AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sale nikad nije ni bio loš igrač. Pristojan igrač koji igra za istu takvu platu. Moze pokriti više pozicija i to je dobro za ekipu. Ali vidjet cemo sta ce biti u narednom periodu. 14 dana mercato još traje, moguć je još poneki dolazak, ali to će zavisti od toga ko ode iz Milana.
Sutra Pavlović i Reijnders neće početi to je Fonseca najavio. Dakle Thiaw i Adli vjerovatno kreću od prve minute.
Sutra Pavlović i Reijnders neće početi to je Fonseca najavio. Dakle Thiaw i Adli vjerovatno kreću od prve minute.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Fonseca on his Milan: "Now there's nothing missing. The team is better than I thought"
Povedi nas mister onda do skudeta
u suprotnom katastrofa 
Povedi nas mister onda do skudeta

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jbg čovjek za razliku od Piolija javno kaže da je cilj titula.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:21Jbg čovjek za razliku od Piolija javno kaže da je cilj titula.
Odvedi nas tamo negdje dalekooooo, negdje gdje mnogi nas sanjaju o tomeeeee.....povedi nas tamooo do nase dvadeseteeeee.....

- muha milanez
- Kontakt:
Kad je Pioli prije starta sezone izjavio da je cilj top 4? mozes pronaci to ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:21Jbg čovjek za razliku od Piolija javno kaže da je cilj titula.
Isto tako, Fonseca kaze da je Inter najjaci trenutno, pa mu malo ova izjava kontradiktorna. Kaze da smo top i da vise nista ne fali, i onda kaze Inter je jaca momcad, pa pojacaj iti svoju jbem ga ja

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Milanist čuješ li se ponekad s Piolijem, kako je on, moze li spavati od poziva i ponuda za posao
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trenutni šampion Italije, ne može sad ni lagati u kameru. Mislim da je Milan smanjio tu razliku u kvaliteti ali još puno posla treba da se uradi. Obrise Fonsecinog rada ćemo vjerovatno tek vidjeti nakon 5-6 službenih utakmica.milanist je napisao/la: ↑16 avg 2024, 18:16Kad je Pioli prije starta sezone izjavio da je cilj top 4? mozes pronaci to ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:21Jbg čovjek za razliku od Piolija javno kaže da je cilj titula.
Isto tako, Fonseca kaze da je Inter najjaci trenutno, pa mu malo ova izjava kontradiktorna. Kaze da smo top i da vise nista ne fali, i onda kaze Inter je jaca momcad, pa pojacaj iti svoju jbem ga ja![]()
Naravno, i to redovno, bas kaze danas kako ladi muda i cita forum ss.ba i ne vjeruje sta se pise sve

Imam dojam da je pojedinima Fonseca vec update u odnosi na Piolija, a sezona nije ni krenula, ili se varam muxa aa?

Naravno, bas zbog toga i kazem

Ako i pristanu neka to bude prodaja odmah, nikakve pozajmice raditi sa njima, jos nije na red dosao ni kes od CDKa da plate, sve nesto moljakaju da se odgadja....Atalanta are once again inquiring about Kalulu. Atalanta are trying to know if there is a possibility of hijacking the deal from Juventus, as the deal between the Bianconeri and Kalulu is currently on stand-by
Kao prvo, lijepo je vidjeti tvoje postove nakon duze pauze, dobro nam dosao Rom!Romagnoli13 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 16:36Dakle sad bi to trebalo da izgleda ovako(ne protiv Torina):
Mike, Emerson - Tomori- Pavlović -Theo, Fofana-Tijjani, Leao-Pulisic-Chuk, Morata.
Sa dosta minuta za Loftusa, Bennacera, Jovića, Saleta, Okafora pa i nesretnog Calabrie. To je otprilike tih 16-17 igrača koji će morati iznijeti 80% sezone sigurno.
Kao drugo, usporedjeno sa lanjskom ekipom;
Emerson Royal > Calabria
Pavlovic = Thiaw/Kjaer prije povrede (veliki upitnik je covjek sa imenom iz kamenog doba, cu l' Strahinja

