam da se baziram na džemove i te zajebancije, imam nekih opcija za izvoz.. ali vidjeću još.
The saddest thing in life is wasted talent.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 14:01

Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 13:42
leo1946 je napisao/la:
To možda vama sa dubokim džepom, realno gledano žene sad imaju takve standarde da je teško ispuniti sve - visina, (dobro) auto, pare, luksuzne večere, izlasci..
Ispunjavam sve uslove :D
Koševo Zapad

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 14:01

23 avg 2024, 13:07
GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 09:38
Ja ne znam sta je narodu. Mi bas volimo biti jadni i patiti. GIBRA poslusaj Marsala. Procesiraj emocije, isplaci se i onda napokon skontaj da je ako je to bilo kako si ti zamisljao ne bi se prekinulo. Nije ljubav bila s njene strane ako tek tako ode.
Zao ti je i treba da bude to je normalno, ali nemoj je vise idealizirat kad ocigledno nije idealna. Kako napisah vec poslusaj Marsala, rijesi se svakog moguceg kontakta s njom baci i obrisi sve sto te asocira na nju i kad se oporavis nastavi dalje sa zivotom kao da se to nikad nije desilo. Na kraju krajeva, vjeruj mi, nece biti jedina koja ce te samo povrijediti i otici.
Marsal je opisao situaciju koja je bas mnogo licna meni, i ponavljam da mi ne bi bilo tesko da je to hladjenje trajalo 10,15 dana, naprotiv, luda bila u pozitivnom smislu, izlazili, bliski bili, prejak odnos, prije 3 dana sve super, ok, isto se culi, pricali, pisali, tepanje s njezine strane, NON stop zagovaranje izlazaka, sma bas sve ekstra

I onda sljedeća dva dana, nigdje je u chat ovima, ne otvara, seena i tek tako to odluci kao grom iz vedra neba, cak nije ni punih 28 sati proslo od tog ekstra odnosa s njezine strane do raskida

Ne mozes me djevojsko ubijediti da se nista nije desilo preko tog jednog dana i da nema nikakav razlog, znam da joj je bilo puno stalo i da se to nije promijenilo, mnogo blizak odnos i u privatnim zivotima imali

Nesto se desilo preko tog jednog dana u to sma siguran, al izbjegava reci, samo govori da nije do mene i da zeli bit sama beućz ikakvih veza

Ma glava gore i ne krivi sebe. Ti nastavi davati svoj maksimum a naci ces neku koja ce to cijeniti. Nit si ti prvi nit zadnji kojem se to desilo, a nit ce ovo biti zadnji put da ti se desilo. Samo je prestani idealizirat i krenut ce oporavak.

I to da se de sve u manje od dva dana okrenulo, mozda ima valjan razlog koji nece da kaze mozda ga nema, ne treba ni da te zanima. Nije djevojka za tebe i to je to. Doci ce druga bolja. Vjerujem da si mlad cim te ovo ovoliko nasikiralo, tako da zivot pred tobom.
Nekima je djevojka i žensko izgleda samo za iskoristiti, za poje....ti i ostaviti, fakat godinama troleri ovog foruma to pisu
Ima nas koji i osjecaj neku ljubav, vjeruju u zdrav i dobar odnos, bar mi koji smo to imali

Cura ekstra, obrazovana, kulturna, bez ikakvih poroka, bez ikakvih problema, toliko bili bliski da smo znali sve pokrete u toku dana i jedno i drugo, cesti izlasci, mnogo blizak odnos i u privatnim zivot ima, potpuno sve iskreno i otvoreno
Sad dolazim i do ove faze pisanja, al bukvalno luda za mnom, sve mjesece i luda i prije 3 dana, jedva docekala da izadjemo ovaj zadnji put prije 5 dana, i tad sve super, i sutradan i prekosutra sve ok, ponedjeljak ok, sve isto, i samo u utorak muk totalan s njezine strane, u srijedu raskid, znaci od manje od 48sati apsolutno promjena osjecanja, misli i razmisljanju kod nje
U ponedjeljak volim te, ljubavi, tepanje, falis mi a sutradan seenanje, prekosutra raskid

Za upit razloga sta je, nije nista, ekstra si momak,nisi nista pogrešno uradio, fino si kulturan i odgojen bas sve pohvale al nije to to vise s moje strane i ohladila sam

Nemoj me zayebavati da se okrenes skroz, da u pon ludis za mnom ko i uvijek do sad, a onda za nekih 35 sati sve to nestane, ne moze da se nije nista desilo i da razloga nema

A znam koliko me voljela i to mnogo puta dokazala, isto bilo s obe strane

Taj sok me bas pogodio, nemoguce je to da se sve tek tako izgubi u manje od dan i po
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2024, 14:04

Bundesliga je napisao/la:
23 avg 2024, 13:16
Čuj šta je bilo. Poyebo je neko u ta 2 dana, eto šta je bilo. Ne lomite se oko žena toliko, nisu one vrijedne toga.
bukvalno, naletio neko bolji i ti dobio pedalu, aj vozdra
imas opciju da patis 2 sedmice i sazaljevas se ili predjes na drugu

opciju broj jedan mozes izabrati jednom al tu trebas nauciti na greskama :mrgreen: ako je izaberes vise puta, do tebe je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 14:05

Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 10:46
Ni meni nikad neće biti jasan taj switch u ponašanju koji se odjednom pojavi, do jučer sve normalno - onda odjednom seenovi, neodgovorene poruke, "legla spavati" (a ono 21h), imam previše obaveza, pritisak...

