Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Sto opet nije razlog da ide i puca po skoli. Na kraju krajeva, covjek je bio mentalni bolesnik. Za takve je mjesto u bolnici.Mogli je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:58Pa njih troje mu je sredilo da ostane bez posla.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe"
![]()
Ocigledno da su mu se debelo zamjerili, dok ostale nije dirao uopste.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Koji ti je prošli nick bio?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:03Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentareMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25
Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.![]()
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.JayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:16Koji ti je prošli nick bio?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:03Samo iz zabaveJayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:00
Zar i dalje postoje ljudi koji čitaju klix komentare![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Pošteno. Ko ti je najdraži forumaš ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:26Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jako cijenim DamirT koliko prati sportove i reprezentaciju u svim sportovima opcenito i koliko su mu smisleni i na mjestu komentari i CAGarfia sa teniskim analizama koji su na nivou pojedinih novinarskih clanaka.JayCatwright je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:30Pošteno. Ko ti je najdraži forumaš ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 13:26Nisam prije pisao, samo pratio. Pa odlucio da se registrujem.
Tek kad citas komentare shvatis koliko bolesnika ima medju nama tj ljudi koji podrzavaju ovog monstruma iz S. Mosta.
Uostalom nesto ne vjerujem da je troje ljudi bilo za njegov otkaz a on radio dobro svoj posao, tri osobe ne valjaju a eto on je bio cvjećka, kako da ne.
Uostalom nesto ne vjerujem da je troje ljudi bilo za njegov otkaz a on radio dobro svoj posao, tri osobe ne valjaju a eto on je bio cvjećka, kako da ne.
Koliko vam je trebalo da zaboravite svoju prvu istinsku ljubav
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Vise mi je trebalo da zaboravim djevojku s kojom nisam nikad ni bio, nego prvu ozbiljniju vezu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ljubav ne postoji.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
Ja prebolio prvu ljubav čim me njen muž nazvao da mi objasni neke stvari.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Istina19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:16Vise mi je trebalo da zaboravim djevojku s kojom nisam nikad ni bio, nego prvu ozbiljniju vezu![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Nikad. Kazu jednom se desi i u vecini slučajeva ne zavrsis s njom. Il nikad i ne zapocnes, valjda je i idealiziras i dalje jer je nisi dobro upoznao.
Stavis samo razum ispred emocije i ides dalje. La ga no.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Da je bogdo to bilo, ti ne bi pisao ove postove.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tesko da je samo tako izgubila interes, ako kazes da ste imali super odnos. Vjerovatno je nasla drugog. Bolje i sto ti je rekla, nego da je vidis za par mjeseci kako se vidja sa drugim tebi iza ledja.GIBRA je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:32Imali super odnos, planirali oboje ozbiljno jedno s drugim, prava idila, i samo u dva dana izgubi interes i kaze nije to to s njezine strane, promjena emocija za 360 stepeni u roku dva danaMilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:18Budi "pacenik". Svari emocije svakako ne gutaj ih samo, to je vise stetno. Ali pored tog emotivnog moras i racionalno razmisljati i objasniti sebi zasto je doslo do prekida i kako nastaviti dalje, jer se nastaviti dalje moze i mora.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, enobarca i 11 gostiju.