Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 16 avg 2024, 16:49
Blackwargreymon je napisao/la: ↑16 avg 2024, 16:31
Sjecam se vremena kad se pomagalo sto se Mujakic ne zove. Ko bi narodu ugodio
Rekao je selektor zasto racuna na njega, igra standardno, borben je i ocito iza kulisa pokazuje ogromnu zelju i dobar karakter kako je i Sergej istakao.
Evo ja sam ranije govorio da je zaslužio mjesto na spisku. Ali pozvao se, isprobao, podbacio. Želja nije upitna, on tako bespoštedno igra i u klubovima.
Ali kvalitet za reprezentaciju jednostavno nije. I ne postoje nikakve indicije da će neki napredak napraviti.
-
katalinski
-
Kontakt:
Postao/la katalinski » 16 avg 2024, 16:50
barbarez radi tu tranziciju u mlađi tim.
Karić valjda uleti.
Šteta da mladog napadaca nije zvao , ili Koljića , 3 ofanzivca mi je malo ako nastupamo sa 2 špica.
Nekako dolazak amerikanca otvara mogućnost igranja sa krilima , a ne samo neku dijamant sredinu
Ajvatar
-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 16 avg 2024, 16:52
katalinski je napisao/la: ↑16 avg 2024, 16:50
barbarez radi tu tranziciju u mlađi tim.
Karić valjda uleti.
Šteta da mladog napadaca nije zvao , ili Koljića , 3 ofanzivca mi je malo ako nastupamo sa 2 špica.
Nekako dolazak amerikanca otvara mogućnost igranja sa krilima , a ne samo neku dijamant sredinu
Tog dodatnog "špica" će ti vjerovatno glumiti Varešanović i Bajraktarević.
-
BosnianDragon2024
-
Kontakt:
Postao/la BosnianDragon2024 » 16 avg 2024, 16:58
Ne treba previše pricat o Mujakicu ja mislim da je on vjerovatno zadnja opcija u odbrani I nece uopste igrat ove utakmice, ovaj poziv je više kao nagrada sto je bio sa ekipom one 2 sedmice u Junu I bio korektan cijelo vrijeme isto vazi za Sarića.
-
Horoz
-
Kontakt:
Barišić je po meni bolji od Mujakića, ali ok je da Barbarez igrače poziva barem dvije utakmice zaredom. Dvije utakmice je fer odnos i neće ispasti da su ti krivci za poraze i da su prekriženi.
Ima tu igrača koji će nadam se otpasti, ali red je npr Burnića koji je promijenio sportzsko, zovnuti barem dvije tekme.
To naravno važi ako nema opcija koje su očigledno bolje, a u ovom trenutku nijedan stoper ne odskače da bi morao upasti umjesto recimo Mujakića.
Prilično sam siguran da će već od narednog spiska Barišić dobiti priliku, realno on tek ulazi u formu poslije povreda.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
hurem
-
Kontakt:
Uvijek se mogu spocitati jedno, dva imena iz ovih ili onih razloga ali toliko kenjati na ovaj spisak i trenutnu garnituru ljudi koji vode A-reprezentaciju moze samo nerazumna osoba.
Spisak je očekivan. Veliki plus od mene za Bajraktarevica kao i cjelokupan dosadašnji rad s potencijalnim reprezentativcima.
Mozda je još neko ime moglo biti na spisku ali ne znamo da li je papirologija završena?!
Ovo su najbolji dani bh reprezentacije u posljednih 10 godina ali eto nadje se opet tamo neki jadnik koji je "pametniji" od svih.
Barisic - lijepo je obrazložio selektor. Dečko je bio povrijeđen u drugom dijelu sezone pa se vratio par utakmica pa se opet povrijedio i propustio junske utakmice. Sad se ponovo vraća, ulazi u formu. A treba biti realan i kazati da je igrao u nikad lošijem Baselu i s veoma upitnom formom.
Važnije od svega da imamo širinu u zadnjoj liniji, koliko toliko kvalitetnu i da se zna da nikom ništa nije zagarantovano.
Mujakic - jedino iznenađenje na spisku ali ne bas toliko koliko se predstavlja. Sada je tu zbog svog odnosa prema dresu. Na taj način se šalje jasna poruka i trenutnim reprezentativcima ali i potencijalnim.
Đakovac nije slučajno tu.
Ko god želi da bude dio reprezentacije u budućnosti, morat će to svojim odnosom i zaslužiti. Zato su neki tu a neki drugi nisu.
