Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
endem_ je napisao/la: nesigurna odbrana Milana...hmmm pobjeda Intera![]()
![]()
Ja bi se slozio da si rekao suprotno od toga sto si ti sad hahahaendem_ je napisao/la: nesigurna odbrana Milana...hmmm pobjeda Intera![]()
![]()
Našli mu Explozivnu napravu, Bejzbol palicu, 4 noža i nekakav srpejtony-mortale je napisao/la:ma završeno je to 1-0 već, al nema to puno veze s derbijem noćas.robovi88 je napisao/la:Prvo-Poluvrijeme Inter - Milan Primavere 0:1 za Milan, Verdi strijelac![]()
uhapšen jedan od vođa navijača milana, navodno mu našli nekih eksplozivnih naprava ili tako nešto u autu.
ako vezni red bude gatuzo-bomel-flamini to će biti užitak za gledanje
Ne pratim Milan bas, ali kad god se to desilo djelovali su mi nesigurno...bas su u tim tekmama primali golove...nesigurna ne mora znaciti da je losatony-mortale je napisao/la:endem_ je napisao/la: nesigurna odbrana Milana...hmmm pobjeda Intera![]()
![]()
ili pišeš tek radi reda ili ne pratiš seriju a nikako, ali malo besplatne edukacije: ta milanova odbrana je ubjedljivo najbolja ove sezone u italiji sa primljena 22 gola u 30 utakmica
![]()
za usporedbu interova čak deset više primila.
Zavrsilo 0:1, Inter prije tekme imao 2 boda prednosti i igrali su doma...zvuci poznato ?robovi88 je napisao/la:Prvo-Poluvrijeme Inter - Milan Primavere 0:1 za Milan, Verdi strijelac![]()
neda mi se stvarno svađati, ali milan u 14 utakmica nije ni gola primio u seriji a i jednom je samo poražen sa 2 gola razlike, te 3 puta sa 1 razlike-totalno nesigurna odbranaendem_ je napisao/la:Ne pratim Milan bas, ali kad god se to desilo djelovali su mi nesigurno...bas su u tim tekmama primali golove...nesigurna ne mora znaciti da je losatony-mortale je napisao/la:endem_ je napisao/la: nesigurna odbrana Milana...hmmm pobjeda Intera![]()
![]()
ili pišeš tek radi reda ili ne pratiš seriju a nikako, ali malo besplatne edukacije: ta milanova odbrana je ubjedljivo najbolja ove sezone u italiji sa primljena 22 gola u 30 utakmica
![]()
za usporedbu interova čak deset više primila.
da da, ovaj put očekujem od intera barem 1 šut u okvir golasilenT. je napisao/la:jeste li Milanisti spremni za deranje guzova večeras ???![]()
joj kako Milita osjećam da će večeras riješit ovo![]()
![]()
![]()
A_d_0 je napisao/la:Jao veceras ludnica ce da bude. Neznam kako da ubijem vrijeme do utakmice. Sreca pa sam je i ja danas imao inace bi poludio. Ocekujem guravu utakmicu. Nama fali Ibra. Veliki minus ali nadam se da cemo to nadoknaditi. Moja prognoza 6-6.
Ja upalio PES i stavio simulate Inter-Milan stavio ove formacije sto ce veceras igrat itd... Razpolozenje na random i zavrsilo 3:3Puma je napisao/la:Ni ja bas ne znam kao da ubijem vrijeme do tekme, trazim neke filmove po internetu da gledam![]()
uistinu, odavno iscekivaniji derbi nije bio, velika vaznost utakmice, citirat cu jednog novinara "Milan ima vise bodova, Inter ima bolju ekipu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.