Polako ! Za razliku od Arsenala Chelsea se zna vracati itekako, tek je pocetak ali ide dobro za sada.Cartman je napisao/la:Rusi gube! Bog je na nasoj strani danas!
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Teško će Stoke izdržati ovo vodstvo, ali svejedno. Mi smo pobijedili i ne treba se na druge obazirati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma mene danas više niko ne zanima. Ni oni ni Arsenal. Sve imamo u svojim rukama a svaki njihov prosuti bod nam olakašava put.Cartman je napisao/la:Rusi gube! Bog je na nasoj strani danas!
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- majestic24
- Kontakt:
neka arsenal kiksa i to je to, Jest da imaju utakmicu manje,al za njih je Tottenahm Barcelona
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Thunderstruck je napisao/la:Ma mene danas više niko ne zanima. Ni oni ni Arsenal. Sve imamo u svojim rukama a svaki njihov prosuti bod nam olakašava put.Cartman je napisao/la:Rusi gube! Bog je na nasoj strani danas!
Ovo je psiholoska pobjeda kao i ona protiv Boltona sa igracem manje.. Sada psihicki ekipa je jos jaca!Thunderstruck je napisao/la:Ma mene danas više niko ne zanima. Ni oni ni Arsenal. Sve imamo u svojim rukama a svaki njihov prosuti bod nam olakašava put.Cartman je napisao/la:Rusi gube! Bog je na nasoj strani danas!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Evo dosao sam iz kafica veoma radostan,ali steta je sto nisam gledo utakmicu kod kuce da se derem kad Rooney dadne gol,al et nema veze ,moze i ovako.
Joj sto volim sto sam Unitedovac!
P.S. Jos da ovaj na avataru ne primi gol danas bilo bi dobro.

Joj sto volim sto sam Unitedovac!
P.S. Jos da ovaj na avataru ne primi gol danas bilo bi dobro.

Zadnja izmjena: sikirica, dana/u 02 apr 2011, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Cartman je napisao/la:Nego sta je ono Rooney govorio nakon treceg gola? Bilo je nesto "Fuck" i "What", ali nisam najbolje cuo od svoje galame.

http://therepublikofmancunia.com/wp-con ... t-Ham1.jpg
There is only one United!!!!
Haha lud je ko struja. Ali neka, najbolji je kad je ljut.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Chelsea izjednačio što je pomalo i očekivano. Ma neka Arsenal samo kiksa, ipak mislim da su nam oni najozbiljniji konkurenti jer nam je Chelsea predaleko
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
To je taj Manchester,to je taj Ferguson,fantasticna pobeda,nazalost nisam pogledao ali verovatno je opet sudija bio na strani mojih imenjaka. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Drugi penal za WH diskutabilan, kao i start Vidića kad je dobio žuti a bio zadnji igrač, i na početku drugog pol. je imao start za drugi žuti. Ali sve u svemu, više nego zalužena pobjeda Uniteda..Devil je napisao/la:To je taj Manchester,to je taj Ferguson,fantasticna pobeda,nazalost nisam pogledao ali verovatno je opet sudija bio na strani mojih imenjaka.
Btw sretan rođendan

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !
Nek i Arsenal završi 1:1
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Cestitam na tituli.Rooney88 je napisao/la:Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Najbolje od svega sto je United danas dobio , a Chelsea potvrdio da je ove sezone daleko od tituleRooney88 je napisao/la:Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Prerano druze, prerano !Johnyx95 je napisao/la:Cestitam na tituli.Rooney88 je napisao/la:Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !
Sve je u nasim "nogama" do kraja ! Odigrajmo svaku utakmicu kao da je odlucujuca i bit ce dovoljno, netreba se uzdati u kikseve Arsenala i Chelsea.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ako Arsenal danas kojim slucajem izgubi,prvaci smo 99 %......Jer idemo im na pet bodova,a oni zaostalu igraju sa Tottenhemom,...........Glavni konkurent je danas pao,....Stoke apsolutno dominiro drugo poluvrijeme,........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Znam da je prerano,ali ne vidim kako vas Arsenal moze skinuti sa prvog mjesta.Mi smo prica za sebe,pogotovo ako nam igra Malouda.Rooney88 je napisao/la:Prerano druze, prerano !Johnyx95 je napisao/la:Cestitam na tituli.Rooney88 je napisao/la:Chelsea zavrsio 1:1. Odlicno za nas !
Sve je u nasim "nogama" do kraja ! Odigrajmo svaku utakmicu kao da je odlucujuca i bit ce dovoljno, netreba se uzdati u kikseve Arsenala i Chelsea.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Mi smo njima već na pet bodova bili prije ovog kola, dakle sad smo na 8. Ako oni danas kiksaju biće najviše 7 uz utakmicu manje...trxel je napisao/la:Ako Arsenal danas kojim slucajem izgubi,prvaci smo 99 %......Jer idemo im na pet bodova,a oni zaostalu igraju sa Tottenhemom,...........Glavni konkurent je danas pao,....Stoke apsolutno dominiro drugo poluvrijeme,........
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nevjerujem nesto da ce izgubiti ali moram da te ispravim. Ako oni, kojim cudom, danas izgube mi ostajemo na +8 u odnosu na njih i utakmicom vise. Mada nevjerujem bas da je Blackburn sposoban odluciti prvenstvo.trxel je napisao/la:Ako Arsenal danas kojim slucajem izgubi,prvaci smo 99 %......Jer idemo im na pet bodova,a oni zaostalu igraju sa Tottenhemom,...........Glavni konkurent je danas pao,....Stoke apsolutno dominiro drugo poluvrijeme,........

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.