Dobar žrijeb a i ovaj u drugom kolu se može proći
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ovako ja vidim ucesce Damira u kvalama:
- Da li je Damir ikad prosao kroz kvale GS i usao glavni turnir, sem AO i "HARMONIKE" ?
- Da je imao velike ambicije za USO, vjerovatno bi igrao neki hard turnir ili na Piramidama u Visokom se pripremao.
- Damir je skoro izasao iz povrede i igranje 3 meca uz onih 5 bi bilo vrlo rizicno, dakle min. 8 meceva u 12 dana + putovanje
- Prosle godine pred USO imao 18 dana pauze, izgubio u1.kolu Vavassori i otisao igrati kvale Chellengera 75 Majorka i SF(sad je min.drugi nosioc) i onda Titula Istanbul
- Mislim da su sad Damiru u prvom planu odbrana 109 dova, koje na Live listi mu skidaju u ponedeljak. Isto tako,ako uspije odbraniti dobar dio tih poena, otvara mu se da kraj sezone igra ATP250 i nadoknadi izgubljeno($),
- Odigrati opusteno, ako onaj bas bude "tanak" ok pobjeiti,ali sumnjam namazan je ovaj Austr. prosao kvale Wembl. i namucio Rune(5 setova), frajer pametan svake godine 2 titule na ITF25, sto nas dragi Nerko nije skontao.
- Da li je Damir ikad prosao kroz kvale GS i usao glavni turnir, sem AO i "HARMONIKE" ?

- Da je imao velike ambicije za USO, vjerovatno bi igrao neki hard turnir ili na Piramidama u Visokom se pripremao.
- Damir je skoro izasao iz povrede i igranje 3 meca uz onih 5 bi bilo vrlo rizicno, dakle min. 8 meceva u 12 dana + putovanje
- Prosle godine pred USO imao 18 dana pauze, izgubio u1.kolu Vavassori i otisao igrati kvale Chellengera 75 Majorka i SF(sad je min.drugi nosioc) i onda Titula Istanbul
- Mislim da su sad Damiru u prvom planu odbrana 109 dova, koje na Live listi mu skidaju u ponedeljak. Isto tako,ako uspije odbraniti dobar dio tih poena, otvara mu se da kraj sezone igra ATP250 i nadoknadi izgubljeno($),
- Odigrati opusteno, ako onaj bas bude "tanak" ok pobjeiti,ali sumnjam namazan je ovaj Austr. prosao kvale Wembl. i namucio Rune(5 setova), frajer pametan svake godine 2 titule na ITF25, sto nas dragi Nerko nije skontao.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da ti osvjezim sjecanje, generacijo, jeste, Damir je iste godine u Parizu prosao kvale.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 00:06Ovako ja vidim ucesce Damira u kvalama:
- Da li je Damir ikad prosao kroz kvale GS i usao glavni turnir, sem AO i "HARMONIKE" ?![]()
Veceras treci mec na terenu br. 9

-
- Kontakt:
hm59 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 09:06Da ti osvjezim sjecanje, generacijo, jeste, Damir je iste godine u Parizu prosao kvale.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 00:06Ovako ja vidim ucesce Damira u kvalama:
- Da li je Damir ikad prosao kroz kvale GS i usao glavni turnir, sem AO i "HARMONIKE" ?![]()
Veceras treci mec na terenu br. 9![]()
Hvala, u pravusi dobri penzioneru. Natjerao si me da se zarovim u statistiku

Da bilo je to 2014, kao ATP129. Medjutim osim toga 2x je to uspio kao LL na AO 2021 i "22 g.
Sve svemu od 16 pokusaja, 4x je uspio uci na GS. 3x AO i 1x RG.

Ipak ostajem pri onom da mu je vaznije odbraniti onih 109 bodova u vrijeme USO, nego riskirati povredu u vrlo upitnim mecevima kvala.
Ako bi odbranio ovih 109 bodova, bar 4GS naredne godine bi bila njegova 99%.
NO ONO STO STALNO GOVORIM, ONI (nasi teniseri) ZNAJU NAJBOLJE STA IM JE CINITI.

-
- Kontakt:
Challenger TV mi pomaze da gledam Challanger meceve, medjutim ATP turnire zbog neznanja ne mogu pratiti

Napomena: nisam na drustvenim mrezama, a ni clan "haram" kladionica(nekad ovisnik

Ako mi mozes pomoci ti ili neko od forumasa bio bih ti zahvalan.

