U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Eto, dobar spisak
Sakota je trebao dobiti poziv u A repku. Da vidimo na cemu smo sa njim i da li ce biti isto kao sa Sucicem.
Svaka cast ko je radio u nekom programu ovaj spisak pa stavio Kulasina kao defanzivca, a pri tome i Istru da je u Sloveniji. To samo kod nas moze.
Najjaci spisak u zadnjih x godina.
Cardaklija, dobrodosao u pravu raju.
Potajno sam prizeljkivao poziv Amaru i Kerimu. Tu su.
Cardaklija, dobrodosao u pravu raju.

Potajno sam prizeljkivao poziv Amaru i Kerimu. Tu su.

Nodi na aparatima, fali ipak neki iz u15 kojeg bi mogli pozvati u u21 

Fali Jaganjac umjesto Marcetica haha
Ali eto ok mlad je
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovo izgleda igramo sa 3 stopera Cardaklija,Muhramovic i Celik.
Ne znam baš koliko ima mjesta za optimizam.
Prvo ne vidim puno smisla u pozivanju igrača 2003. godište, u još tri utakmice izgubljenih kvalifikacija.
Onda više od pola ekipe su igrači koji igraju amaterski fudbal ili imaju 0 minuta u ovoj sezoni, poput dva golmana i još nekoliko.
Čini mi se da se jedva mogu naći 2-3 sa standardnom minutažom u profesionalnom fudbalu.
Ne zaboravite ovo je U21, tu moraju igrati već ozbiljni i formirani igrači. Pogledajte igrače Austrije.
Pozivi Alajbegoviću i Ibrišimoviću su pozitivni, kao i Čardaklija.
Prvo ne vidim puno smisla u pozivanju igrača 2003. godište, u još tri utakmice izgubljenih kvalifikacija.
Onda više od pola ekipe su igrači koji igraju amaterski fudbal ili imaju 0 minuta u ovoj sezoni, poput dva golmana i još nekoliko.
Čini mi se da se jedva mogu naći 2-3 sa standardnom minutažom u profesionalnom fudbalu.
Ne zaboravite ovo je U21, tu moraju igrati već ozbiljni i formirani igrači. Pogledajte igrače Austrije.
Pozivi Alajbegoviću i Ibrišimoviću su pozitivni, kao i Čardaklija.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 19 avg 2024, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Tanko i neobecavajuce, bzveze zvao igrace 2003 godiste koji nemaju pravo iduci ciklus iako realno bolje i nemamo.
Ali vjerujem da ce tih par igraca sto ce doci dodatno podići kvalitet ovog rostera.
Pozitivno je poziv Alajbegovicu jer treba malog odmah kaliti sa starijima odmah u vatru.
Ali vjerujem da ce tih par igraca sto ce doci dodatno podići kvalitet ovog rostera.
Pozitivno je poziv Alajbegovicu jer treba malog odmah kaliti sa starijima odmah u vatru.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Upravo tako, ovo je zabrinjavajuće. Volio bi vidjeti kako će izgledati prvih 11?Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 avg 2024, 17:58Tanko i neobecavajuce, bzveze zvao igrace 2003 godiste koji nemaju pravo iduci ciklus iako realno bolje i nemamo.
Čak je i mali Ibrišimović izgubio mjesto u Wolfsburg U19, iako jeste veliki talenat. Zvanje igrača 2003, koji su nestandardni je baš bez veze.
Činjenica je da i nema puno izbora, ali realno je situacija zabrinjavajuća u U21.
Malić bi bio baš pojačanje, ali on će brzo biti materijal za seniore.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Izbrojao sam najmanje 3-4 portala koji su svi prenijeli rubriku "Najvise igraca iz Borca" jer zasto da ne, daj klik. A toliko ima potencijala na spisku.

Kakvi su do sada spiskovi bili ovaj je i dobar.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Blago tebi kad vidis toliko potencijal
Mi uvijek imam nekog pptencijala i dodje slovenija i kokuzistan i laganini igra se sa nama.
Iskreno, mislim da je najjaca karika ove u21 selekcije selektor Marinovic, jer pokazao je da zna.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Pa ja iskreno ne znam kakav vi U21 spisak ocekujete odnosno kakve igrace na njima da bi se zadovoljili? Nismo Francuska.Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:12Blago tebi kad vidis toliko potencijal
Mi uvijek imam nekog pptencijala i dodje slovenija i kokuzistan i laganini igra se sa nama.
Iskreno, mislim da je najjaca karika ove u21 selekcije selektor Marinovic, jer pokazao je da zna.

Ovo je space shuttle nasprem nekih spiskova iz proslosti. U ostalom pogledajte samo spisak igraca koji su pozivani zadnju godinu dana i ko je sve dobijao pozive.
Kad kazem da vidim potencijal, ne mislim da cemo ogaditi fudbal protivnicima ili nesto, vec pricam o buducnosti. Sta bi moglo biti. Uvijek se da raspravljati o par igraca dole gore, ali u cijelini i opet kazem kakve smo spiskove gledali zadnjih godinu-dvije ovo je i vise nego zadovoljavajuce. Kako ce to izgledati na terenu je druga stvar. Ali po meni veliki napredak.
Spaha.

odlican spisak da je početak kvalifikacija u pitanju
Dobar spisak. Po imenima se vidi da nema menadzerskih poziva. Da nije Spahe, sad bi ovdje bio igrac Kozare, nekog austrijskog nizeligasa itd...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
O potencijalu je teško govoriti, a jačih spiskova od ovog je bilo itekako.
Naravno, ne zamijeram ništa Spahi i selkektoru jer su pozvali ono s čim raspolažu. Ali realno jedan od slabijih spisaka u smislu trenutnog potencijala.
Kao što rekoh, praktično jedva da možemo sastaviti prvih 11 od profesionalnih igrača. Čak i uz one koji imaju 0 minuta u ovoj sezoni.
Dodatni problem je što su dva ponajbolja igrača s ovog spiska trenutno, Kahvić i Šakota, potencijalni preleti u Sr/Hr.
Ipak izgleda bolje kad se uzme u obzir, da u ovu generaciju spadaju i Dedić, Gigović, Tahirović, Bašić, Bajraktarević, Jašić, Baždar i Malić(vjerovatno).
Naravno, ne zamijeram ništa Spahi i selkektoru jer su pozvali ono s čim raspolažu. Ali realno jedan od slabijih spisaka u smislu trenutnog potencijala.
Kao što rekoh, praktično jedva da možemo sastaviti prvih 11 od profesionalnih igrača. Čak i uz one koji imaju 0 minuta u ovoj sezoni.
Dodatni problem je što su dva ponajbolja igrača s ovog spiska trenutno, Kahvić i Šakota, potencijalni preleti u Sr/Hr.
Ipak izgleda bolje kad se uzme u obzir, da u ovu generaciju spadaju i Dedić, Gigović, Tahirović, Bašić, Bajraktarević, Jašić, Baždar i Malić(vjerovatno).