Nije vala moguće da se svaka promijeni isključivo zbog novog momka, ali de makar mi reci - razlog je to i to, a ne da ja gatam noćima šta sam pogrešno uradio.
!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 14:06

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 14:01

Sad dolazim i do ove faze pisanja, al bukvalno luda za mnom, sve mjesece i luda i prije 3 dana, jedva docekala da izadjemo ovaj zadnji put prije 5 dana, i tad sve super, i sutradan i prekosutra sve ok, ponedjeljak ok, sve isto, i samo u utorak muk totalan s njezine strane, u srijedu raskid, znaci od manje od 48sati apsolutno promjena osjecanja, misli i razmisljanju kod nje
U ponedjeljak volim te, ljubavi, tepanje, falis mi a sutradan seenanje, prekosutra raskid

Za upit razloga sta je, nije nista, ekstra si momak,nisi nista pogrešno uradio, fino si kulturan i odgojen bas sve pohvale al nije to to vise s moje strane i ohladila sam

Nemoj me zayebavati da se okrenes skroz, da u pon ludis za mnom ko i uvijek do sad, a onda za nekih 35 sati sve to nestane, ne moze da se nije nista desilo i da razloga nema

Taj sok me bas pogodio, nemoguce je to da se sve tek tako izgubi u manje od dan i po
Džabe ćeš se trošiti i osijediti ko Tale preko noći.
Vjeruj da nije vrijedno.
Ti kako hoćeš.

Nisi ništa izgubio, naprotiv. Meni se čini da je ona samo bila poštena i učinila ti uslugu.
Da ste ostali zajedno, syebala bi te još više. Nekad.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 14:07

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 14:05
Surreal je napisao/la:
23 avg 2024, 10:46
Ni meni nikad neće biti jasan taj switch u ponašanju koji se odjednom pojavi, do jučer sve normalno - onda odjednom seenovi, neodgovorene poruke, "legla spavati" (a ono 21h), imam previše obaveza, pritisak...

Nije vala moguće da se svaka promijeni isključivo zbog novog momka, ali de makar mi reci - razlog je to i to, a ne da ja gatam noćima šta sam pogrešno uradio.
!
Nema na sve odgovor u životu.
I život nije fer niti pošten, ne ispostavlja za sve račun.
Dosta toga je na crno.
Možda nisi ništa uradio, al nije ni bitno.
Jasno ti stavljeno do znanja, budi gospodin prema sebi.
Koševo Zapad

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 23 avg 2024, 14:09

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 13:07
GIBRA je napisao/la:

Ma glava gore i ne krivi sebe. Ti nastavi davati svoj maksimum a naci ces neku koja ce to cijeniti. Nit si ti prvi nit zadnji kojem se to desilo, a nit ce ovo biti zadnji put da ti se desilo. Samo je prestani idealizirat i krenut ce oporavak.

I to da se de sve u manje od dva dana okrenulo, mozda ima valjan razlog koji nece da kaze mozda ga nema, ne treba ni da te zanima. Nije djevojka za tebe i to je to. Doci ce druga bolja. Vjerujem da si mlad cim te ovo ovoliko nasikiralo, tako da zivot pred tobom.
Nekima je djevojka i žensko izgleda samo za iskoristiti, za poje....ti i ostaviti, fakat godinama troleri ovog foruma to pisu
Ima nas koji i osjecaj neku ljubav, vjeruju u zdrav i dobar odnos, bar mi koji smo to imali

Cura ekstra, obrazovana, kulturna, bez ikakvih poroka, bez ikakvih problema, toliko bili bliski da smo znali sve pokrete u toku dana i jedno i drugo, cesti izlasci, mnogo blizak odnos i u privatnim zivot ima, potpuno sve iskreno i otvoreno

Neko je vec pisao hormoni su cudo zato i jesu toliko nepredvidive. Nikad necemo imat prirucnik da nam bude to lakse za razumjet jer na svaku to drugacije djeluje.

