Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

L-Train
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la L-Train » 22 avg 2024, 00:14

Mogli je napisao/la:
21 avg 2024, 22:31
Bas te ne vole ovi navijaci bayerna :rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 22 avg 2024, 00:56

L-Train je napisao/la:
22 avg 2024, 00:14
Mogli je napisao/la:
Brate ovakve samo zaliti mogu. Ko zna kakvih problema imaju. Ja nikom ne zelim zlo i nadam se da ce pronaci srecu u zivotu. :salut:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 avg 2024, 00:59

Licniznanstvenik je napisao/la:
21 avg 2024, 19:16
joj vratio se Amir na Benjaka hahahahaha... :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 avg 2024, 02:08

Mogli je napisao/la:
22 avg 2024, 00:56
L-Train je napisao/la:
Mogli je napisao/la:
Brate ovakve samo zaliti mogu. Ko zna kakvih problema imaju. Ja nikom ne zelim zlo i nadam se da ce pronaci srecu u zivotu. :salut:
Amin.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 avg 2024, 10:21

Jbt čitam umro brat od one cure što ju poginula na Ilidži kad ju je budala autom udarila. Yebo te lik samo tri mjeseca u zatvoru proveo sad lafo suđenje traje a on na slobodi. Kako bi ga ja odležao sa guštom. Kad već država ne sprovodi pravdu fino uzmeš pravdu u svoje ruke i završiš posao. Nećeš ti u zatvor da ga pošalješ, poslaću ga ja u zemlju

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 22 avg 2024, 10:29

L-Train je napisao/la:
22 avg 2024, 02:08
Mogli je napisao/la:
22 avg 2024, 00:56
L-Train je napisao/la:

Amin.
Amin.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 avg 2024, 11:12

moj uzor-S.G je napisao/la:
21 avg 2024, 22:53
bavarian_bk je napisao/la:
21 avg 2024, 21:25
Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako :mrgreen:
Koja kompanija?
Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.
Cijeli dan nikakvih informacija, na kraju je valjda bio kvar aviona koji je trebao ujutru doletiti iz Hurgade za BL pa se čekao novi avion iz Kaira.

Arvid
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la Arvid » 22 avg 2024, 11:13

Arvid je napisao/la:
20 avg 2024, 17:27
Arvid je napisao/la:
19 avg 2024, 15:35
Prati li iko Speeda i Kaija kako evo treći dan pokušavaju hardcore Minecraft savladati :rol:
Još uvijek traje, ušli u 64ti sat :rol:

slika

:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 22 avg 2024, 11:19

22 avg 2024, 11:12
moj uzor-S.G je napisao/la:
21 avg 2024, 22:53
21 avg 2024, 21:25
Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako :mrgreen:
Koja kompanija?
Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.
Cijeli dan nikakvih informacija, na kraju je valjda bio kvar aviona koji je trebao ujutru doletiti iz Hurgade za BL pa se čekao novi avion iz Kaira.
I ja sam imao kasnjenje iz Hurgade za Beograd 6h prije par godina samo je bio Egyptair, tesko je dobiti kompenzaciju kada kompanija nije iz EU, niti polijece ili slijece sa prostora EU.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 22 avg 2024, 12:15

:salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 avg 2024, 12:19

Kakav narod, proglasiše trostrukog ubicu herojem i borcem za ljudska prava :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 22 avg 2024, 12:22

Evo ga i preživio. :kafa:

Treba izumiti neku tabletu koja će, nakon što je popiješ, u mozgu simulirati 1000 godina robije u tamnici. Kako drugačije kazniti nekoga ko ubije troje ljudi?! :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 22 avg 2024, 12:25

Surreal je napisao/la:
22 avg 2024, 12:19
Kakav narod, proglasiše trostrukog ubicu herojem i borcem za ljudska prava :bow:
Ma klix komentari su sve na svijetu. Tacno kad sam najtuzniji otvorim komentare i citam i razveseli me cinjenica da fakat tako glupi ljudi zive.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 avg 2024, 12:25

Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.

Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj :bow: , više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe" :zzz:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 avg 2024, 12:29

Surreal je napisao/la:
22 avg 2024, 12:25
Najjači argument prosječnog Bošnje - dovoljno je vidjeti ko je i šta je bio direktor škole, okej? Da se pravimo da druge dvije žrtve ne postoje, sekretarica i profesorica engleskog jezika? Znači lik je bio toliko bolestan i hladnokrvan da ih je ubio na različitim lokacijama, znači jasno ih je tražio i hladno ubio, ali ne on je neki borac za svoja prava, ali eto izborio se za Zenicu.

Znači, nervira me profesor, šef, kasirka, uzmem pištolj i ja sam heroj :bow: , više mi se smučila i ta floskula - "nEmOj HaDžIJa neĆemO, pA i nEćeTe" :zzz:
Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.
Ocigledno da su mu se debelo zamjerili, dok ostale nije dirao uopste.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 22 avg 2024, 12:29

Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 avg 2024, 12:36

MilanMladenovic je napisao/la:
22 avg 2024, 12:29
Pa kakva bi tek anarhija vladala da je to nacin za izborit se za svoja prava. I stvarno jos gluplji narod koji to slavi kao cin ustanka. I jos na kraju pokusaj sasmoubistva, zanima me za koje ljudsko pravo se time pokusao izboriti osim da izbjegne Zenicu.
J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

MilanMladenovic
Kontakt:

Post Postao/la MilanMladenovic » 22 avg 2024, 12:41

Slatinash_7 je napisao/la:
22 avg 2024, 12:36
MilanMladenovic je napisao/la:
J.bg za neke je Gavrilo heroj a za neke prvi moderni terorista (ili ti ga zločinac)...Ovaj čin svakako ne opravdavam, ali treba u nekim situacijama razumjeti neke postupke..ljudi u TK nemaju aparat za zračenje, dok se direktor vucara po medijima da su mu našli u telefonu poruke u najmanju ruku sumnjivog sadržaja..sta uraditi u tom slučaju? Koliko para je otišlo na respiratore a ne znamo koliko je ljudi na njima umrlo,i 10 godina robije ukupno..sta da uradi covjek kojem je dijete/žena/brat/sestra umrlo na tim i od tih respiratora? Ubije ti čovjek ženu na pješakom,nema vozacke,pijan i drogiran,dobije 4 godine robije, sta tad uraditi? U Tuzli čovjek prije max 10 godina ubio kamatara, ovaj ga j.ebavao 100 puta mu uzimao iste pare,dizao kamate, sta tad ti da uradis? A policija,inspektori,tuzioci,bogovi sjede u foteljama i gledaju..Mi smo odavno zreli za anarhije,jer je ovo vanredno stanje u kojem NIKO ne poduzima ništa da se to promjeni na bolje...
Nije da ne razumijem i svjestan sam da bih i ja bio u iskusenju da mi se nesto slicno dogodi, ali ne treba ga svakako slaviti kao heroja. I ne bismo mi trebali da sudimo nije to na nama. Ima ko da sudi bilo to ko vjeruje u drugi svijet bilo to ko vjeruje u kosmicku pravdu uvijek ce svakog stici ono sto ga sljeduje.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 22 avg 2024, 12:58

19vendetta87 je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
22 avg 2024, 12:25

Pa sama cinjenica da ih je ubio na razlicitim lokacijama govori ti da je ciljano isao na njih.
Ocigledno da su mu se debelo zamjerili, dok ostale nije dirao uopste.
Pa njih troje mu je sredilo da ostane bez posla.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 22 avg 2024, 12:58

Surreal je napisao/la:
22 avg 2024, 12:19
Samo još fali priča o femicidu da upotpunimo ludilo Bosne i Hercegovine.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE, PiazzaGrande i 13 gostiju.