Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
volio da ih pobjedimo samo da hodgson moze da pojede sva g.ovna koja je nas.rao u zadnje vrijeme...
You are someone else I am still right here
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ja bih voleo da ih pregazimo zbog te njegove sugave defanzivne taktike koju je pokusao da nametne u lpool-u, tako da ocekujem 0:7.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
I ti ga pretjera, ja bi bio zadovoljan sa nekom minimalnom pobjedom od 0-1 1-2.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja bih voleo da ih pregazimo zbog te njegove sugave defanzivne taktike koju je pokusao da nametne u lpool-u, tako da ocekujem 0:7.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Idemo ih pobjediti mada će biti teško, ali uz Suareza sigurno ne 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma 1-3 ili 1-4 vrijeme je da se raspucamo da nekog bas naguzimo , nismo odavno 

samo stavite linkova dosta nisam gledao tekmu kakvu treba mjesecima eto mali vam je to zahmet
moje predvidjanje dobijamo al na guzove

LFC...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Pa dobro to sam ja rekao onako iz besa prema hodgsonu, bilo koja pobeda i meni bi bila super ali kao sto rece Sanchez_8 nebi bilo lose da i mi nekog oduvamo nismo odavnoILoveLFC je napisao/la:I ti ga pretjera, ja bi bio zadovoljan sa nekom minimalnom pobjedom od 0-1 1-2.Sasha L.F.C. je napisao/la:Ja bih voleo da ih pregazimo zbog te njegove sugave defanzivne taktike koju je pokusao da nametne u lpool-u, tako da ocekujem 0:7.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Danas je dan za veliku pobjedu , da se onom dedi usta zacepe.
I ja bih naravno volio da ih nakantamo 5-0, samo bice tesko, takav osjecaj imam. Vec sam rekao pobjeda od 0-1 1-2 je sasvim dovoljnaSanchez_8 je napisao/la:Danas je dan za veliku pobjedu , da se onom dedi usta zacepe.

NobleCarlo je napisao/la:United gubi 2-0 protiv West Hama.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Šta ima ovdje????? 

Vidic je napravio faul za crveni tj. bio je zadnji igrac, ne znam zasto mu nije dao crveni, ali eto. Hitzlsperger je imao dvije sanse za 3-0, ali nije bio sretan. Half timeILoveLFC je napisao/la:NobleCarlo je napisao/la:United gubi 2-0 protiv West Hama.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- The DocTOR!!
- Kontakt:
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Spearing, Lucas, Meireles, Suarez, Kuyt, Carroll. Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Maxi, Wilson, Ngog, Poulsen.
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
85 minuta 2 - 3Carlo je napisao/la:United gubi 2-0 protiv West Hama.
E pa kako se uvijek izvuku da mi je znati.....

Bump: 2 - 4
Steta sto nema Gerrarda na klupi, da udje makar 20 min, ali eto, nadajmo se da ce biti spreman za Citija.The DocTOR!! je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Spearing, Lucas, Meireles, Suarez, Kuyt, Carroll. Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Maxi, Wilson, Ngog, Poulsen.
Kakav preokret Scuma.

jbg uzese oni titulu jos ko da gledam da ce danas chelsea il arsenal kiksati...
al nas to ne treba da zanima mi treba da pokazemo put u drugu ligu west bromu.
al nas to ne treba da zanima mi treba da pokazemo put u drugu ligu west bromu.
You are someone else I am still right here
Baš mi se sviđa ova formacija.The DocTOR!! je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Spearing, Lucas, Meireles, Suarez, Kuyt, Carroll. Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Maxi, Wilson, Ngog, Poulsen.

Vala bi bilo vrijeme da se raspucamo ali nešto sumnjam u to.

FK Pjetlovi
Vidim i vi ste malo komentarisali utakmicu najtrofejnijeg Engleskog kluba..Neka,tako i treba
Samo vi hihi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.