A ovi sto pisu o iskoristavanju 90% ih je povrijedjeno kad su bili mladji tako kao ti pa sad ne vjeruju zenksu ni ako im je mati a onih 10% su latentni ped.eri samo dok jos otkriju to.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 avg 2024, 14:09

nerkolfc je napisao/la:
23 avg 2024, 13:48
Ne mogu vise ovih patnji daj sta o politici :urnebes:
Uzima Trump laganini.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 avg 2024, 14:12

Shategabri je napisao/la:
23 avg 2024, 14:06
GIBRA je napisao/la:

Vjeruj da nije vrijedno.
Ti kako hoćeš.

Nisi ništa izgubio, naprotiv. Meni se čini da je ona samo bila poštena i učinila ti uslugu.
Ma ok je to sve, stoji to, ali ne bi nikog pogodilo da nije bio bas otvoren odnos i Odlican, ovo neko poyebavanje ne moze se pricati za curu koja je od ponasanja do kulture sve tip top, a fakat bila prelijepa, i njoj stalo do mene bilo, i meni do nje

Neko napisa da sve ima svoj razlog, zato me boli to sto ne znam sta se desilo jer znam d ame voli i dalje i koliko je i njoj bilo stalo, takodjer mislim d a nije na svoju ruku donijela i d a nije njezina odluka koliko god mi podcrtavala da jes
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 23 avg 2024, 14:14

Sačekaj PMS da prođe :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 avg 2024, 14:16

Jabroni je napisao/la:
23 avg 2024, 12:45
rio_Ferdy88 je napisao/la:
23 avg 2024, 12:24
Jabroni je napisao/la:
23 avg 2024, 12:22
Rio kad ono seliš u Sa?
Sad u oktobru, na Šipu sam sa stanom i vrtićem :mrgreen:
Aha ipak ne seliš u Sa
slika
:rol:

Šuti, i to to sam jedva našao :crazy:

jedino znam za đulagin dvor tamo, ne znam ima li kakva pivnica blizu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 23 avg 2024, 14:17

Surreal je napisao/la:
leo1946 je napisao/la:
Kakav duboki dzep brate, samo moras malo cuku ukljuciti..

govorimo o liku koji dva dana kuka o curi, druze izadje vani, pretpostavljam da je iz sarajeva, sff, djevojaka na svakom koraku, ove od 18-20g svakako nisu normalne i odlicna prilika da mlatnes koju nakon dvije djus votke, to ionako ne razmislja o nicemu drugom, cast pojedinim :D
1946-1987

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 14:17

GIBRA je napisao/la:
23 avg 2024, 14:12
Shategabri je napisao/la:
23 avg 2024, 14:06
GIBRA je napisao/la:

Vjeruj da nije vrijedno.
Ti kako hoćeš.

Ma ok je to sve, stoji to, ali ne bi nikog pogodilo da nije bio bas otvoren odnos i Odlican, ovo neko poyebavanje ne moze se pricati za curu koja je od ponasanja do kulture sve tip top, a fakat bila prelijepa, i njoj stalo do mene bilo, i meni do nje

Neko napisa da sve ima svoj razlog, zato me boli to sto ne znam sta se desilo jer znam d ame voli i dalje i koliko je i njoj bilo stalo, takodjer mislim d a nije na svoju ruku donijela i d a nije njezina odluka koliko god mi podcrtavala da jes
Vjeruj da sam sve prošao, po prirodi sam da kažem takav, kad se dajem, dajem se 100% i uvijek nayebem :mrgreen:

Pusti to, nisam ja neki balavac da te podyebavam, recimo da sam sličnu situaciju imao sa prvom, radio svakave gluposti, ono, nema života dalje, pa danas mi vjeruj smiješno.
Ona sigurno zna razlog, zašto neće da ti kaže - možeš samo da nagađaš.
Znam, ti se za to hvataš kao za slamku spasa, kad bi ti rekla, možda bi mogao shvatiti, nešto popraviti...vjeruj, ne bi.
Podvuci crtu, pusti da prođe malo vremena, radi nešto, nemoj samo da sjediš i buljiš u jednu tačku, mozgaš.

Ne bi ti tu sigurno imao nafake, nešto s njom ne štima.
Znam, sve u dure, lijepa, pametna, kulturna...al očito ima stvari koje nisi znao i koje su, eto, na kraju presudile vašu vezu.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2024, 14:19

leo1946 je napisao/la:
23 avg 2024, 14:17
Surreal je napisao/la:
leo1946 je napisao/la:
Kakav duboki dzep brate, samo moras malo cuku ukljuciti..

govorimo o liku koji dva dana kuka o curi, druze izadje vani, pretpostavljam da je iz sarajeva, sff, djevojaka na svakom koraku, ove od 18-20g svakako nisu normalne i odlicna prilika da mlatnes koju nakon dvije djus votke, to ionako ne razmislja o nicemu drugom, cast pojedinim :D
Ne vjerujem da bi mu to u ovom momentu pomoglo.
Nek se bavi nečim drugim, ne mora uvijek biti klin se klinom izbija.
Pa kad se slegne malo, onda nek ganja šta hoće, novu vezu, provod, njegova stvar.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.