Čemu to?Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Mora da je bucka pa ti se ne sviđaMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Škola/fakultet/posao, slobodno vrijeme i širenje muškog društva dok ne vidiš da si spreman za dalje.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:49Iskljucite tu opciju nove veze i novog decka, toliko smo bili bliski da sma znao svaki korak njen u dnau kao i ona mojSurreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:42Prvi korak do toga da je zaboraviš je da shvatiš da nije izgubila interes u roku od dva dana, već da je tek sada došla do nivoa kada je odlučila da započne ozbiljniju vezu sa novim dečkom, pa si i zvanično postao višak. Ne znam, ja sam baš emotivan i vežem se za ljude, teško mi padaju raskidi i prekidi odnosa, možda to jeste toksična muškost, ali sam shvatio da uvijek treba sebe staviti na prvo mjesto.
Bukvalno sam lik kojem je dovoljno malo ljubavi, ja sam već spreman na sve i zamišljam kako je baš ona ta za mene, a ono ustvari cura htjela kratkotrajnu zabavu. Tako da sam shvatio u jednom momentu da mene možda djevojka može voljeti, ali da mi ne može obećati i garantovati da će me zauvijek voljeti i da ćemo ostati zajedno do kraja života, da mi niko to ne može obećati, ali sam ukapirao da jedino sam sebe mogu voljeti zauvijek i bez obzira na sve i da trebam usmjeriti pažnju na to da sam sa sobom izgradim ozbiljan odnos i postanem sebi ono što pokušavam djevojkama.
Jednostavno me amo previse sokiralo sto je prije svega 3 dana bilo sve super i sve isto kao i mjesecima prije i odjednom promjena svega u dva dana

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ti bi jos da biras, a 10 godina mlađa od tebeMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Dize vise od njega.StevieG8 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:54Mora da je bucka pa ti se ne sviđaMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.
ili ima veći biceps od tebe

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjerujem u ovo sto Sureal govori, vjerujem da ljubav i osjecaj postoje, to zna neko ko je osjetio u sebiDamirT je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:52Sto vise budes radio bilo sta sto te zanima (voznja biciklom, teretana, izlasci itd itd), prije ces je zaboraviti. To sve zavisi od osobe do osobe. Nemoj samo da se zavlacis u sobu i razmisljas o tome sta si pogresno uradio. Vrijeme lijeci sve rane.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:46Smiješno mi i čitati ovo sto spominje ovaj Mogli
Toliko nam dobar odnos bio, svaki dna se culi, haman svaki dna vidjali, u privatne zivote upoznali i to je tako sve dobro trajalo do prije 3 dana i onda u roku dva dana muk i sokantna odluka uz rijeci da nista pogriješio nisam, da ne osjeca istu kolicinu ljubavi kao prije, da je ohladila i da ne zeli nikakve veze u skorijem zivotu i buducnosti
Samo mi je cudno sto je to doslo tako brzo u dva dana a toliko smo bili bliski da je prije 3 dana sve bilo super i onda... Ne znam...
Zanimaju me ta iskustva prvih ljubavi i koliko vam je trebalo vremena za zaboravit i prebolit
Nove veze i novi decko nije sigurno, ispast ce da se tjesim ali to nije 100%
Govorila mi je uvijek da se tesko veže za osobe ali da se za mene posebno vezala, ozbiljni planovi bili sa obe strane, ali isto tako jako cudna osoba i jako teska osobnost ali prelijepa i preslatka
Samo me sokiralo sto je sve ono sto je krasilo prema meni izgubila u dva dana, a kune se da nema razloga, da nije do mene i da se u ta dva dana nista nije desilo, samo ne zeli nikakve veze i zeli da bude sama
Pa su me zanimala iskustva, najvise vremenska koliko za preboliti jer se za nikoga nisam tako vezao
Zadnja izmjena: GIBRA, dana/u 22 avg 2024, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
DamirT je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:52Sto vise budes radio bilo sta sto te zanima (voznja biciklom, teretana, izlasci itd itd), prije ces je zaboraviti. To sve zavisi od osobe do osobe. Nemoj samo da se zavlacis u sobu i razmisljas o tome sta si pogresno uradio. Vrijeme lijeci sve rane.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:46Smiješno mi i čitati ovo sto spominje ovaj Mogli
Toliko nam dobar odnos bio, svaki dna se culi, haman svaki dna vidjali, u privatne zivote upoznali i to je tako sve dobro trajalo do prije 3 dana i onda u roku dva dana muk i sokantna odluka uz rijeci da nista pogriješio nisam, da ne osjeca istu kolicinu ljubavi kao prije, da je ohladila i da ne zeli nikakve veze u skorijem zivotu i buducnosti
Samo mi je cudno sto je to doslo tako brzo u dva dana a toliko smo bili bliski da je prije 3 dana sve bilo super i onda... Ne znam...
Zanimaju me ta iskustva prvih ljubavi i koliko vam je trebalo vremena za zaboravit i prebolit
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mozda trazi one od 18-21 kao ja. Pametan momak.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:57Ti bi jos da biras, a 10 godina mlađa od tebeMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.
![]()
Ja sa svojih 20 godina ne trazim one 18-21.Mogli je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:02Mozda trazi one od 18-21 kao ja. Pametan momak.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:57Ti bi jos da biras, a 10 godina mlađa od tebeMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.
![]()