S njima se priča. Lijepo je rekao i za Gazibegovica, da mora jos bolje...pa i Karica - ok, papiri su završeni ali to ne znači da ćeš dobiti poziv ako ne igraš u klubu i nisi u formi. Itd.
Čekamo spisak U21, on će mnogo kazati!!!
-
fanatik19
-
Kontakt:
Najveca promjena od dolaska Barbareza je cinjenica sto se pozivaju konacno igraci koji su standardni u svojim klubovima(Izuzev ove situacije s Tahirovicem sad koja ce se promijeniti i Krunica koji ima veci status u reprezentaciji).
Dedic, Gazibegovic, Katic, Radeljic, Mujakic, Kolasinac, Bicakcic, Hadzikadunic, Huseinbasic, Basic, Hajradinovic, Varesanovic, Bajraktarevic, Dzeko, Demirovic, Tabakovic, Burnic. yebote ne pamtim kad smo imali vise igraca koji su standardni u svojim ekipama
-
BosnianDragon2024
-
Kontakt:
Postao/la BosnianDragon2024 » 16 avg 2024, 17:57
hurem je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:42
Uvijek se mogu spocitati jedno, dva imena iz ovih ili onih razloga ali toliko kenjati na ovaj spisak i trenutnu garnituru ljudi koji vode A-reprezentaciju moze samo nerazumna osoba.
Spisak je očekivan. Veliki plus od mene za Bajraktarevica kao i cjelokupan dosadašnji rad s potencijalnim reprezentativcima.
Mozda je još neko ime moglo biti na spisku ali ne znamo da li je papirologija završena?!
Ovo su najbolji dani bh reprezentacije u posljednih 10 godina ali eto nadje se opet tamo neki jadnik koji je "pametniji" od svih.
Barisic - lijepo je obrazložio selektor. Dečko je bio povrijeđen u drugom dijelu sezone pa se vratio par utakmica pa se opet povrijedio i propustio junske utakmice. Sad se ponovo vraća, ulazi u formu. A treba biti realan i kazati da je igrao u nikad lošijem Baselu i s veoma upitnom formom.
Važnije od svega da imamo širinu u zadnjoj liniji, koliko toliko kvalitetnu i da se zna da nikom ništa nije zagarantovano.
Mujakic - jedino iznenađenje na spisku ali ne bas toliko koliko se predstavlja. Sada je tu zbog svog odnosa prema dresu. Na taj način se šalje jasna poruka i trenutnim reprezentativcima ali i potencijalnim.
Ko god želi da bude dio reprezentacije u budućnosti, morat će to svojim odnosom i zaslužiti. Zato su neki tu a neki drugi nisu.
S njima se priča. Lijepo je rekao i za Gazibegovica, da mora jos bolje...pa i Karica - ok, papiri su završeni ali to ne znači da ćeš dobiti poziv ako ne igraš u klubu i nisi u formi. Itd.
Slazem se 100%! Da li neko zna kad izlazi spisak za U-21?
-
Horoz
-
Kontakt:
Tri nova imena, Bajraktarević, Đakovac, Karić. Dosta za jedno okupljanje, na slijedećem očekujem Husića, Baždara, možda Biertha.
S Malićem već treba dogovoriti, jer bi mogao napraviti veliki napredak ove sezone.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Nah1d
-
Kontakt:
Kod nas je poznato da imamo najviše selektora po glavi stanovnika na Svijetu, zato i jesmo 70+.
Spisak je očekivan, osvježen, ja sam iskreno volio vidjeti i Dinu Hotića uz Bajraktarevića kao dva krila, igra odlično u Lehu na početku sezone, a kukamo kako nemamo krila. Momak da je ostao u Sloveniji igrao bi zadnje EP sigurno.Slovenci ga često spominju,prate i čude se kako on nema mjesta kod nas.
Sve nemamo krila, nemamo krila, nemamo krila...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
hurem
-
Kontakt:
Nah1d je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:10
Kod nas je poznato da imamo najviše selektora po glavi stanovnika na Svijetu, zato i jesmo 70+.
Spisak je očekivan, osvježen, ja sam iskreno volio vidjeti i Dinu Hotića uz Bajraktarevića kao dva krila, igra odlično u Lehu na početku sezone, a kukamo kako nemamo krila. Momak da je ostao u Sloveniji igrao bi zadnje EP sigurno.Slovenci ga često spominju,prate i čude se kako on nema mjesta kod nas.
