FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

luckyh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la luckyh » 02 apr 2011, 15:38

izzo je napisao/la:
luckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu
Dobro vas je Šlager izdresirao, samo ponavljate jednu te istu pricu ko papagaji.[/quote]
izvini ja i neznam ko je on,ali hvala ti u svakom slucaju i cestitke najboljem timu selji,umjesto da glumis net huligana sto nisi u trebinje otisao.neda mama ? previse si mlad pa glumis hoola :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 02 apr 2011, 15:41

ne zna on gdje se nalazi Trebinje,to do Ilidže otislo jednom na izlet i fajront.sta ce šibicari...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 02 apr 2011, 15:41

jbt sta vas je nan nasoj temi , a sve neki huligani :lol: :lol:
Zadnja izmjena: miki 90, dana/u 02 apr 2011, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 02 apr 2011, 15:43

miki 90 je napisao/la:željo je uvjek bio i bice jedan od najboljih klubova na ovim prostorima dok se za borac to ne moze reci ali trenutno ljudi igraju bolji fudbal sto pokazuje i stanje na tabeli ... iako uzmu titulu ove sezone msm da ce im to biti i zadnja za sledecih 15 godina .... :D :D
moje misljenje
a mišljenje je ko pakšu,svako ga ima ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 02 apr 2011, 15:43

miki 90 je napisao/la:željo je uvjek bio i bice jedan od najboljih klubova na ovim prostorima dok se za borac to ne moze reci ali trenutno ljudi igraju bolji fudbal sto pokazuje i stanje na tabeli ... iako uzmu titulu ove sezone msm da ce im to biti i zadnja za sledecih 15 godina .... :D :D
moje misljenje
boli me **** bitno je da je zeljo ne osvoji vas najveci klub u bih :lol:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 15:43

Jesu humoristi ovi navijaci Borca, popularna gay skupina zvana lešinari...zbijaju šale,šege,pošalice i seoske dokočice na temi o Želji :lol: :lol: majka ih pušta na gostovanja :lol: pravi huligani troprstaši.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 apr 2011, 15:44

luckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu[/quote]

Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka" :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 02 apr 2011, 15:46

zeljocity je napisao/la:
Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka" :lol: :lol:[/quote]
uporedicemo sutra kad bude +11,dovidjenja net huligani 1 i 2,najjaci ste

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 02 apr 2011, 15:52

luckyh je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Haj ba ohladi malo. Uporedi nase titule osvojenje kupove i super kupove sa vasim uspjesima pa izracunaj "temperaturu zraka" :lol: :lol:
uporedicemo sutra kad bude +11,dovidjenja net huligani 1 i 2,najjaci ste[/quote]ko nam kaze..."internet huligani",sto niste na gostovanju...**** sa nase teme lesine...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 apr 2011, 15:55

VAM je napisao/la:za pola sata vasi istrcavaju na teren u Trebinju,jednom lijepom gradu u Republici Srpskoj,kojeg na zalost koliko vidim vecina žestokih navijaca želje nece danas posjetiti.Da Bog da izduvate i danas... :lol:

Trebinje je grad u Bosni i Hercegovini!!! Eto samo onako da ne balis vise!!!
Who is your čampion??

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 02 apr 2011, 15:56

ovaj zola je klasican primjer ogranicenog navijaca zeljeznicara.buraz borac sutra igra,tako da ne postavljas priglupa pitanja,provaljujes se bez potrebe...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 apr 2011, 15:58

moderatori spavaju?! :roll:

pojedince treba sa ovog foruma odtraniti ne zbog provokacija nego zbog toga sto se ponasaju ko da im 12 godina :shock:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 apr 2011, 15:59

Pozivam sve simpatizere Želje da ignorišu upade i seoske doskočice pripadnika popularne gay skupne zvane lešinari.
Nema potrebe obazirati se na komentare botova.

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 02 apr 2011, 15:59

izzo je napisao/la:Jesu humoristi ovi navijaci Borca, popularna gay skupina zvana lešinari...zbijaju šale,šege,pošalice i seoske dokočice na temi o Želji :lol: :lol: majka ih pušta na gostovanja :lol: pravi huligani troprstaši.
- " " у " ! :D
? &,& ",& & ?!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 02 apr 2011, 16:00

VAM je napisao/la:ovaj zola je klasican primjer ogranicenog navijaca zeljeznicara.buraz borac sutra igra,tako da ne postavljas priglupa pitanja,provaljujes se bez potrebe...
bas me interesuje kad igrate glupa lesino...**** sa teme...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 02 apr 2011, 16:02

evo zola nam se javlja sa Polica,vjerovatno ima weireless.izvjestavj nas,ako skontas ko igra uopšte
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 02 apr 2011, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 apr 2011, 16:03

Hoce li biti Radio Prenos?!?!?

lesinarDV
Kontakt:

Post Postao/la lesinarDV » 02 apr 2011, 16:05

% " ' " знао $ на ? " ?. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 02 apr 2011, 16:06

VAM je napisao/la:evo zola nam se javlja sa Polica,vjerovatno ima weireless.izvjestavj nas,ako skontas ko igra uopšte
glup si...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 apr 2011, 16:08

AmanijakzO je napisao/la:Hoce li biti Radio Prenos?!?!?
http://radiotime.com/WebTuner.aspx?StationId=1765& Elaxaz je ovu stranicu postirao maloprije..
Who is your čampion??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.