U takvim situacijama ne mozes nikad biti siguran, mozda je to ona davno odlucila ali nije mogla da smogne snage da to kaze da te ne bi povrijedila ili je cekala da ti napravis neku glupost pa da to bude razlog da se prekine. Mozda ima i avoidant attachment sudeci po tome kako si je opisao.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:00Vjerujem u ovo sto Sureal govori, vjerujem da ljubav i osjecaj postoje, to zna neko ko je osjetio u sebiDamirT je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:52Sto vise budes radio bilo sta sto te zanima (voznja biciklom, teretana, izlasci itd itd), prije ces je zaboraviti. To sve zavisi od osobe do osobe. Nemoj samo da se zavlacis u sobu i razmisljas o tome sta si pogresno uradio. Vrijeme lijeci sve rane.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:46Smiješno mi i čitati ovo sto spominje ovaj Mogli
Govorila mi je uvijek da se tesko veže za osobe ali da se za mene posebno vezala, ozbiljni planovi bili sa obe strane, ali isto tako jako cudna osoba i jako teska osobnost ali prelijepa i preslatka
Samo me sokiralo sto je sve ono sto je krasilo prema meni izgubila u dva dana, a kune se da nema razloga, da nije do mene i da se u ta dva dana nista nije desilo, samo ne zeli nikakve veze i zeli da bude sama
Pa su me zanimala iskustva, najvise vremenska koliko za preboliti jer se za nikoga nisam tako vezao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jarane mozda ti to nisi vidio, zacopo se. Mora da si neki fin lik, mozda ona tebe nije gledala kao ti nju, i cekala da vidi hocel se sta promjenuti ili skupljala snage da ti kaze nije to to.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:46Smiješno mi i čitati ovo sto spominje ovaj Mogli
Nemoj gledat to muskarci/zene. Svi smo mi razliciti kao ljudi, neko ovakav neko onakav.
Jos si dijete. Sacekaj da ti bude 25+ pa ces vidjeti kako zenske brzo propadaju.

Gledaj samo ovo, dok mozesMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.

Ovi Amerikanci samo seks gledaju 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Marsal
- Kontakt:
Nije bucka, actually sasvim ok tijelo ali nekako mi je u faci meh. Meni je lice najbitnije što se tiče privlačnosti, a ona je tu sva nekakva tetkasta, ko da joj je 50 sa troje djece iza sebe. Ne znam objasnit. Čak se ponudila da je dodam na IG, ja se napravio budala i izignorisaoStevieG8 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:54Mora da je bucka pa ti se ne sviđaMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nije nista od tog navedenog brateStevieG8 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:05U takvim situacijama ne mozes nikad biti siguran, mozda je to ona davno odlucila ali nije mogla da smogne snage da to kaze da te ne bi povrijedila ili je cekala da ti napravis neku glupost pa da to bude razlog da se prekine. Mozda ima i avoidant attachment sudeci po tome kako si je opisao.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:00Vjerujem u ovo sto Sureal govori, vjerujem da ljubav i osjecaj postoje, to zna neko ko je osjetio u sebi
Cudna situacija skroz, da sam sokiran i da me iznenadilo malo je reci
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma radi na emocionalnoj stabilnosti, uci citaj o tome ponajvise. Najveca greska koju sad mozes napravit je krenut mrzit zenski rod i vodit se pricom sve su iste. Nisu, doci ce ona koja je vrijedna, a doci ce jedino ako mislis da nisu sve iste i uspijes u toj novoj/buducoj prepoznat kvalitete.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Tebi dodje djevojka i kaze ti slozi mi ga i ti joj ga ne slozis. Ti si pravi karakter.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:12Nije bucka, actually sasvim ok tijelo ali nekako mi je u faci meh. Meni je lice najbitnije što se tiče privlačnosti, a ona je tu sva nekakva tetkasta, ko da joj je 50 sa troje djece iza sebe. Ne znam objasnit. Čak se ponudila da je dodam na IG, ja se napravio budala i izignorisaoStevieG8 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:54Mora da je bucka pa ti se ne sviđaMarsal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:51Meni je neki dan cura iz teretane s kojom sam dvaput popričao za 5 mjeseci priznala da joj se sviđam. Iz vedra neba. Eto i takvih ima. 23 joj godineNe sviđa se ona meni nažalost, nikad dva dobra sastavit. Pokušavaju nas sad spojit ti neki ljudi, moram termin skroz promijenit u pm. Ili teretanu.
![]()
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Shategabri
- Kontakt:
Problem je što ti nju stavljaš u svoju kožu.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:00Vjerujem u ovo sto Sureal govori, vjerujem da ljubav i osjecaj postoje, to zna neko ko je osjetio u sebiDamirT je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:52Sto vise budes radio bilo sta sto te zanima (voznja biciklom, teretana, izlasci itd itd), prije ces je zaboraviti. To sve zavisi od osobe do osobe. Nemoj samo da se zavlacis u sobu i razmisljas o tome sta si pogresno uradio. Vrijeme lijeci sve rane.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:46Smiješno mi i čitati ovo sto spominje ovaj Mogli
To je kako si TI osjećao.
Ona kako je osjećala...ispada da ti je na kraju potpuni stranac.
Čak ne znaš ni njene razloge zašto izlazi iz svega toga.
No, na kraju nije ni bitno, vjeruj.
Nastavi dalje, to ti je jedini način.
Ostavi to iza sebe.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, RobertHrkac555, Slatinash_7 i 403 gosta.