Bas te ne vole ovi navijaci bayerna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Amin.
Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:53Koja kompanija?bavarian_bk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:25Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako![]()
I ja sam imao kasnjenje iz Hurgade za Beograd 6h prije par godina samo je bio Egyptair, tesko je dobiti kompenzaciju kada kompanija nije iz EU, niti polijece ili slijece sa prostora EU.bavarian_bk je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:12Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:53Koja kompanija?bavarian_bk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:25Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako![]()
Cijeli dan nikakvih informacija, na kraju je valjda bio kvar aviona koji je trebao ujutru doletiti iz Hurgade za BL pa se čekao novi avion iz Kaira.
Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.
Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe"
![]()
J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
Nije da ne razumijem i svjestan sam da bih i ja bio u iskusenju da mi se nesto slicno dogodi, ali ne treba ga svakako slaviti kao heroja. I ne bismo mi trebali da sudimo nije to na nama. Ima ko da sudi bilo to ko vjeruje u drugi svijet bilo to ko vjeruje u kosmicku pravdu uvijek ce svakog stici ono sto ga sljeduje.Slatinash_7 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:36J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
Pa njih troje mu je sredilo da ostane bez posla.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:29Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.Surreal je napisao/la: ↑22 avg 2024, 12:25Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.
Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj, više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe"
![]()
Ocigledno da su mu se debelo zamjerili, dok ostale nije dirao uopste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.