Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Strašno koliko ljudi nemaju pojma pa klub poput Stuttgarta predstavljaju kao da je Mainz.
Vjerovatno neće ponoviti prošlu sezonu, ali se neće ni boriti za opstanak. Očekujem ih negdje na 5-8 mjestu. Mada neću biti iznenađen ni ako opet zakače LP, jer je Hoeneß preozbiljan trener.
Kakogod, odličan izbor kluba za Demirovića - iz milijardu razloga. To vrijeđanje momka i omalovažavanje njegovog učinka/karijere je ništa osim jadno. Ali ništa čudno za likove kojima je ovaj forum haman pa sve što imaju u životima.
Vjerovatno neće ponoviti prošlu sezonu, ali se neće ni boriti za opstanak. Očekujem ih negdje na 5-8 mjestu. Mada neću biti iznenađen ni ako opet zakače LP, jer je Hoeneß preozbiljan trener.
Kakogod, odličan izbor kluba za Demirovića - iz milijardu razloga. To vrijeđanje momka i omalovažavanje njegovog učinka/karijere je ništa osim jadno. Ali ništa čudno za likove kojima je ovaj forum haman pa sve što imaju u životima.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nije do ljudi, ima i do domaćih medija koji su ga prošle sezone "selili" u Bayern i Dortmund, možda su čak nekad i Leverkusen spomenuli. I onda kad ode u Stuttgart, koliko god da je velik i tradiconalan klub mnogo je manji od Dortmunda, a o Bayernu da i ne govorim. Ljudima je to onda šok i nisu ni čudni komentari pojedinaca.
Stuttgart je za njega svakako dobra opcija, pitanje je da li on kao napadač i ima kvalitet za nešto više od nivoa Stuttgarta. U vremenu gdje veliki klubovi traže napadače i krila koji su prodorni, brzi, tehnički jaki + još dobri strijelci, ne mislim baš da za Ermedina ima mjesta.
Zadnji sličan igrač, a da nije iz neke velike zemlje pa da se vucara po njihovim ligama, koji je uspio karijeru izgraditi u velikim klubovima je Mandžukić.
Njih dvojica su po mom mišljenju dosta slični, fajteri, trkači, presing mašine, a golovi i asistencije su im nekako u sjeni ovih prvobitno nabrojanih karakteristika. Takvih igrača u vrhunskim klubovima je danas vrlo vrlo malo.
Mislim niko sretniji od mene da i Ermedin za dvije godine ode u Bayern ili BVB, ništa nije moguće jer on očigledno ima vrlo jaku želju i radnu etiku čim je od tribina Alavesa i ispodprosječne sezone u drugoj ligi Francuske danas dogurao do Lige prvaka. A kad to imaš, onda ništa nije nemoguće.
Stuttgart je za njega svakako dobra opcija, pitanje je da li on kao napadač i ima kvalitet za nešto više od nivoa Stuttgarta. U vremenu gdje veliki klubovi traže napadače i krila koji su prodorni, brzi, tehnički jaki + još dobri strijelci, ne mislim baš da za Ermedina ima mjesta.
Zadnji sličan igrač, a da nije iz neke velike zemlje pa da se vucara po njihovim ligama, koji je uspio karijeru izgraditi u velikim klubovima je Mandžukić.
Njih dvojica su po mom mišljenju dosta slični, fajteri, trkači, presing mašine, a golovi i asistencije su im nekako u sjeni ovih prvobitno nabrojanih karakteristika. Takvih igrača u vrhunskim klubovima je danas vrlo vrlo malo.
Mislim niko sretniji od mene da i Ermedin za dvije godine ode u Bayern ili BVB, ništa nije moguće jer on očigledno ima vrlo jaku želju i radnu etiku čim je od tribina Alavesa i ispodprosječne sezone u drugoj ligi Francuske danas dogurao do Lige prvaka. A kad to imaš, onda ništa nije nemoguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Imate debi Demirovića upravo sada protiv Fortune Sittard na youtubeu
https://www.youtube.com/live/x17Ryv5HYIo
https://www.youtube.com/live/x17Ryv5HYIo
Asistencija za 2:0 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mogo je imat go i asistenciju u neslužbenom debiju, šta promaši u 45. minuti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa nije da je baš neki veliki promašaj, gađao je suprotni ugao, golman ostavio nogu i odbrani mu ybg.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije baš ni teren za ovog fudbala, ali Stuttgart igra veoma atraktivno i to se vidi, ova Fortuna je ipak ekipa iz Eredivisie. Generalno Ermedin mora ovakve šanse na boljim terenima pospremati u mrežu. Na početku drugog mu je Kratzig dodao loptu za šut s vrha šesnaesterca, ali nije uspio lopta mu je poskočila, biće dobra sezona.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 jul 2024, 15:09Pa nije da je baš neki veliki promašaj, gađao je suprotni ugao, golman ostavio nogu i odbrani mu ybg.
Starter protiv Kyota. Turneja u Japanu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja mislim da mu je bilo bolje ostati jos jednu sezonu u Augsburgu pa probati jos jaci tim naci nego prelaziti u tim koji je u par deka razlike.
Nadam se da je barem dobio mnogo jaci ugovor u Stuttgartu, u sta je tesko vjerovati jer kod njih nisu mnogo vece platd nego u Augsburgu.
U Augsburgu je bio kapiten i imao priliku da zabija i penale i generalno kao takav mnogo vise i kredita i kod losih partija, a i prilika za golove. Bez obzira sto su to penali, vrlo cesto se na kraju pogleda samo statistika.
Stuttgart je vec prodao nekoliko vaznih igraca i od Demirovica se mnogo ocekuje. Bojim se da ce morati ove sezone pokazati bas WC nivo ili ce mu ovo biti los potez po karijeru.
Nadam se da je barem dobio mnogo jaci ugovor u Stuttgartu, u sta je tesko vjerovati jer kod njih nisu mnogo vece platd nego u Augsburgu.
U Augsburgu je bio kapiten i imao priliku da zabija i penale i generalno kao takav mnogo vise i kredita i kod losih partija, a i prilika za golove. Bez obzira sto su to penali, vrlo cesto se na kraju pogleda samo statistika.
Stuttgart je vec prodao nekoliko vaznih igraca i od Demirovica se mnogo ocekuje. Bojim se da ce morati ove sezone pokazati bas WC nivo ili ce mu ovo biti los potez po karijeru.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne znam cemu briga, igra u farmer ligi, on slucajno moze zabiti 10 golova, lopta predje preko noge i u gol, odbije se lopta od njega u petercu, kao sto je i do sada radio.
Medjutim kada nastupi malo ozbiljniji nivo, reprezentacije, gdje je sve kompaktnije, tu trnokop pokaze sav svoj raskos.
Medjutim kada nastupi malo ozbiljniji nivo, reprezentacije, gdje je sve kompaktnije, tu trnokop pokaze sav svoj raskos.
Ljudi kod nas napaceni i haman razocarani sto nije presao u veci tim , pritom uopste ne misleci da li ima kvalitet za takvo nesto
Nadam se da ce isporucit 12+ golova i barem 7-8 asista u BL, da bi opravdao ulozene novce.... I da zavrse makar u EL.
Sve ispod toga je podbacaj... da ne kazem bacene pare.
Pa vi nastavite mastat o bayernu

