Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2011, 14:41

hammers je napisao/la:Eto postedi vas sudija i crvenog, dobro ste prosli :D
Eh sada ti skontaj kako bi "ofirno" bilo da je jos crveni dao, sto je previse previse je, mada bi se o crvenom za Vidica u onoj situaciji dalo diskutovati! Drugi penal je nidje vezze i mozes mi mahati moderatorskom znackom i govoriti da jeste do ujutro ali ko god je gledao utakmicu vidio je da ono nije penal, i ti sam ali neces priznati, normalno, nebih ni ja !

Neko je gore napisao da ni mi nismo sanse stvarali, to je tacno. Ipak onoliko se peglati oko gola West Hama a ne zabiti nijednom je nevjerovatno frustrirajuce. Govorio sam prije tekme da ce ovo biti nevjerovatno tesko i bojao sam se neceg ovakvog, poraza koji je, prema prikazanom do sada, neminovan !

U drugom dijelu uvesti Hernandeza i Nanija odmah i pokusati izboriti taj bod makar, pobjeda je predaleko. :(
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 apr 2011, 14:43

Ovom Hammersu očigledno najveće zadovoljstvo predstavlja kad njegov kvazitim vodi protiv velikog Uniteda jednom u par godina, tako da potpuno shvatam njegovu radost, nije lako kad ti tim više vremena provodi u cvajti nego među pravim timovima.

Lako je sad pričati, ali da smo imali još jednog pravog napadača mislim da bi neki od onih 70 centaršuteva ipak završio u golu. Naravno, treba se sjetiti one utakmice protiv Blackpoola i vjerovati da se ovo može preokrenuti... i ne treba vjerovati da ovako loše poluvrijeme u odbrani možemo ponoviti, ovo je stvarno bilo kritično, ljudi su došli tri put pred go i dali dva gola (drugo nije bio penal nego vani, ali eto, nama sudije navlače, mi smo poznati po tome), to je nedopustivo za nominalno jednu od najboljih odbrana.

GLORY GLORY MAN UNITED
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:45

Nije još ništa gotovo, ako zabijemo u prvih 15-tak minuta drugog gol sve je moguće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2011, 14:46

Ted Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo, ako zabijemo u prvih 15-tak minuta drugog gol sve je moguće
Preoptimisticno brate, za mene barem !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:48

Rooney88 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo, ako zabijemo u prvih 15-tak minuta drugog gol sve je moguće
Možda se okrene situacija, pa West Ham nije bolji, mi smo majstori preokreta ( nadam se da će sada doći jedan ).

Ali vidi se šta znači Fergie na klupi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 apr 2011, 14:48

4:2 na kraju za nas..vidjet cete
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2011, 14:50

Ted Mosby je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Možda se okrene situacija, pa West Ham nije bolji, mi smo majstori preokreta ( nadam se da će sada doći jedan ).

Ali vidi se šta znači Fergie na klupi
Jarane vjeruj da to mislim cijelo prvo poluvrijeme, sjeti se Boltona, JEDVA, pa jos i ovo sada. Nevjerovatno !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:50

majestic24 je napisao/la:4:2 na kraju za nas..vidjet cete
U Božje uši
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 02 apr 2011, 14:51

Danas igrate bolje nego na vecini gostovanja(a pogledo sam dosta),pogotovo me impresionirao Valencia,ali fali vam neka lopta iz sredine ili sut sa distance.Odbrana WHU je odlicna sem katastrofalnog Bridgea. ;)
Meksikanac bi mogao bit dobar izbor sa klupe i Nani da se malo ta lijeva strana pokrene.Ocekujem upravo njih dvojicu.
Vidic uzasan danas,sigurno najgora njegova utakmica vec sada u sezoni.Kriv je i za prvi penal(pogledajte pokusaj ofsajd zamke na amaterskom nivou),a drugi je takodjer napravio nakon sto ga je C.Cole izvagao,ono sto se kaze u mahali,ko na stocnoj vazi. :mrgreen: Da li je penal bio vani ili unutra,to sad ne mogu reci jer je fakat sumnjivo.Malo vise vuce da je vani.

