Mislim da je danas prvenstvo odlučeno, na ovakvim utakmicama se uzimaju titule. Čestitke, Manu je jednini tim koji je zaslužio titulu ove godine.. Teška srca ovo priznajem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
haxonja je napisao/la:Temperatura u Londonu -8![]()
![]()
Uh al mi dan popravi taj Rooney decko od skandala!![]()
Mah idol majke mi, nema boljkeg, jaceg, DRAZEG !haxonja je napisao/la:Temperatura u Londonu -8![]()
![]()
drH(za PES 6) je napisao/la:Mozda je bolje da je Rooney sad tek usao u formu, pred kraj prvenstva kad je i najvaznije, ne plasim se ja nikad kad je on u formi. A sad zurim u Vrapcice po drugu pobjedu danas!
bilo je 0:2Ted Mosby je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:sto je najsmjesnije, bas jutros sam gledo tekmu protiv tottenhama od prije 2-3 godine kad je united iz 0-2 stigao do 5-2
Tada je bilo 0-3
Takav je to i kod mene, samo sto moram pocastit jednog jarana jest da je navijac Chelskog... tko bi ga slusao veceras!ever je napisao/la:haxonja je napisao/la:Temperatura u Londonu -8![]()
![]()
Danas mi vise nista nije mrsko..Malo mi je bilo muka od "obaveza",kafa,pa kafa,pa izlazak do kasno u noc..Sad idem piti umjesto kafe,znaci ide piva,pa piva i onda vinoVOLIM TE ROONEY,VOLIM TE MUFC!
Haha bravo majstore!majestic24 je napisao/la:4:2 na kraju za nas..vidjet cete
Moram se citirati!haxonja je napisao/la:[youtube][/youtube]
0:18 remember the name WAYNE ROONEY!!
Naleti na ovaj clip bezz, ali ovaj gol ce mi uvijek ostati u sjecanju mislim da je ta tekma odlucila na kraju da United bude prvak.
Ma neka je brate dragi, ljubim ja i Carricka danas. Danas su svi heroji.Thunderstruck je napisao/la:Šampionski!
Igrali smo odlično cijelu tekmu osim tih kikseva u zadnjoj liniji koji su nas koštali 2 gola. Iskreno nisam vjerovao u ovakav kraj jer sam mislio da se Blackpool događa jednom u sezone ali s nama se ipak ništa ne zna![]()
Rooney je pokazao zašto je naš najbolji igrač, kapa dolje majstore!
Mislim da nas više ništa ne može zaustaviti u pohodu na magičnu 19. titulu.
@Cartman
Carrick je izborio onaj faul kod prvog gola što ga je Rooney zabio iz slobodnjaka.
Samo moras dodati Berbu, lik ima osjecaj za sve odnosno intelegenciju kako samo pasove pravi malo je reci..Cartman je napisao/la:Ma neka je brate dragi, ljubim ja i Carricka danas. Danas su svi heroji.Thunderstruck je napisao/la:Šampionski!
Igrali smo odlično cijelu tekmu osim tih kikseva u zadnjoj liniji koji su nas koštali 2 gola. Iskreno nisam vjerovao u ovakav kraj jer sam mislio da se Blackpool događa jednom u sezone ali s nama se ipak ništa ne zna![]()
Rooney je pokazao zašto je naš najbolji igrač, kapa dolje majstore!
Mislim da nas više ništa ne može zaustaviti u pohodu na magičnu 19. titulu.
@Cartman
Carrick je izborio onaj faul kod prvog gola što ga je Rooney zabio iz slobodnjaka.
Samo znas da ja volim Carricka uvijek spomenut nakon tekme. Tradicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.