koeficijent je napisao/la: ↑12 avg 2024, 12:18
Giuntoli ipak nije transfer mag kakvim se predstavlja?
Luiz najbolje pojačanje, doveden iz Ville koja je do 30.6. morala prodati nekoga da ispuni FFP norme, ubačeni igrači u razmjeni za predstavljanje transfera većim nego što jest, a Villin direktor je sasvim slučajno u upravi EXORa.
Thuram u zadnjoj godini ugovora, 20M nije malo za igrača koji sigurno neće produžiti.
Nije malo ni 18M za Di Gregorija iz osrednje Serie A ekipe, nije ni toliko mlad sa 27 godina.
Inter gledao dovesti Cabala za šestu opciju na stoperu, Giuntoli odmah iskešira 13M, vidim po komentarima da se Cabal jučer nije proslavio.
U januaru doveo Djala samo da ga ukrade Interu, već otpisan. Alcarazova posudba 4M, nije otkupljen.
Prodano sve što je vrijedilo iz NextGena, neki za premale pare, prvenstveno Huijsen jer EPL klubovi daju puno više za djecu iz Brazila bez ikakvog učinka u seniorima.
Prodaja Soulea da bi na kraju završili s Nicom Gonzalezom nema nikakvog smisla.
I dalje fali kvalitetan stoper za upariti s Bremerom jer je Todibo odabrao veliki West Ham ispred Juventusa. Ako dođe Koopmeiners nema para za krila osim Gonzaleza, loše i kvalitetom i kvantitetom.
Woj, Chiesa, MDS, Arthur, McKennie i Milik i dalje na platnom spisku, bez zainteresiranih, a ne može ih se vratiti u ekipu bez posljedica jer uopšte ne treniraju s prvim timom.
Crisi Juve?
Vidjećemo je li mag ili nije, ovo mu je prvo ljeto da je Elkan odriješio kesu i baš dao para, ako dovedemo Kopmajnersa potrošili smo nekih 140 miliona eura. Što je sigurno i Kefren i Luiz su pojačanja za našu ekipu u veznom redu u odnosu ko nam je igrao prošle sezone.
Za Kefrena 20 miliona je ništa lik ima 23 godine nevjerovatne fizičke predispozicije za zadnjeg veznog.
Di Gregorio je najbolji golman Serije A zvanično proglašen i u najboljim je godinama, čak smo i jeftino prošli sa 18 miliona, pogledaj koliko ste šuknuli Mančesteru sa Onanom koji je proprast od golmana, sve negativne rekorde lik poobarao u Junajtedu.
Kabala Mota probava na lijevom štoperu jednu utakmicu pa malo na lijevom beku, po meni je zasad pojačanje, protiv Atletika skrivio penal iako nije bio, čist je start bio, malo je ostavljan sam jer igra sa Jildizom na toj strani, sve u svemu po meni je korektan do sada, visok, jak, zna sa loptom
Đalo jeste fula kako izgleda, ali je i Alegri malo srao s njim. Alkaraz ima potencijala ali ne da se otkupi za 50 miliona na koliko ga Englezi cijene ni u ludilu, zbog godina jedno 25 plafon, ali pošto dolazi iz marketing lige i Argentinac je cijena je 50 yebiga.
Za NextGen si sve u pravu, sve što je valjalo smo rasprodali nažalost, pogotov Sule nije mi jasno nikako, cijelu sezonu prošlu sam ga pratio i zaslužio je da ostane i da se dokaže da ima znanje za prvi tim. Još gore što dovodimo Gonzaleza koji je stariji pet godina i pet miliona skuplji, tu se Đuntoli zajebao po meni, to mu je baš greška.
Ne može nijedan italijanski klub dati platu koliku može Premijerligaš iz Engleske to je jasno svima, siguran sam čak ni kao neki drugoligaši i tu krivim Đuntolija što je odugovlačio sa glupostima, mada su i ovi iz Nice čekali Vest Hem jer mogu dati 40 miliona za njega, Juventus ne može, da se ne lažemo nije Todibo Alesandro Nesta sad pa da plačem nešto za njim.
Voj, Kijeza, Mekini i Milik sve redom odbijaju do sada zainteresovane klubove jer imaju neke uslove nenormalne, kao Mekini koji hoće platu pet miliona eura gdje ode
Za Artura ne znam da je ijedan klub zainteresovan njega ćemo se najteže riješiti kao i Kostića.
Sve u svemu ako Đuntoli dovede Kopmajnersa ja mu sve halalim jer će dovesti veznjaka koji je zabio najviše golova u posljednje tri sezone u Seriji A i što je lik **** terminator svaku 12 km pretrči.
Drago mi je da udušu pratiš Juventus iako si interista