U protivnom imaju rezultati

https://en34.sportplus.live/tennis/us-o ... n/5728164/Samozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:08Challenger TV mi pomaze da gledam Challanger meceve, medjutim ATP turnire zbog neznanja ne mogu pratiti![]()
Napomena: nisam na drustvenim mrezama, a ni clan "haram" kladionica(nekad ovisnik)
![]()
Ako mi mozes pomoci ti ili neko od forumasa bio bih ti zahvalan.![]()
![]()
U protivnom imaju rezultatiSretno Damiru, samo da ostane zdrav aBd.
![]()
Specijalno za tebe, sretno Damiru!

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Gledam ovog Bolta na pauzama, sa lica mu možeš proćitati nešta u stilu "Šta ovaj radi u kvalifikacijama"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasno šta radi od polovine drugog seta, žuri ko da je na utrci. Meč koji je mogao dobit će izgubiti lagano.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma nema veze, u pravu je @samozdravlje, bitnije mu je dugorocno razmisljati i odbraniti ove bodove koji mu donose MD grand slamova naredne sezone i nece se ni morati peglati s kvalama..
Sunce ti **** i tenis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ima veze, morao je dobit pogotovo nakon prvog seta. Bas je glupo odigrao od druge polovine drugog seta.QUARTERBACK je napisao/la: ↑20 avg 2024, 21:49ma nema veze, u pravu je @samozdravlje, bitnije mu je dugorocno razmisljati i odbraniti ove bodove koji mu donose MD grand slamova naredne sezone i nece se ni morati peglati s kvalama..
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Hvala druze,mladicu, prijatelju i sta jos da kazemConvicts je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:23https://en34.sportplus.live/tennis/us-o ... n/5728164/Samozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:08Challenger TV mi pomaze da gledam Challanger meceve, medjutim ATP turnire zbog neznanja ne mogu pratiti![]()
Napomena: nisam na drustvenim mrezama, a ni clan "haram" kladionica(nekad ovisnik)
![]()
![]()
![]()
Specijalno za tebe, sretno Damiru!![]()

Nema na čemu prijatelju, naši smoSamozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:18Hvala druze,mladicu, prijatelju i sta jos da kazemConvicts je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:23https://en34.sportplus.live/tennis/us-o ... n/5728164/Samozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:08
Challenger TV mi pomaze da gledam Challanger meceve, medjutim ATP turnire zbog neznanja ne mogu pratiti![]()
![]()
![]()
![]()
Specijalno za tebe, sretno Damiru!![]()
![]()
![]()
![]()

Šteta za poraz.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Pratiti njega je jako težak posao.
Ono kad je od Zvereva zijanio na RG nisam sebi mogo doć par dana, sad sve što uradi me ne iznenadi.
Ovo je kladionica 1000%
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Taman što se čovjek opet investira u njeg, razočarenje. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Momak je žešća panjina u svakom pogledu. 

Nažalost, to je njegova realnost u današnjem tenisu.
Poneki osvojeni challenger i to na šljaci je "puna šaka brade".
I sam si svjestan da se tenis drastično promijenio u odnosu na prije 10ak godina, danas djeca od 16-17god lupaju 200+ km/h servise.
Na tvrdoj podlozi čak i protiv prosječnih igraca kakav je Bolt, on će imati i ima probleme jer je njegov servis inferioran u odnosu na 95% top150 igrača i mora imati doslovno super dan da bi takve igrače dobijao. Njegovi teniski fundamenti (servis i igra sa osnovne linije) su ostali u 2015. i nije napravio nažalost nikakvo unapređenje da bi se zadržao npr u top50, a ni noge i tijelo ne služe kao nekad.
A Džumika je svakako vrhunski teniser i dalje naravno, biti u top100 govori dovoljno o njegovim kvalitetima, teško da ćemo ikada imati ovakvog igrača više kad se cijela karijera i uspjesi uzmu u obzir, samo eto nažalost nije ostvario svoj puni potencijal.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogao je sinoć dobiti samo da nije žurio, od polovine drugog seta on je odjednom krenuo da izmišlja toplu vodu i nije se držao plana. Nepotrebno nerviranje u meču gdje drži sve pod kontrolom i onda krene glupiranje, za 4-5 sek on servira i slično. A ovo je segment igre koji ga najviše košta uz servis mada i servis bi bio manje ranjiv da je smireniji malo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.