Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Normalno da ce uzeti!Bosnier je napisao/la:Hoce li Celik uzeti ?
Sta mislite ?
Sporting bunker, igraju na kontre. Real dominira, alii ništa konkretno. Di marija ih obara na guzicu, ali nece gol.hare_king je napisao/la:Sta je ovom Realu![]()
??
SPY je napisao/la:Sporting bunker, igraju na kontre. Real dominira, alii ništa konkretno. Di marija ih obara na guzicu, ali nece gol.hare_king je napisao/la:Sta je ovom Realu![]()
??
Oslabljeni su, ali doci ce do pobjede.
Mora proć jedna, da rak raka *ebe.hare_king je napisao/la:SPY je napisao/la:Sporting bunker, igraju na kontre. Real dominira, alii ništa konkretno. Di marija ih obara na guzicu, ali nece gol.hare_king je napisao/la:Sta je ovom Realu![]()
??
Oslabljeni su, ali doci ce do pobjede.
Nadam se da ce probit taj bunker u drugom pol.
valjda ce debili dobit do krajalegenda reala je napisao/la:Prolaziš vamo neke lude parove i onda dođu pišljivi Real i Arsenal i sve sjebu yebem im mater
Ista stvar i kod mene...cekao bi jos Dinamo i Siroki.Arsenal sam gledao i prvo i dosta lose igraju ali ipak bi trebali zabiti a za Real ne znamlegenda reala je napisao/la:Prolaziš vamo neke lude parove i onda dođu pišljivi Real i Arsenal i sve sjebu yebem im mater
Real ako ga zabije i ja ću ga zabiti ,ja sam već halalio ovaj tiket jer jedan će kiksati ,a najvjerovatnije Real ,ovi se brane a Real bezidejanadnan24 je napisao/la:Ista stvar i kod mene...cekao bi jos Dinamo i Siroki.Arsenal sam gledao i prvo i dosta lose igraju ali ipak bi trebali zabiti a za Real ne znamlegenda reala je napisao/la:Prolaziš vamo neke lude parove i onda dođu pišljivi Real i Arsenal i sve sjebu yebem im mater
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.