Za ZIM su uzeli Tesanjski talibani i otpustili sve tehnologe jer su se ovi pobunili da je mala plata

Neko mi je pricao da treba bjezati od Milkos, ZIM i Smajic. A da su dobri Mi99, Dukat i Nocko.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Decko, opasno grijesis. Samo u Bingu u trznom centru u Zenici se zenickog jogurta proda kao meggleovog, bingovog i mi99 skupa.
Dukat je extra. I dobar je Agromilk mljekara Bjelimićituzlak1987 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:21A Mi99 je i Bingo, druga ambalaza, a jeftinije.![]()
Za ZIM su uzeli Tesanjski talibani i otpustili sve tehnologe jer su se ovi pobunili da je mala plata
Neko mi je pricao da treba bjezati od Milkos, ZIM i Smajic. A da su dobri Mi99, Dukat i Nocko.
Idem kod Bojana u Master Fizikal na terapije , on kaže da sam baš dobro pokidao ali da ćemo spasiti terapijama . Zadnjih 3-4 dana sam baš napredovao , mogu je napipatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:59Pa hoćeš morat operisat ili? Yebeno je to pravo, oporavak baš dosadan i težak zna bit, meni je jaran na basketu skroz pokidao i morade završit karijeru.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:52Hvala buraz , ma jesam je pokidao ali parcijalno , lud osjećaj baš tamo gdje je tetiva tebala zategnuta kao praćka e tamo je bilo žele![]()
Za ostale , nemojte kao ja ignorisati bolove u tetivama .
Walter je sodoma i gomora , trebe u grudnjacima , na stolovima se tegli , ma ludilo![]()
![]()
![]()
Drago mi je da si uživao u Sarajevu![]()
Ma u Walteru kojoj god priđeš nećeš pogriješit, osim ako nije s momkom pa ne dobiješ po nosu![]()
Dolazim opet čim bude prve prilike![]()
Dobro ba, znam da radiš u ZIM-u ali smanji malo ribu. Nije upola ko što je bio i kvalitet vam je za qrac.
To je Zenicki jogurt, samo sto oni tako sluze.Arvid je napisao/la: ↑20 avg 2024, 19:03Zar u Hariju ima kakav drugi osim onog inkognito u staklenoj čaši![]()
RollMan dobio ban?