Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Messias brat 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pulisic je najbolji igrač ovog Milana i jedan od rijetkih sa mozgom. Leao je strašna prevara.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ako ovo nije gol onda je jedna od najboljih optičkih varki koje sam ikad vidio.
0-1 nakon provjere, ne znam da se prije dešavalo da gol-tehnologija ne radi?
Ovako rani početak sezone je u globalu kriminalan i uništava igrače. Gledao sam danas EPL i evo druga Serie A utakmica, očito je da svi igrači koji su igrali za reprezentacije nisu ni blizu optimalne spreme. Onda se u fifi čude zašto igrači nakon 50+ utakmica u sezoni loše izgledaju na reprezentativnim turnirima. Nekada je Serie A počinjala sredinom septembra, za par godina će nagurati do ranog augusta.
0-1 nakon provjere, ne znam da se prije dešavalo da gol-tehnologija ne radi?
Nevjerovatno koliki je lik cigan i koliko je beskoristan u svakom aspektu fudbalske igre, promaši penal i odbije mu se lopta.
Ovako rani početak sezone je u globalu kriminalan i uništava igrače. Gledao sam danas EPL i evo druga Serie A utakmica, očito je da svi igrači koji su igrali za reprezentacije nisu ni blizu optimalne spreme. Onda se u fifi čude zašto igrači nakon 50+ utakmica u sezoni loše izgledaju na reprezentativnim turnirima. Nekada je Serie A počinjala sredinom septembra, za par godina će nagurati do ranog augusta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mogao bi Markus Tiram iznenaditi ove sezone i biti najbolji strijelac lige, bravo za Đenovu 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
I sad je cigan zato sto mu se odbila lopta jel', e jbg ondakoeficijent je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:19Nevjerovatno koliki je lik cigan i koliko je beskoristan u svakom aspektu fudbalske igre, promaši penal i odbije mu se lopta.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Nije radi toga nego jer je čitavu utakmicu samo padao, a sudija sve svira.milanist je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:30I sad je cigan zato sto mu se odbila lopta jel', e jbg ondakoeficijent je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:19Nevjerovatno koliki je lik cigan i koliko je beskoristan u svakom aspektu fudbalske igre, promaši penal i odbije mu se lopta.![]()

Očito ga je pogodio loš EURO, daleko najbolji na terenu danas.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:28Mogao bi Markus Tiram iznenaditi ove sezone i biti najbolji strijelac lige, bravo za Đenovu![]()
Milanistima je bolje da Fofana bude novi Gattuso inače su opet šuplji u tranziciji i stoperi nemaju nikakve zaštite od veznog reda.
- TheTruth34
- Kontakt:
Mislio sam da kone mogu makar izbjeći poraz kući protiv simpatičnijrg kluba iz Torina.. Neće biti interesantno ako izgube, možda se neće čitati hvalospjevi o igračinama kao što su Thiaw, Sale, Adli, Tomori i onih ostalih 5,6 tamnoputih majstora koje imaju u svom timu..
A da tek ne pričam o savršenom Mercatu koji je urađen bolje nego Interov 2010..
Hajmo kone po preokret.
A da tek ne pričam o savršenom Mercatu koji je urađen bolje nego Interov 2010..
Hajmo kone po preokret.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Milan anemičan prvo poluvrijeme, Sale na lijevom beku niđe veze, loša i veza, Torino ima brisanog prostora samo tako
MANIJACI JUG 1987
Calma, sad ce Morata da to okrene 

- TheTruth34
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zvanični Serie A kanal smanjio sažetke sa 4 na 2 min. Ne znam koja je svrha ovog poteza, valjda jer tiktokeri ne mogu ispratiti video od 4 min?
Loše za promociju lige.
Loše za promociju lige.
Pitanje svih pitanja, hoće li Pogba proslaviti Moratin gol protiv Juventusa?
-
- Kontakt:
Od velikog broja poremećenih likova na ovom forumu, ti si daleko najgori. Čovjek s ozbiljnim deluzijama.
Coco (ali nije Francesco

Lazar(o) ustao iz mrtvih i osramotio Milanovu obranu u kombinaciji s Ilićem.

Dva Interova promašaja na bokovima školuju Milan, valjda se prepali čim ih vide.
Zadnja izmjena: koeficijent, dana/u 17 avg 2024, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je +1 od Milana 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ko ih ono izbaci na sredini kao djecu, kakav potez?
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Realno njih od odlaska Kessija i povreda Bennacera izbacuju svi koji probaju.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:20Ko ih ono izbaci na sredini kao djecu, kakav potez?
Višegodišnji nedostatak veznog reda sa defanzivnim kvalitetama. Ne samo fizičkim, nego intelektualnim.
- TheTruth34
- Kontakt:
Sad će to Musah da preokrene, maestro je u 125 utakmica u karijeri postigao čak 2 gola..
To su ti tamnoputi majstori čijih kvaliteta mi obični smrtnici nismo svjesni kao navijači Milana.
To su ti tamnoputi majstori čijih kvaliteta mi obični smrtnici nismo svjesni kao navijači Milana.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 avg 2024, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakvi smećari od navijača.. Kapitenu zvižde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.