NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 12 avg 2024, 15:57

kad_kako je napisao/la:
12 avg 2024, 14:27
Ma hocu da odgledam koju utakmicu sedmicno, a ne da pratim sve timove 24/7. Nisam ni blizu toliko zainteresovan.

Nadam se da ce Arena imati isti broj utakmica sedmicno kao sto je i SportKlub imao. Od onih 5-6 sto su prenosili ja odgledam 2-3 max.
Vidi moze'l ti iptvload u BiH (s tim da se podrazumjeva da imas smart tv), $50, 6 mjeseci 4k slika nista da stopa, sve gledas sta zelis.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 avg 2024, 18:13

Ima li negdje da se moze skinuti Hard Knocks, ova sad sezona sa Medama sto je krenula?

Ja imam HBO Max, ili ti ga samo Max, ali izgleda da ne prenose to u Europi nego samo u US.
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 avg 2024, 10:30

na moru sam tako da ne mogu provjeriti ali mislim da ima na dazn, napravi free trial i možeš pogledati bez gamepassa.

a biće vjerovatno za koji dan i kakav torrent. hard knocks je zadnjih godina debelo ofalio, ne trudi se više niko da ga skine i postavi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 avg 2024, 12:10

kad_kako je napisao/la:
12 avg 2024, 18:13
Ima li negdje da se moze skinuti Hard Knocks, ova sad sezona sa Medama sto je krenula?

Ja imam HBO Max, ili ti ga samo Max, ali izgleda da ne prenose to u Europi nego samo u US.
Imas na vecini torrent stranica.Probaj na 1337x

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 avg 2024, 15:22

Na torentima sa kojih ja skidam filmove/serije nema...

... ali kolega @Phillies poslao link sa kojeg bas skidam.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 15 avg 2024, 10:01

Jel se igra druga liga u fantasyu i ove sezone?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 15 avg 2024, 16:57

phillies je napisao/la:
12 avg 2024, 15:57
Ma sigurno ce biti u programu TNF, SNF i MNF, i najmanje po jedna utakmica nedeljom od 19.00 i 22.25. uz to vjerujem da nastavljaju i sa nedeljom od 19:00 pa do 01:30 sa kombinovanim prenosima svih utakmica (RedZone)

Trebali bi pitati Zutog, on ima info iz prve ruke :)
Isto kao i prošle sezone :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 avg 2024, 18:33

Sta je sa prvom ligom, hocemo pocet kontat datum kad draft ide?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 avg 2024, 21:00

Jel se vracamo na yahoo ili ostajemo na sleeperu? Druga liga?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 16 avg 2024, 08:26

kad_kako je napisao/la:
15 avg 2024, 18:33
Pa pise meni 1.9 u 10pm EU. Ne znam sad sta je to za Amere zavisi gdje zive.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 avg 2024, 17:05

Amarinho je napisao/la:
16 avg 2024, 08:26
kad_kako je napisao/la:
15 avg 2024, 18:33
Pa pise meni 1.9 u 10pm EU. Ne znam sad sta je to za Amere zavisi gdje zive.
Pa ne znam ni da je obnovljena. Ja yahoo samo koristim period kad traje liga... poslije rijetko kad da posjecujem.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 26 avg 2024, 12:27

Prijenosi u prvom kolu
BAL@KC, GB@PHI, JAX@MIA, DAL@CLE, LAR@DET, NYJ@SF i plus RedZone :)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 avg 2024, 09:45

Hocemo li raditi prozivku prve lige da vidimo jesmo li svi tu, ili mislite da nema potrebe?

Da ne bi kasnije bilo fali nam igrac.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 avg 2024, 11:34

Prošle godine nam liga nikad nije bila gora i bio je prijedlog da se napravi druga liga i igra na ispadanje.

Sad je problem što commisioner uopće nije na forumu nikad ni bio aktivan i teško je sve to iskomunicirati preko foruma, messengera, yahooa itd.
Upravo zbog tog, fantasy bi se trebao odvojiti sa ovog foruma i objediti sve izvor komunikacije u jednu grupu ili chat i to je zamišljeno preko platforme discord, gdje će svi učesnici obje lige biti tu i preko toga komunicirati i dijeliti informacije. To bi bio korak naprijed u komuniciranju i svemu ostalom, a ne da 5 ljudi ovdje piše o fantasyu prve lige, a drugih 5 ljudi o drugoj ligi, a ostatak foruma nema pojma o čemu je riječ.
Također, zbog ozbiljnosti uveli bi i to da zadnji iz lige ispada u drugu ligu, dok pobjednik druge lige ulazi u prvu. Igralo bi se pod istim pravilima i svi igrači bi imali uvid u obje lige.