Sve nemamo krila, nemamo krila, nemamo krila...
Tek se vraća nakon povrede.
On je veliki radnik. Vrlo dobro je krenuo u novu sezonu s golovima i asistencijama. Treba mu konstanta. Gledao sam ga protiv Lechie kada je upisao asistenciju i gol.
Ako nastavi ovako, eto njega u oktobru. Za ovaj spisak je bilo nerealno očekivati ga.
-
19vendetta87
-
Kontakt:
Postao/la 19vendetta87 » 16 avg 2024, 18:56
flickposting je napisao/la: ↑16 avg 2024, 16:46
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:41
flickposting je napisao/la: ↑16 avg 2024, 12:45
Šta si se navio s kukanjem, ima Dedić da igra krilo.
Moddy jesi to opet popusio ban?
Trajni. Piz.da @filip me prijavljivao i admin mu odlučio udovoljiti.
Haj pozdravi ga tamo na temu "forum", pita za tebe i novi acc

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
bavarian_bk
-
Kontakt:
Postao/la bavarian_bk » 16 avg 2024, 19:23
Nisam upratio gdje se mogu uzeti ulaznice za tekmu protiv Hungarije
Ako ko ima info neka podjeli biću mu zahvalan

-
DamirT
-
Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la: ↑16 avg 2024, 19:23
Nisam upratio gdje se mogu uzeti ulaznice za tekmu protiv Hungarije
Ako ko ima info neka podjeli biću mu zahvalan
https://www.viagogo.com/Sports-Tickets/ ... istingQty=
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
HariTz
-
Kontakt:
Pored Mujakića, što je barem po meni nelogičan potez.. dobar spisak
Taman da vidimo Esmira. Gledao sam neke highlightse i čini mi se da je pravi dobitak za nas
Neki jedva dočekaju da prosipaju frustracije i pljuju sve redom. Nije se rodio ko je nama ugodio.

-
Mogli
-
Kontakt:
Ma Pokeras je izgubljen, ali i generacija igraca nam je ocajna. Neka mu je ispunjena zelja i nek se igra malo. Nije da bi bilo ko ostvario zapazen rezultat.
-
guillermo
-
Kontakt:
Meni poziv Djakovcu nikako nije jasan.
Igrač yebenog TSC-a od 26g. na poziciji gdje smo svakako prenatrpani polovnjacima i cvajtasima.Njegov plafon eventualno Serviette naredne godine,može sanjati karijeru jednog Prcića npr.
-
soccerfan
-
Kontakt:
Sve se slazem. Meni Mujakic ne smeta toliko. On nam dodje 4ti stoper ( posle Katica, Anela i Denisa) tako da nije neki bauk sto je pozvan.
Rece Spaha da se papiri sreduju za u 19 igrace neke. Odlican posao rade. Sa u 19 poceti uigravati momke i onda lagano uvoditi u ekipu. Barba i Spaha rade dobar posao po meni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
EdinjoBos
-
Kontakt:
soccerfan je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:36
Sve se slazem. Meni Mujakic ne smeta toliko. On nam dodje 4ti stoper ( posle Katica, Anela i Denisa) tako da nije neki bauk sto je pozvan.
Rece Spaha da se papiri sreduju za u 19 igrace neke. Odlican posao rade. Sa u 19 poceti uigravati momke i onda lagano uvoditi u ekipu. Barba i Spaha rade dobar posao po meni.
potpis
-
Brazzzoo123
-
Kontakt:
Postao/la Brazzzoo123 » 16 avg 2024, 20:51
Spisak je meni vise nego dobar, Bajraktarevic je tu. Samo tri napadaca cudi, ali ja imam osjecaj da se neki igrac ceka za tu poziciju.Niko se od novinara nije usudio da postavi pitanje. Nismo realni i puno se ocekuje, a puno je ovo posla sto su zapoceli,valjda im ne bude i previse. Pozitivno je sto ce uskladiti sistem u kojem budemo igrali i na mladje selekcije. Ta famozna platforma je znaci baza igraca,koji mogu nastupiti za nas.Sramota je da se to do sada nije imalo, to bi trebalo znaciti da nema vise guranja igraca preko menadjera. Pitanje za ove sto prate srb ligu, zbog cega je Partizan uzeo Mujakica ako je tako los igrac?
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, CAGarfia, EdinjoBos, Goalgetter, hurem, Kaunas, Kobayashi, L-Train, MostarNeretva, Normus90, perun, Proximic, soko i 61 gost.