Nadam se da ce isporucit 12+ golova i barem 7-8 asista u BL, da bi opravdao ulozene novce.... I da zavrse makar u EL.
Sve ispod toga je podbacaj... da ne kazem bacene pare.
Pa vi nastavite mastat o bayernu
-
- Kontakt:
Ako nista ima duplo vecu platuDeeWa je napisao/la: ↑28 jul 2024, 11:55Ja mislim da mu je bilo bolje ostati jos jednu sezonu u Augsburgu pa probati jos jaci tim naci nego prelaziti u tim koji je u par deka razlike.
Postao je najplaceniji igrac ekipe s platom oko 3 miliona eura godisnje. Nisam siguran da li je i 2/3 tih para imao u Augsburgu. Yebiga, nije se tu njega puno pitalo vjerovatno a svakako da mu je izazov i zelja igrat ligu prvaka, ipak decko vec ima 26 godina i zeli iskoristit priliku da se poslije ne udara po glavi i govori a sto nisam otisao ondaDeeWa je napisao/la: ↑28 jul 2024, 11:55Ja mislim da mu je bilo bolje ostati jos jednu sezonu u Augsburgu pa probati jos jaci tim naci nego prelaziti u tim koji je u par deka razlike.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Čuj par deka razlike 
Šta sve neću pročitati ovdje...
Mercedes i Porsche su ušli kao sponzori u Stuttgart i to se odma osjeti na rezultatima.

Šta sve neću pročitati ovdje...
Mercedes i Porsche su ušli kao sponzori u Stuttgart i to se odma osjeti na rezultatima.
U prvih 11 veceras. Superkup Njemacke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A Gojko legenda u cetvrtoj minuti se ukljucuje u prijenos 

Vjerovatno ga realizacija drzi ispod nivoa vrhunskih napadaca, opet dvije dobre situacije za 20 minuta nije iskoristio...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve izmjene Hoenesa, zakucao covjek.Goalgetter je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:23Tacno tako. Odlicnih 45 min odigrao u polju, ali morao je jednu zabiti.