Početak sezone se bliži, tako da ovo moramo u par dana riješiti.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 avg 2024, 11:48

Ja sam licno protiv ispadanja iz cistog razloga jer bi bilo suhveli igrati bez Jeste, Dade, Alema, tebe mog buraza, raje sa kojom igram kolko vec, jel 10ak godina... ili moze se desiti da i ja ispadnem pa igram u 2goj ligi gdje doslovno su mi svi anonimusi. Kvalitet ce oscilirati naravno ne mozes ocekivati da nam liga bude beton svaku godinu. Ipak, ova liga je pokrenuta kao zajebancija od raje sa foruma, jos jedna tacka oko koje moze pricati u vezi NFLa. Ja sam je uvijek tako i gledao. Nikad nisam previse ozbiljno svatao. U svih ovih godina koliko igramo odradio sam samo jedan mock draft i to prosle godine, i ona mi ispade jedna od gorih. Haha. Tako da ga ove godine necu ni raditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 avg 2024, 12:06

Pa dobro tako gledajući nije ista raja od početka u ligi, bilo je dosta izmjena i ovako. Recimo Alem koji nije igrao par godina, sad bi se mogao vratiti kroz drugu ligu do prve. Ima tu poznatih imena i sa foruma bi se vjerovatno uključilo raje.

Recimo ti si u playoffu prošle godine ostavio inactive igrača, što se nikad nije desilo u playoffu. Nemoj shvatit lično, vjerovatno tu sedmicu nisi imao vremena ili si negdje bio, dešava se i moglo se desiti bilo kome, ali je to uticalo na konačan ishod i da si bio u nekoj od grupa gdje se priča više o ff, neko bi te napomenuo da to promijeniš. Tu smo zakazali sa komunikacijom.

Uostalom, nek se stavit na vote i to je to. Šta se izglasa večina, nek tako bude.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 avg 2024, 12:09

kad_kako je napisao/la:
27 avg 2024, 11:48
Ja sam licno protiv ispadanja iz cistog razloga jer bi bilo suhveli igrati bez Jeste, Dade, Alema, tebe mog buraza, raje sa kojom igram kolko vec, jel 10ak godina... ili moze se desiti da i ja ispadnem pa igram u 2goj ligi gdje doslovno su mi svi anonimusi. Kvalitet ce oscilirati naravno ne mozes ocekivati da nam liga bude beton svaku godinu. Ipak, ova liga je pokrenuta kao zajebancija od raje sa foruma, jos jedna tacka oko koje moze pricati u vezi NFLa. Ja sam je uvijek tako i gledao. Nikad nisam previse ozbiljno svatao. U svih ovih godina koliko igramo odradio sam samo jedan mock draft i to prosle godine, i ona mi ispade jedna od gorih. Haha. Tako da ga ove godine necu ni raditi.
Ja bi volio vidjeti tvog brata vise vec bilo koga na ovom svijetu :mrgreen:
Max Allegri

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 avg 2024, 12:21

Edin TM87 je napisao/la:
27 avg 2024, 12:06
Pa dobro tako gledajući nije ista raja od početka u ligi, bilo je dosta izmjena i ovako. Recimo Alem koji nije igrao par godina, sad bi se mogao vratiti kroz drugu ligu do prve. Ima tu poznatih imena i sa foruma bi se vjerovatno uključilo raje.

Recimo ti si u playoffu prošle godine ostavio inactive igrača, što se nikad nije desilo u playoffu. Nemoj shvatit lično, vjerovatno tu sedmicu nisi imao vremena ili si negdje bio, dešava se i moglo se desiti bilo kome, ali je to uticalo na konačan ishod i da si bio u nekoj od grupa gdje se priča više o ff, neko bi te napomenuo da to promijeniš. Tu smo zakazali sa komunikacijom.

Uostalom, nek se stavit na vote i to je to. Šta se izglasa večina, nek tako bude.
Ma znas da ja to pazim skroz tako da taj inactive sto mi je ostao jednostavno je tako ispalo. Neke stvari se poklopile pa nisam ni vidio dok nije bilo kasno.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 avg 2024, 12:28

Mig_Mig je napisao/la:
27 avg 2024, 12:09
kad_kako je napisao/la:
27 avg 2024, 11:48
Ja bi volio vidjeti tvog brata vise vec bilo koga na ovom svijetu :mrgreen:
Hahaha :nene:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 avg 2024, 12:59

jednojajčani blizanac :D
meni je svejedno, ako budem mogao draftovaću live, ako slučajno budem spriječen ima fala bogu autodraft. ja uvijek igram aktivno i postavim tim a ako ga ne postavim onda mi je garant nešto bilo. liga je prije bila puno bolja, vidjećemo kako će biti ove godine ... "bidne kako bidne" nema veze

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.