Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
To ovisi od toga hoće li Brentford dovesti van den Berga iz Liverpoola, Anel im je rezerva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ma sve dok Fabrizio nista ne objavi sve je to rekla kazala. Ne znam, volio bi da se desi transfer ali nesto sumnjam.
Eh da se Mirso nije zavadio s Anelom sad bi mi na forumu znali koji je njegov sljedeći klub
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ipswich Town are in advanced talks with Sheffield United over a potential deal for centre-back Anel Ahmedhodzic, The Premier League new boys have pulled ahead of Wolves in the race to sign the 25 year old.
@SportsPeteO
@SportsPeteO
Ima smisla donekle. Ali ovaj forum je ionako više zanimalo šta radi Anelova žena i kako se svađa sa ocem nego npr gdje bi mogao nastaviti karijeru nakon Sheffielda. Tako da, ono što je forum tražio, forum je i dobio.
Lično mislim da je PL za Anela preveliki zalogaj. Talenat je tu bio neupitan, ali očito je da nije izrastao u top igrača za ove 4 godine.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Naravno da jeste igrač za Premiershipa.
Ja sam ubijeđen 100% da ni Van Dijk ne bi utegao prošlogodišnju odbranu i igru tima kakav je Sheffield.
Jednostavno su ljudi bili tanki u svim linijama i nedovoljno kvalitetni za bilo sta vise od onoga kako su se prikazali.
Prodali najbolje igrače tokom ljeta i zaigrali u Premiershipu oslabljeni... Jednostavno nije bilo spasa.
Ja sam ubijeđen 100% da ni Van Dijk ne bi utegao prošlogodišnju odbranu i igru tima kakav je Sheffield.
Jednostavno su ljudi bili tanki u svim linijama i nedovoljno kvalitetni za bilo sta vise od onoga kako su se prikazali.
Prodali najbolje igrače tokom ljeta i zaigrali u Premiershipu oslabljeni... Jednostavno nije bilo spasa.
Mogao bi i Ipswich izletiti iz PL bez ispaljenog metka. Tako da mu dodje na isto. Wolves bi vec bio druga prica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato je važno da ode u tim koji neće biti u streljani svaku utakmicu, kao sto je to bio Sheffield. To je bila nevjerovatna limitiranost i nemoc jednog tima tokom cijele sezone.
Njemu treba tim koji zna igrati "lopte", a Wolves je takav.
-
- Kontakt:
Ipswich je se jako fino pojacao, a nikog bitnog nisu prodali. Jos se povezuju sa par igraca mimo Anela.
Sheffield je proslo sezone bio primoran da proda uz Anela svoja 2 najbitnija igraca (Bergera i Ndiaye), to ih je koštano mnogo.
Usudio bih se reci da je Ipswich po igrackom kadru u sredini tabele premiershipa, bas su se dobro pojacali
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Dzaba ti to objasnjavas zatucanim ljudima, njima je bitno da popljuju Anela jer mu se zena zove Marijana i sto ima istetoviran kalaš. Najjadnije mi je kad su se ovdje nizali komentari kako je najgori stoper najgori kapiten poslije utakmica gdje prime 4 5 komada a zapravo mu suigraci na tim istim tekmama daju po 2 autogola, dobijaju crvene u 5. Minuti itd, a glupi Bosnjo jedva doceka da oplete po svom.hurem je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:24Naravno da jeste igrač za Premiershipa.
I to dzaba govoris za prodaju igraca, nista to maloumnicima ne znaci sto su prodana ta 2 igraca koji su imali 1 od glagnih uloga kod ulaska u Premier ligu, njima je bitno reci kako on nema kvalitet kako je Mirso ludjak i kako mu je zena ciganka
Kako ćeš iz Sheffielda napredovati igdje. Etiketiran si kao fenjeraš. Jedino kad te neki veliki klub pošalje jednu sezonu na kaljenje u Sheffield da se nagledaš golgote i shvatiš koliko si sretan u životu što nemaš s njima ugovor.
Dobro je hurem rekao nijedan štoper iz EPL BIG 6 ne bi se bolje snašao u Sheffieldu od Anela
Dobro je hurem rekao nijedan štoper iz EPL BIG 6 ne bi se bolje snašao u Sheffieldu od Anela
-
- Kontakt:
Ma Anel je izrastao u pravo ozbiljnog igraca, definitivno ima mjesta u PL. Ako predje u stabilan klub koji ce se zadrzat u PL dvije godine onda mozemo ocekivat da ce on napredovat do svog vrhunca tipa, Tottenham, Newcaste itd. Daleko nas najbolji štoper, protiv Ukrajine smo sta znaci imati Anela u zadnjoj liniji.
Ovo je tacno definitivno.Sindikat12 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:09Ma Anel je izrastao u pravo ozbiljnog igraca, definitivno ima mjesta u PL. Ako predje u stabilan klub koji ce se zadrzat u PL dvije godine onda mozemo ocekivat da ce on napredovat do svog vrhunca tipa, Tottenham, Newcaste itd. Daleko nas najbolji štoper, protiv Ukrajine smo sta znaci imati Anela u zadnjoj liniji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se da neće otići u Ipswich jer mu je onda ispadanje opet neminovno. Čak je i bolje da ostane u Sheffieldu i ima još jednu dobru sezonu u Championshipu pa sljedeće godine ode ako je to već jedini opcija. Da Wolves i Brentford, ne Ipswich.
Wolvesi > Ipswich. Prije svega zbog samog stila igre bi mu bolje Vukovi odgovarali.
Svi se slazemo da su Vukovi bolja opcija, ali Ipswich isto nije losa opcija, odradili su dosad dosta dobar prelazni rok u odnosu na ekipe koje su s njima usle u Premier ligu te ne bi zacudilo i da ostanu u ligi
Ipswichu je plafon da ponove Luton od prošle sezone, zabavna ekipa koja se bori i časno ispuši na kraju. Kakvi oni i opstanak.
-
- Kontakt:
Ne bih se slozio, Ipswich jer doveo bruku dobri igraca, doveli su 3 igraca koja su prosle sezonu bili mozda najbolji u championshipu, jos su Phillipsa i Cujuste doveli na posudbu ako se pojacaju sa Anelom zasigurno imaju jako finu ekipu. Nikog znacajnog nisu prodali. A isto tako imaju dobrog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.