AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sale sad na desnom beku, ovo je neki novi nivo
Fonseka je rekao da je momcad bolja nego sto je mislio, cekamo samo jos da nas uvjere. Prve macice izgleda u vodu bacamo.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Morataaaaa!
Treća sreća najveća (penal, offside)! Bravo lave, bitno je da se nešto pozitivno desi ovdje.
Treća sreća najveća (penal, offside)! Bravo lave, bitno je da se nešto pozitivno desi ovdje.
Ne cujem?!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bravoooo Okafoooooooor
Kako smo igrali, bod na kraju ispade k'o kuca. Steta sto se ne otvori sezona pobjedom, ali otom potom. Itekako jos hamelja ima u ovoj momcadi, odbrana nam je grozna, valjda porade na tome i u buducnosti, treba tu totalni remont, osim Mikea i Thea naravno.
Kako smo igrali, bod na kraju ispade k'o kuca. Steta sto se ne otvori sezona pobjedom, ali otom potom. Itekako jos hamelja ima u ovoj momcadi, odbrana nam je grozna, valjda porade na tome i u buducnosti, treba tu totalni remont, osim Mikea i Thea naravno.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 17 avg 2024, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Zasto se ovako nije moglo ranije igrati, odbranu moramo pod mus mjenjati
Valjda Fonseka nauci iz svojih grešaka. U odbrani bi Gabia trebao dobit šansu prije ove dvojice kiksera.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jović ne smije biti ispred Okafora nikad.
Potpuno druga ekipa ulaskom startera. Očekivano.
Sljedeće sedmice će svi biti spremni i nadam se da nema više minuta za likove poput Thiawa i Calabrie.
Težak prvi meč, dosta stvari za ispraviti. Neki trenerski manevri koji su urađeni silom prilika.
Ali pokazatelj da Milan mora tražiti desno krilo do kraja augusta.
Potpuno druga ekipa ulaskom startera. Očekivano.
Sljedeće sedmice će svi biti spremni i nadam se da nema više minuta za likove poput Thiawa i Calabrie.
Težak prvi meč, dosta stvari za ispraviti. Neki trenerski manevri koji su urađeni silom prilika.
Ali pokazatelj da Milan mora tražiti desno krilo do kraja augusta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
I meni nevjetovatno drag. Jos gledam umjesto Chucka, rekoh evo opet kontra pozicija, ali je ocit zadatak bio da ga se upari sa Moratom, a Sale dobije vise prostora zajedno sa Musom koji se ubacivao.
Meni je Musah vrhunski potencijal samo ako ga se znadne iskoristiti. Dugo nisam vidio igraca da onako smjelo igra s loptom u nogama. Skoro svaku utakmicu on ima makar 1 prodor kroz sredinu gdje prodje 3-4 igraca, lijepo ih nanize.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobar bod s obzirom na igru i da se gubilo 0-2 do pred sami kraj.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Strasno je kako je Thiaw spor, daleko mu kuca od Milana bila
Ako se Chiesa moze dovesti nek ga sutra vec dovedu
Ako se Chiesa moze dovesti nek ga sutra vec dovedu
Zao mi milaniste, propalo mu makar 10 unaprijed napisanih postova...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ne vadis ga iz usta izgleda 

Nije stoperski tandem problem, glavni uzrok lose defanzivne postavke je sredina terena jednostavno RLC, Benaccer i Rejinders nisu tip igraca kakvi su recimo bili Kessie i Tonalli.
Zbog toga je uvijek autoput kroz sredinu ukoliko 2 od njih trojice igraju u vezi.
Nadam se da ce Fofana to defanzivno pokriti. Takodjer u napadu Jovic je beskoristan, a Pulisic se ne snalazi na AMF.
Do kraja mekrata bi trebali dovesti treceg napadaca jer je pomalo previe optimisticno igrati n 3 fronta sa Moratom/Okaforom/Jovicem.
Ovako bi trebalo izgledati:
Maignan
Emerson-Tomori- Pavlovic-Theo
Fofana- Rejinders
Pulisic- RLC-Leao
Morata
Zbog toga je uvijek autoput kroz sredinu ukoliko 2 od njih trojice igraju u vezi.
Nadam se da ce Fofana to defanzivno pokriti. Takodjer u napadu Jovic je beskoristan, a Pulisic se ne snalazi na AMF.
Do kraja mekrata bi trebali dovesti treceg napadaca jer je pomalo previe optimisticno igrati n 3 fronta sa Moratom/Okaforom/Jovicem.
Ovako bi trebalo izgledati:
Maignan
Emerson-Tomori- Pavlovic-Theo
Fofana- Rejinders
Pulisic- RLC-Leao
Morata
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chiesa i Onana bi bili odlični za kraj mercata. Jednostavno Loftus ne može igrati zadnjeg veznog, katastrofalan je. Reijnders i Fofana su za takve stvari. Bennacer i Onana zamjene a Loftus neka gura na poziciji desetke, kao zamjena za Pulišića. A recimo Chiesa uz desnu aut liniju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rezultat odlican, igraci pogubljeni, igra uzasna, bezidejna, jalova u pojedinim momentima konfuzna....
Pioli je prosle godine gubio 3-0 od Torina tako da je ovo napredak 

Ovo je nivo bubuljicastog tinejdzera. Platim kahvu onome ko je izmislio opciju blokiranja.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nemoj, plakati cu

- Romagnoli13
- Kontakt:
Srce mi je bilo puno kad je cijeli stadion zviždao Calabriji kad je izlazio. Pa ako ste primjetili lik ne savija koljena kad trči, to dosad nisam viđao