Fofana > Bennacer (alzirac je kikser u defanzivi, uz redovne povrede, napokon ce se popunit rupa nakon Kessiea)
Morata = Giroud (francuz je znacajno bolji kao golgeter, ali spanac je bolji za fluidniju igru).
Sve u svemu je pojacana ekipa, Kalulu slobodno moze ici, ma da se slazem sa vama, radije bi da utrpaju Tomorija/Thiawa otocanima, a zadrze Kalulua, jer on moze i RB pokriti. Medjutim, tu imas vec Emersona, Calabriju, pa i Florenzija, evidentno je da su nagomilali previse igraca.
Cestitke menadzmentu jer su zadrzali zlatne koke, te zakrpili i na papiru fino popunili ove pozicije, uz ne bas previse potrosene love. Emerson 15M + Strahinja 17M + Fofana 23M + Morata 14M, dodaj jos malo bonusa/SOF i "zaokruzimo" na nekih 75M ukupno. Ocekivam nekih 6-7 izlaznih transfera (dva su evidentna u vidu Ballo-Toure i Origija), pa jos neko od Thiaw/Pellegrino/Kalulu/Gabbia/Adli/Pobega/Bennacer/Musah/Florenzi/Terracciano/Chuk/Salemakers/Chaka Traore/Okafor. Vec su otisli sinovi bivsih asova Maldini i Colombo.
GK; Majk, Sportiello, Nava
LB; Theo, Ballo-Toure, Terracciano, Jimenez (idealno ukupno 5 bekova [LB+RB], s tim da jedan [Florenzi] pokriva obe strane)
CB; Tomori, Pavlovic, Thiaw, Gabbia, Kalulu, Pellegrino (idealno 5 x CB, jedan viska...)
RB; Emerson, Calabria, Florenzi
CM; Bennacer, Fofana, Pobega, Adli, Musah, Reijnders, RLC (prekrcato, dvojica lete, idealno 5 x CM, tu su jos momci iz Primavere)
LW; Leao, Okafor, Sale, Chaka Traore (idealno 2 x LW)
RW; Pulisic, Chukwueze (sve ok, potrebna su 2 x RW)
CF; Morata, Jovic, Origi (jedan je visak, Camarda/Nasti iz Primavere bi trebali biti treca alt.)
32 igraca ukupno, koliko pamtim da su rijeci Fonsece da je idealno oko 23-25 igraca u squadri. Dakle 2 x 11, te jos jedan golman, evt jos jedna-dvije rezerve. Sto bi znacilo 6-8 igraca out, mozda i najaktuelniji; Ballo, Pellegrino, Kalulu, Adli, Musah/Bennacer, Chaka Traore, Origi
LB; Theo, Ballo-Toure, Terracciano, Jimenez (idealno ukupno 5 bekova [LB+RB], s tim da jedan [Florenzi] pokriva obe strane)
CB; Tomori, Pavlovic, Thiaw, Gabbia, Kalulu, Pellegrino (idealno 5 x CB, jedan viska...)
CM; Bennacer, Fofana, Pobega, Adli, Musah, Reijnders, RLC (prekrcato, dvojica lete, idealno 5 x CM, tu su jos momci iz Primavere)
CF; Morata, Jovic, Origi (jedan je visak, Camarda/Nasti iz Primavere bi trebali biti treca alt.)
32 igraca ukupno, koliko pamtim da su rijeci Fonsece da je idealno oko 23-25 igraca u squadri. Dakle 2 x 11, te jos jedan golman, evt jos jedna-dvije rezerve. Sto bi znacilo 6-8 igraca out, mozda i najaktuelniji; Ballo, Pellegrino, Kalulu, Adli, Musah/Bennacer, Chaka Traore, Origi
-
- Kontakt:
Pellegrino i Nasti su već otišli. Ballo Tourea i Origija trebaju pokloniti nekome jer niko ni ne daje pare za njih. Šteta da je se Florenzi povrijedio jer ga ionako Fonseca ne bi koristio a sad ga ne mogu ni prodati. Chaka Traore će vjerovatno na posudbu kao što je I Romero nešto ranije.Zenga je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:50GK; Majk, Sportiello, Nava
Odlasci iz tima nisu gotovi a vjerujem da nisu ni dolasci bez obzira na Fonsecine riječi.
- Beduin
- Kontakt:
Jbte Origiju 29 godina, u najzrelijim napadackim godinama i on ama bas migdje nije prispio. Kakav mentalitet ovih belgijanaca u pm.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kalulu, Adli i Pobega nece biti u konkurenciji za sastav vcrs, nisu u planovima trenera i oni mogu traziti novi klub, trenutno imamo bas puno igraca valja nam se rijesiti nekoga.
Veceras je povratak seria a i Milana , napokon
Veceras je povratak seria a i Milana , napokon
- Beduin
- Kontakt:
Milan - Torino:
Maignan
Calabria, Thiaw, Tomori, Theo
Loftus Bennacer
Pulisic
Sale Jovic Leao
Mozda zarotira Sale i Pulisic, mada sumnjam.
Cudna postava, Sale cijele pripreme lijevo odlicno odigra i onda 1. tekma desno. Chuck odlican desno i onda klupa.
Al eto prva je tekma, ima se dosta opcija sa klupe sto je odlicno.
Maignan
Calabria, Thiaw, Tomori, Theo
Loftus Bennacer
Pulisic
Sale Jovic Leao
Mozda zarotira Sale i Pulisic, mada sumnjam.
Cudna postava, Sale cijele pripreme lijevo odlicno odigra i onda 1. tekma desno. Chuck odlican desno i onda klupa.
Al eto prva je tekma, ima se dosta opcija sa klupe sto je odlicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kone je nova meta za Milan. To je i Ibra potvrdio. Ako odu Adli i Pobega ili jedn od njih, vjerovatno Kone dolazi.
Kako fino kaze ko se pita u Milanu sto se tice pojacanjaIbrahimovic: “With Fofana the team is now complete, we have signed all our market objectives. We do not need any more players, we have made 4 signings andl we also have Milan Futuro.
These 4 signings were already objectives even before choosing the coach. The market closes when I say so, we are on day 6 of 7.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.