Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Kakva sirovina od čovjeka, sreća pa neće više igrat za repku.
-
- Kontakt:
Brisite temu ovu
Rijetko viđen kloc....
Ma samo dobar degenek.. kakvo liječenje, kakvi bakrači.
Ovo je neodgojen moron, ništa drugo.
Ovo je neodgojen moron, ništa drugo.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Postavio sebe na story 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma debil frajer odmah sam vam rekao
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Top 10 coldest moments in football
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Dok je bio u Lokomotivi sa Čečenima je vikendom isao na ratiste u Ukrajinu.
- Beduin
- Kontakt:
J3bemo te u to p3dersko ime i Hamula i ja i komplet Sloboda zajedno sa cijelom Tuzlom.Deen je napisao/la: ↑12 avg 2024, 17:19Ma to je taj Hamulic, zbog Hamulica forumasi su pali u trans. Psovke i uvrede sta sam sve dobio zbog ovog Hamulica, i to samo zbog toga sto sam napisao da je on overrated igrac. Ljudi me napadali i tvrdili su da je on novi Dzeko ili nova top zvijezda za nas tim. On je musliman i svakakve nebuloze da bi opravdali njegov neuspijeh i ponasanje.
Allahova pravda sve rijesava. Kakve su to neznalice koji su ga smatrali kao top igraca.
Da je on bio 5% normalan ostao bi u Toulouse i borio bi se ko ostalih, ali to ti je tako, Hamulic = ove forumasi i ljudi koji su ga branili do neba. Allah to sve rijesava. Kofol vjernik a tako se nesportsko ponasa. Koliko sanse mu jos moras dati, da bi bio NORMALAN?
Naravno sad kako je vjetar promenio pravac, sad je Hamulic idiot ili bolestnik sto treba pomoc.
Moji licemjerni forumski klaunovi, gdje ste bili na pocetku?? Sto tako niste odmah rekli, kad je bilo ocigledno.
Karmaaa prcc prcc prcc
PS: Hamulic hajd ti u Slobodi i zabi im zadnji ekser. Da se napokon zavrsi ta cijela prica...
Sad mars.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To Fudara kralju, samo u kostDeen je napisao/la: ↑12 avg 2024, 17:19Ma to je taj Hamulic, zbog Hamulica forumasi su pali u trans. Psovke i uvrede sta sam sve dobio zbog ovog Hamulica, i to samo zbog toga sto sam napisao da je on overrated igrac. Ljudi me napadali i tvrdili su da je on novi Dzeko ili nova top zvijezda za nas tim. On je musliman i svakakve nebuloze da bi opravdali njegov neuspijeh i ponasanje.
Allahova pravda sve rijesava. Kakve su to neznalice koji su ga smatrali kao top igraca.
Da je on bio 5% normalan ostao bi u Toulouse i borio bi se ko ostalih, ali to ti je tako, Hamulic = ove forumasi i ljudi koji su ga branili do neba. Allah to sve rijesava. Kofol vjernik a tako se nesportsko ponasa. Koliko sanse mu jos moras dati, da bi bio NORMALAN?
Naravno sad kako je vjetar promenio pravac, sad je Hamulic idiot ili bolestnik sto treba pomoc.
Moji licemjerni forumski klaunovi, gdje ste bili na pocetku?? Sto tako niste odmah rekli, kad je bilo ocigledno.
Karmaaa prcc prcc prcc
PS: Hamulic hajd ti u Slobodi i zabi im zadnji ekser. Da se napokon zavrsi ta cijela prica...
- BosniaBoston
- Kontakt:
U Želji ne bi imao mjesta sad kako je došao napadač kapitalac
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cista islamofobija. Hamula im ne odgovara jer klanja i ne pije alkohol pa izmisljaju gluposti.
Momku je potreban psihijatar i bez ovog zadnjeg incidenta, ako ga je i bilo. Ima nekih mentalnih problema ocigledno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ovaj je zavrsio s ozbiljnim fudbalom, realno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije nikad ni počeo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.