Tema se ugasila zbog raznoraznih orgijanja tamo po mom misljenju obe strane. Slike nisu problem bar meni bile jer su svima lako dostupne i na dva klika udaljene.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
joj vratio se Amir na Benjaka hahahahaha...

zar i ti sine Ivane!?
Koliko će trebat Causevicu da napravi članak o ovome?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo sad ljeto sam bas pretjero sa secerom u vidu pica - pijem i vode min. 2 litre ali nikako da mi sama voda ugasi zedj. Jbg. Jos voda sa izvora, nista hlor i sl.
Zimi vise vodu pijem a sokove haman pa izbacim.
Zimi vise vodu pijem a sokove haman pa izbacim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Neces nakon nekoliko casa kole uci u auto i ubit sebe i nekog neduznog.MilanMladenovic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:13Za one koji vise vole Coca-Colu ima bolje rjesenje
![]()
Ne kazem da i to nije smece, ali alkohol treba zakonom zabraniti.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Pa dobro nisu svi koji piju idioti. Pocinjem od sebe i nikad za volan ako i kap alkohola popijem. Ali znam da ima svega i svacega i svjestan sam koliki problem to stvara.Mogli je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:31Neces nakon nekoliko casa kole uci u auto i ubit sebe i nekog neduznog.MilanMladenovic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:13Za one koji vise vole Coca-Colu ima bolje rjesenje
![]()
Ne kazem da i to nije smece, ali alkohol treba zakonom zabraniti.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koja kompanija?bavarian_bk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:25Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako![]()
ZZ
kud tebe ne pokupi neko
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neće takve baksuze taj belaj
Ali za utjehu, nesreća i jad izviru iz njega.
Dovoljno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Amin.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jbt čitam umro brat od one cure što ju poginula na Ilidži kad ju je budala autom udarila. Yebo te lik samo tri mjeseca u zatvoru proveo sad lafo suđenje traje a on na slobodi. Kako bi ga ja odležao sa guštom. Kad već država ne sprovodi pravdu fino uzmeš pravdu u svoje ruke i završiš posao. Nećeš ti u zatvor da ga pošalješ, poslaću ga ja u zemlju
-
- Kontakt:
Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:53Koja kompanija?bavarian_bk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:25Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako![]()
Cijeli dan nikakvih informacija, na kraju je valjda bio kvar aviona koji je trebao ujutru doletiti iz Hurgade za BL pa se čekao novi avion iz Kaira.
I ja sam imao kasnjenje iz Hurgade za Beograd 6h prije par godina samo je bio Egyptair, tesko je dobiti kompenzaciju kada kompanija nije iz EU, niti polijece ili slijece sa prostora EU.bavarian_bk je napisao/la: ↑22 avg 2024, 11:12Air Cairo, let iz Banja Luke za Hurgadu trebao poletiti u 9:00 a poletio u 17:45.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:53Koja kompanija?bavarian_bk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:25Da li je neko imao iskustva sa naplatom kompenzacije za kašnjenje/otkazivanje leta? Googlajući ispada da je moje samo sa podnesem zahtjev. Djeluje mi prelako![]()
Cijeli dan nikakvih informacija, na kraju je valjda bio kvar aviona koji je trebao ujutru doletiti iz Hurgade za BL pa se čekao novi avion iz Kaira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.