Naravno da treba uzimati u obzir sve utakmice, ali...tm84 je napisao/la:
za neke fudbal poceo tek 1992. a ne 1921...

Nažalost ovo se odnosilo samo na one odigrane u okviru ovog trenutno nepostojećeg saveza.

Lakše valjda doći do podataka.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno da treba uzimati u obzir sve utakmice, ali...tm84 je napisao/la:
za neke fudbal poceo tek 1992. a ne 1921...
jes im tesko doci do podatakaellaxaz je napisao/la:Naravno da treba uzimati u obzir sve utakmice, ali...tm84 je napisao/la:
za neke fudbal poceo tek 1992. a ne 1921...![]()
Nažalost ovo se odnosilo samo na one odigrane u okviru ovog trenutno nepostojećeg saveza.![]()
Lakše valjda doći do podataka.
Pa zar ti nije jednostavnije slušati preko mobitela? Ubaciš slušalice, naštimaš 101,7 frkevenciju i slušaš...MU'MIN T.M. je napisao/la:Molio bih, ako neko moze da postavi stranicu za BH radio 1 on line, do utakmica.Ali da je moguce slusati putem mob.tel.
Hvala!
Na poslu sam, nemam slusalice, to sam i sam znao.A, to za mobitele, samo cu reci kako ko.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa zar ti nije jednostavnije slušati preko mobitela? Ubaciš slušalice, naštimaš 101,7 frkevenciju i slušaš...MU'MIN T.M. je napisao/la:Molio bih, ako neko moze da postavi stranicu za BH radio 1 on line, do utakmica.Ali da je moguce slusati putem mob.tel.
Hvala!
Do prije 3-4 godine ni mobiteli se nisu nosali, a sad bi da se i radio sluša preko mobilnog ineta![]()
MU'MIN T.M. je napisao/la:Molio bih, ako neko moze da postavi stranicu za BH radio 1 on line, do utakmica.Ali da je moguce slusati putem mob.tel.
Hvala!
To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
Upoređivati Borac sa Željom, u bilo kojem segmentu je nepromišljeno. Željo je gigant za Borca.
U Trebinje po tri boda. Željo je šampion.
zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,izzo je napisao/la:To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
Upoređivati Borac sa Željom, u bilo kojem segmentu je nepromišljeno. Željo je gigant za Borca.
To je sad i ko zna kad opetluckyh je napisao/la: zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,
I Brotnjo je nekad bio prvak države, a znamo gdje su sad i kakva je sudbina takvih klubova tipa Brotnjo,Borac,Posušje,Glasinac Sokolac itd....tako da se ne treba prviše zanositi trenutnim stanjem.luckyh je napisao/la:zato vam drugoligaski klub iz cvajte bjezi 8 bodova,izzo je napisao/la:To sam ja davno napisao...Borac je oduvijek bio drugoligaški klub (kad pricamo o ex-Yu)...par sezona su bili u prvoj ligi, ali oni su vazda bili klub Cvajte...cak su i u ovom jadnu od ove naše lige, bili cesto u Cvajti...nekoliko puta su ispadali.avlami97 je napisao/la:Spominjete Borac, ne znam zašto. FK Borac je uvijek bio klub koji se borio po raznim rangovima takmičenja u bivšoj Yugi. Čak u tri navrat su uspjeli da se plasiraju u Prvu ligu SFRJ i u ta tri navrata proveli 12-13 godina u društvu najboljih. Osvojio je čak i KUP bivše YUGE, kao drugoligaš i na tome mu treba čestitati. Jednostavno rečeno FK Borac je mali klub i u Bosanskohercegovačkim okvirima. Željo, Sarajevo, Velež, Sloboda, pa i Čelik su veći klubovi od Borca. Iskra iz Bugojna je jedne godine bila prvoligaš u bivšoj Jugi, a poslije nje dolazi Leotar koji je bio najstandardniji član druge lige bivše Yuge.
hehehe, vi baš ne možete bez Borca na temi o svom klubu, baš smo mali hehe, o pa kakva je sudbina Borca, sudbina je ta da će ove sezone postati Šampion, prošle godine osvojili kup, renovirali stadion koji zadovoljava najstrožije kriterije evrposkih takmičenja, stavljati borac u isti koš sa ovim klubovima je krajnje licimjerno, ali razumjem vas, nije vam lako ove sezone gledati onako lošu svoju ekipu, koja igra bezveze i ne zna gola dati! Zivio, i pustite se malo Borca, više kenjate o njemu i umanjujete njegove uspjehe, nego što pišete o svom klubu (ne svi!)!!![/quote]nasborik je napisao/la:I Brotnjo je nekad bio prvak države, a znamo gdje su sad i kakva je sudbina takvih klubova tipa Brotnjo,Borac,Posušje,Glasinac Sokolac itd....tako da se ne treba prviše zanositi trenutnim stanjem.
evo da ja napisem post ako on nece,+8 a kod vas? nesto mi je kisno u sarajevu[/quote]luckyh je napisao/la:Umjesto što visiš na ovoj temi i glumiš svakom loncu poklopac ,napiši koji post o svom tradicionalno drugoligaškom klubiću za kojeg navijaš...pametnije bi ti bilo.
Potrci odmah u crkvu, pa se pomoli svetom Savi za to duvanjeVAM je napisao/la:za pola sata vasi istrcavaju na teren u Trebinju,jednom lijepom gradu u Republici Srpskoj,kojeg na zalost koliko vidim vecina žestokih navijaca želje nece danas posjetiti.Da Bog da izduvate i danas...
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, Bing [Bot], Lokomotifa, pinki i 49 gostiju.