Drugo poluvrijeme ako WHU odrzi ovo prvih 20-ak minuta,bice tesko.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 14:51

Potopiše vas čekićari za poluvrijeme :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:52

Ništa ne može proći bez dežurnih kritičara
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 02 apr 2011, 14:52

Saurman je napisao/la:Potopiše vas čekićari za poluvrijeme :lol:

Ima jos jedno poluvrijeme,a i zalihe na tabeli ;) Nista se ti ne brini :|

Hoces u avatar da Mancho ovo nece izgubiti?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:54

Odmah sve u napad, Chicarito za Evru
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2011, 14:54

Hernandez umjesto Evre? Cudno !
R.I.P

MIRZA RASCIC

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 apr 2011, 14:55

Rooney88 je napisao/la:
hammers je napisao/la:Eto postedi vas sudija i crvenog, dobro ste prosli :D
Eh sada ti skontaj kako bi "ofirno" bilo da je jos crveni dao, sto je previse previse je, mada bi se o crvenom za Vidica u onoj situaciji dalo diskutovati! Drugi penal je nidje vezze i mozes mi mahati moderatorskom znackom i govoriti da jeste do ujutro ali ko god je gledao utakmicu vidio je da ono nije penal, i ti sam ali neces priznati, normalno, nebih ni ja !

Neko je gore napisao da ni mi nismo sanse stvarali, to je tacno. Ipak onoliko se peglati oko gola West Hama a ne zabiti nijednom je nevjerovatno frustrirajuce. Govorio sam prije tekme da ce ovo biti nevjerovatno tesko i bojao sam se neceg ovakvog, poraza koji je, prema prikazanom do sada, neminovan !

U drugom dijelu uvesti Hernandeza i Nanija odmah i pokusati izboriti taj bod makar, pobjeda je predaleko. :(
Zasto je previse, dva cista penala (evo gledam i emisiju iz nekog engleskog studija gdje su se svi slozili da su oba penala postajala, drugi malo diskutabilan ali vise vuce da je bilo unutra nego izvan 16 m.) i ovo povlacenje Vidica ko zadnji igrac je mor'o okarakterisati crvenim kartonom kad se vec drzi svog kriterija. Ako nista mor'o mu je kod penala pokazati zuti karton i za povlacenje sada drugi, kako god okrenes treb'o je vec biti pod tusem ali hajde nebitno sada, progled'o je kroz prste Manchi i neka mu to bude jedina greska :) Nadam se da u drugom poluvremenu jos dva gola u manchinoj mrezi i da nastavimo sa 4 komada po utakmici protiv djavola :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2011, 14:56

Ako danas izgubite ne piše vam se dobro jer Arsenal i Chelsea imaju dvije utakmice manje uz dvije pobjede topnika i prelaze vas na tabeli a plavci vam prilaze na bod..hladan znoj niz lice Fergusona :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2011, 14:57

Saurman je napisao/la:Ako danas izgubite ne piše vam se dobro jer Arsenal i Chelsea imaju dvije utakmice manje uz dvije pobjede topnika i prelaze vas na tabeli a plavci vam prilaze na bod..hladan znoj niz lice Fergusona :lol:
Slikovito, ali previse tih "ako" imas u tekstu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 apr 2011, 14:57

Hawking je napisao/la:Ovom Hammersu očigledno najveće zadovoljstvo predstavlja kad njegov kvazitim vodi protiv velikog Uniteda jednom u par godina, tako da potpuno shvatam njegovu radost, nije lako kad ti tim više vremena provodi u cvajti nego među pravim timovima.

Lako je sad pričati, ali da smo imali još jednog pravog napadača mislim da bi neki od onih 70 centaršuteva ipak završio u golu. Naravno, treba se sjetiti one utakmice protiv Blackpoola i vjerovati da se ovo može preokrenuti... i ne treba vjerovati da ovako loše poluvrijeme u odbrani možemo ponoviti, ovo je stvarno bilo kritično, ljudi su došli tri put pred go i dali dva gola (drugo nije bio penal nego vani, ali eto, nama sudije navlače, mi smo poznati po tome), to je nedopustivo za nominalno jednu od najboljih odbrana.

GLORY GLORY MAN UNITED
Cuj jednom u par godina, pogledaj zadnjih godina rezultate ove dvije ekipe, pocesto znate dobiti po brnjici :lol: i kakva crna cvajta, nije ti ovo njemacka :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 apr 2011, 14:58

Saurman je napisao/la:Ako danas izgubite ne piše vam se dobro jer Arsenal i Chelsea imaju dvije utakmice manje uz dvije pobjede topnika i prelaze vas na tabeli a plavci vam prilaze na bod..hladan znoj niz lice Fergusona :lol:
Ne sekiraj se ti za nas, imaš ti svoj klubčić za koji navijaš
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 02 apr 2011, 14:59

Ti si neka uber blijeda kopija Paje :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Idi lezi,odmori malo,ne moras frustracije lijeciti po forumima..Poslusaj me,odspavaj :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.