FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2011, 10:39

Fukare ce pratit Slobodu taman kad bi narednih 100 godina igrali sa bokavicima,lipnicom i sepetarima....Sloboda je prezivila rezime,ratove i raznu stoku sto je bila tu samo da na njeno ime uzme pare i obogati se....PREZIVJET CEMO I OVO....
FKR 87-UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI 8-) 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 apr 2011, 17:58

Kako jadno, znao sam da će nam se nešto ovako desiti...

Da Bog da ispali iz lige, nacionaliste jedne proklete...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2011, 18:18

Prodane duse. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:24

Omerbavarac je napisao/la:Prodane duse. :x
Kakve prodane duse o cemu ti ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2011, 18:29

Onaj radio-komentator kaže da je sudija upropastio utakmicu. volio bih nekoga ko je bio na tekmi nešto kaže i o tome. Za koga je navijao širokobriješki sudija? Sudije u našoj ligi uvijek za nekoga navijaju. Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 apr 2011, 18:30

Kako ofirno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:32

avlami97 je napisao/la:Onaj radio-komentator kaže da je sudija upropastio utakmicu. volio bih nekoga ko je bio na tekmi nešto kaže i o tome. Za koga je navijao širokobriješki sudija? Sudije u našoj ligi uvijek za nekoga navijaju. Pozdrav.
Da smo zasluzeno izgubili ja bi im cestitao, al ovo je cista kradja i bas su iskoristili priliku da sjebu utakmicu, neki dan kad sam vidio da je ovaj sudija iz Sirokog odmah sam pomislio na namjestaljku i evo to se i desilo...Nema Saveza odmah kradja !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2011, 18:33

fukara87 je napisao/la:
Fino jarane, prodala bagra tekmu. :x
Ovo se moglo i naslutiti, ali opet je postojala vjera da nece nesto takvo napraviti, ali nazalost isto se desilo. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 apr 2011, 18:33

tekma prelosa....penal cete vidjet na sportskom :lol: :lol: ...mi 2 crvena kartona :....ma vidjet ce se sve...presmijesno :lol: ....nadam se da ce nam sudija iz mostara sudit kad budemo igrali sa listicom :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:34

fukara87 je napisao/la:Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudno :roll:
evo da citiram sam sebe i znao sam da mi je cudno ovo sve bilo :x ako ste imalo pametni i ako pratite ovu ligu skontali bi neke stvari...jer nisam se ja jucer rodio

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:37

Omerbavarac je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Fino jarane, prodala bagra tekmu. :x
Ovo se moglo i naslutiti, ali opet je postojala vjera da nece nesto takvo napraviti, ali nazalost isto se desilo. :evil:
joj kod tebe logike jbt :? pa zar nije bolje da plate sudiju manje para nego da placaju citav tim Fk Slobode ? cim je sudija iz Sirokog Brijega nije njima tesko platit janjetinu dole i sve ostalo ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2011, 18:37

fukara87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudno :roll:
evo da citiram sam sebe i znao sam da mi je cudno ovo sve bilo :x ako ste imalo pametni i ako pratite ovu ligu skontali bi neke stvari...jer nisam se ja jucer rodio
jesi li bio na utakmici???pa jbt jesu li igrači slobode mogli izdržat još 2 minute a da ne skrše protivničkog igrača,ili je on sam pao pa je sviran penal :o :o :o

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 02 apr 2011, 18:38

fukara87 je napisao/la:
Svaka čast, Ajnštajne. :mrgreen:

Da je sudija bio na strani Zrinjskog, pored penala, dokazuju i 2 crvena kartona (Jogunčić i Nikolić). Treba ubit hljeba u njemu. :twisted:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 apr 2011, 18:39

Evo ovaj gore rece prodana utakmica.I to moze biti vrlo lako,dobio sam informaciju da je penal bio.Sad vidjet ce se na snimci.N e bih Oliveru sada bio u kozi,znam onog Šabovića i samo se sjetim kad je Vukasovića udario.Tko je od vas pomislio da je penal protiv Čelika koji je sviran u zadnjoj minuti čist,a bio sto posto!!!Sve ce se vidjeti....

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 18:39

Ma hajd šta ima veze...bice Borac šampion pa ce vas pozvati na slavlje - obecali su, da i vi osjetite jednom u životu neko slavlje.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2011, 18:41

U pravu je omerbavarac,možda su igrači Slobode pustili utakmicu,jer oni ipak vole nas ,prvo im Široki odnese bodove,evo sad i Zrinjski susjedi :D :D :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2011, 18:43

Dabar je napisao/la:U pravu je omerbavarac,možda su igrači Slobode pustili utakmicu,jer oni ipak vole nas ,prvo im Široki odnese bodove,evo sad i Zrinjski susjedi :D :D :D
Koja logika jbt :D bas si me nasmijao nego sad ce dole jagnjetina u jablanici mislim da je vec pripremljena za Olivera Kozula :mrgreen:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 02 apr 2011, 18:44

fukara87 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:U pravu je omerbavarac,možda su igrači Slobode pustili utakmicu,jer oni ipak vole nas ,prvo im Široki odnese bodove,evo sad i Zrinjski susjedi :D :D :D
Koja logika jbt :D bas si me nasmijao nego sad ce dole jagnjetina u jablanici mislim da je vec pripremljena za Olivera Kozula :mrgreen:
Dašta odo se najest i zapit :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 apr 2011, 18:46

fukara87 je napisao/la:
joj kod tebe logike jbt :? pa zar nije bolje da plate sudiju manje para nego da placaju citav tim Fk Slobode ? cim je sudija iz Sirokog Brijega nije njima tesko platit janjetinu dole i sve ostalo ;)
Pogresno si me razumio.
Nisu igraci prodali tekmu, oni su samo posrednici i rade ono sto im se kaze. Clanovi u upravi ako je uopste ima su uzeli pare i prepustili bodove. :x
Da nas je Zeljo pobijedio, ne bi se ovo desilo.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 apr 2011, 18:47

Yebem ti Slobodu vise,sranje od kluba ono nema nigdje u svijetu,pa bolan da te yebu gdje god stignu i kako god hoce nije bitno da li igraju kuci ili na strani,stvarno Sloboda je jedan veliki odron p icke najvece jbt dodje jedan seljober iz sirokog i guzi te kako on hoce pa ja to nisam vidio nigdje u svijetu da je ovakva situacija kao sto je u Slobodi,da je ovo prvi put pa hajde da covjek i predje preko toga nekako ali brate dragi ovo se desava ne znam ni sam koliko vise,samo sto je razlika prije bila da sudija dobije fasung postenski pa mu ode i automobil usput,a sad niti ima navijaca niti je klub da ga nazoves klubom a o ligi da i ne pricam,poslije danasnje utakmice stvarno nemam komentar na ono sve sto se desavalo danas i zasto se ova liga igra uopste...ali opet ponavljam FK Sloboda je odron od kluba da te neko onako yebe u tvom gradu stvarno ne znam gdje ovo sve vodi,jbm im porijeklo koliko su me iznervirali p icke najvece krenuvsi od igraca pa nadalje sve do "navijaca",jos se na kraju debil nas kapiten (mujkic) nayebem mu se mame pozdravlja sa sudijama :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.