West Brom - Liverpool 2
Stavicu vecu lovu.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pusti se navijackog kladjena , nema od tog hajraOTNYS_YNWA je napisao/la:Leotar - Zeljeznicar 2
West Brom - Liverpool 2
Stavicu vecu lovu.
ko navijac zelje ti ne preporucujem to, ovdje smo ih obrukali, nasi nekakvi demoralisani oni zedni krvi...OTNYS_YNWA je napisao/la:Leotar - Zeljeznicar 2
West Brom - Liverpool 2
Stavicu vecu lovu.
fino su poceli...nick je napisao/la:a.bogut +
iguodala+
Promjeni kladionicuadis.p je napisao/la:Kako odigrat sistem u Lutriji.....npr Oznacim 10 parova i hocu sistem 7 od 10(bez fikseva)......s desne strane pomocnog listica ima ness za sistem, al nekontam......![]()
kako da pratim koseve, i ja sam ih odigraonick je napisao/la:fino su poceli...nick je napisao/la:a.bogut +
iguodala+
Bosnier je napisao/la:kako da pratim koseve, i ja sam ih odigraonick je napisao/la:fino su poceli...nick je napisao/la:a.bogut +
iguodala+
Bice sutra za igranja, valjda nece biti crna subota..Dejo je napisao/la:
Dobar.VolimLiverpool je napisao/la:
Portland-Oklahoma (F.T.) 1 1.80![]()
Durant ispod 27.5 1.80![]()
Jennings 17+ 1.80![]()
@5.83
Još preporučujem Nash under 13.5 1.80,Rose over 24.5 1.80,Westbrook over poene (nema ga u Formuli,pa ne znam ni kolika je margina ) te Sacramento-Denver 2 1.45.
VolimLiverpool je napisao/la:Dobar.VolimLiverpool je napisao/la:
Portland-Oklahoma (F.T.) 1 1.80![]()
Durant ispod 27.5 1.80![]()
Jennings 17+ 1.80![]()
@5.83
Još preporučujem Nash under 13.5 1.80,Rose over 24.5 1.80,Westbrook over poene (nema ga u Formuli,pa ne znam ni kolika je margina ) te Sacramento-Denver 2 1.45.
![]()
A @legenda nije sad prepis'o![]()
![]()
Dobro me ide NBA nekoliko zadnjih dana,prije tri noći uzeo sjajne pare,preksinoć samo Dallas,a evo sinoć opet sjajan dobitak.Uplata je bila 11 KM,dakle isplate 64 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.