La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Real, totalno neizbalansirana ekipa. Carlo ako ovo poslozi, madjionocar je.
Previse ega i razmazenih igraca, koji zele biti broj 1.
Previse ega i razmazenih igraca, koji zele biti broj 1.
Al pola sata prije kraja prva izmjena Modric,bratu kapa do poda za sve,al lik jedva hoda 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Realu trofeji , Perezu šuške, navijačima najjača ekipa na planeti. Tako to ide godinama u Madridu. Svima dobro
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Potez utakmice je iz 5' kada Vinicius proleti kroz eter i pade na dupe. O onom divljačkom startu realovog igrača nemam rijeci. Bas krkanski. Očekujem bar dvije utakmice suspenzije. Kornjača takodjer losa. Od početka se vidjelo da ide simuliranje i iznudu jedanaesterca. Zna se ko mu je bio uzor. Kaj ne?
Bilo bi fer da oni sto su napustili Ibizu kako bi pratili "galaktikose" dobiju povrat novca.
Bilo bi fer da oni sto su napustili Ibizu kako bi pratili "galaktikose" dobiju povrat novca.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Fino su preuredili stadion na Mallorci (Ibizi sto rece ona neznalica
).
Sa onom atletskom stazom prije, bas je bio nefudbalski.

Sa onom atletskom stazom prije, bas je bio nefudbalski.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
I ja sam upratio.

Rano je još za bilo kakve prognoze, ali Kroos je previše značio za diktiranje tempa i kreaciju iz dubine. Šteta za Real da njega ne zadrže, dok ovamo Modrić već teško da može izdržati jači tempo.
Ja još nisam shvatio kome je u timu zadatak spakovati lopte ovolikom broju napadača. Dodavanja do besvijesti. Svaka ekipa sa posloženom odbranom će im probleme praviti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Kad si vec to sve upratio mogao si i upratiti da mu je Rudiger gurnuo jacu loptu koju ne bi 2 igraca smirila, a ne Luka.Poligon10 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:49I ja sam upratio.Izgubi loptu nekad pred kraj i ne pomisli da se vrati, osta na koljenima.
![]()
Rano je još za bilo kakve prognoze, ali Kroos je previše značio za diktiranje tempa i kreaciju iz dubine. Šteta za Real da njega ne zadrže, dok ovamo Modrić već teško da može izdržati jači tempo.
Samo da je hejtat

Majstore, pišemo o tome da se čovjek ne može vratiti u odbranu i da je krepao, a ušao je u 60.min. Izgubljena lopta je nevažna. Znaju li ovdje ljudi čitati?
- JayCatwright
- Kontakt:
Semih Senturk mu kazes i miran je mjesec dana
- numanumaye22
- Kontakt:
Ocekivano. Mallorca uvijek nezgodna ekipa na domacem terenu, mislim da je ovo drugi poraz u zadnje tri godine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisam baš očekivo raspad Madrida u prvom kolu 
Protiv Majorke nabij u kontru taktika...

Protiv Majorke nabij u kontru taktika...
Uvijek tesko gostovanje za Real, moglo je na kraju biti i 2-1 ali prije toga i je Madrid imao par sansi.
Nevezano za ovu utakmicu, ove sezone je za ocekivati dosta kikseva od Barcelone i Reala, valja ipak primat finansijske injekcije u vidu kladionica.
Nevezano za ovu utakmicu, ove sezone je za ocekivati dosta kikseva od Barcelone i Reala, valja ipak primat finansijske injekcije u vidu kladionica.
- Shategabri
- Kontakt:
Saće ti Bayern, pa gledaj raspad.
Slabo si ti izgleda gledao sinoć utakmicu.
Slabo si ti izgleda gledao sinoć utakmicu.
Koševo Zapad
Jel imas ti kakve dokaze da Barcelona i Real stimaju za kladionicu ili si to cuo pred seoskom birtijom od nekog intelektualca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.