FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Taj ko potegne pitanje oko Slobode na GV ce sigurno imati podrsku simpatizera Slobode ciji broj sigurno nije mali na izborima.
🔴⚫️
DRUG - ZIJAD LUGAVIC I NIKO DRUGISkver je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:23Ne znam ko moze rijesiti ovu situaciju oko Slobode sem ljudi koji vode grad, pod uvjetom da je klub gradski po statutu kluba, ako klub nije gradski potegnuti pitanje na gradskom vijecu oko izdvajanja sredstava i besplatnog koristenja stadion Tusanj, a ne da neki Aco i ekipa koji su nelegalno preuzeli klub imaju toliku pomoc i izdvajanja za njihov klub od grada Tuzle ako je njihov klub u suprotnom treba naci modus kako da se ti kokuzi otjeraju. To pitanje se mora naci na dnevnom redu GV, a ne da klub bude taoc pojedinaca koji nisi u stanju voditi klub bez izdasne pomoci grada.

-
- Kontakt:
E jbg brate, sad me iznenadjues.RollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:07pa ono Sarajevo proslogodisnje je bilo 4 ekipa lige, najskuplji tim prosle sezone. Sad im je bolji trener samo, a igraci su im jeftiniji nego prosle sezone, eto uzmi i poredi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 13:36Daleko je ona ekipa iz Federalne lige kvalitetom za PL.RollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:57Nije ovaj trener toliko los, imo je finu zamisao sinoc da na pogon djece drži nulu na poluvremenu, pa da na svjezinu Haracica, Sere i Talisona u drugom poluvremenu zabije gol. I malo je falilo da to uspije.
Medjutim, koji Ajnštajn se sjetio da mjenja trenera 7 dana prije prvenstva? Sad lik mora upoznavat ekipu i nas mentalitet i sve zivo, dok se ušteli, mi cemo vec ispast.
I čemu ona arogantnost u vezi Dine, kaze 28 godina ima nema utakmice u premijer ligi, a lik ima 26 godina i izabran je za najboljeg igrača Prve lige, ali eto nije za premijer lige al jest Mahmud, Bratovcic itd. Djeca hodat ne znaju.
Uostalom, tusanjska publika, sta god ko pisao, je fudbalska publika koja zna da procjeni igraca, i ovo sa Dinom im nije trebalo.
I gdje su ovi novinari da rade intervju sa Zebom? Gdje njegova odgovornost ovde? Gdje se sakrio?
Dalje, moze li mi neko objasniti sto ce nam onolika djeca sad u najtezoj sezoni od nastanka lige.
Kao ovi igraci iz druge lige nisu za Premijer lige, al jesu djeca?
Pa ova ekipa iz druge lige bi pobjedila Posusje, sa Sarajevom su igrali egal, malo falilo da ih izbace na penale.
Bukvalno su trebali ostavit kostur ekipe i dovest dva tri pojacanja, kao sto je uradio Velez kad je usao.
Ne znam kome je na um palo da pravi revolucije sa djecom i da kompletnu ekipu promjeni zajedno sa trenerom, i ovako ne uigran udje u prvenstvo.
Nista bolje ne bi prosli.
Ne mozes poredit ono Sarajevo s kojim smo igrali kup i Sarajevo od proslog vikenda.
Nebo i zemlja razlika.
Drugo, Posusje je igralo koliko im je trebalo za 3b i mirnu završnicu.
Razvalili bi i onu ekipu. Jer se ni ona, kao ni ekipa od sinoc ne moze ni približno fizicki nositi.
To je nas najveci problem, fizikcka sprema igraca.
Niko duela ne moze dobit i pretrcat nekog.
Sve ostalo, manje-više si u pravu.
Ona ekipa sto je usla u PL bi pobjedila ovo Posusje, ja sam siguran u to.
Bekovi: Civic/Kapetanovic i Hadzibeganovic(bolji od ovih sad),
stoperi: Mujkic i onaj mali Hasanbegovic (bolji od ovih sad)
Vezni red: Kalesic, Hasanovic, Kurtalic ( bolji trojac od ovog juce duplo)
Napad: Husejnovic, Komazec/Dilaver, Dervisagic, Delic
Samo na ovu ekipu da su dosli Talison, Sero i Hrvanovic. Bili bi top ekipa i drzali sredinu tabele.
Pa ovi igraci sto su ih doveli ne znamju gdje se nalaze, isto teletabisi.
Ti stvarno mislis da je Sarajevo od prosle godine kvalitetnije od ovog Sarajeva?
Ono Sarajevo kvalitetom nije zasluzio Evrope da vidi, dok je ovo Sarajevo glavni favorit za titulu.
Al eto svako od nas ima svoje vidjenje na situaciju.
Ja ti garantujem da 80% ovih igraca ne bi moglo izdrzat ovaj tempo, a ti kako hoces.
Niko od njih nije bio fizicki spreman, nit bi docekao pocetak ove sezone spreman. Znaju to bolje ljudi koji prate trening.
I ovim okolnostima, mi na Tusnju protiv svakog moramo bit favoriti, ako hocemo da ostanemo.
Bio to Radnik, Posusje il Sarajevo.
Dzaba samo sebe zavaravamo da bi bilo bolje.
Na onu ekipu, a i na ovu treba 7-8 kvalitetnih igrača da bi ovo licilo na nesto.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Tako je gradonačelnik ima većini u gradskom vijeću i trebaju da razjasne sve vezano za Slobodu u smislu objavljivanja Statuta kluba javno i izvještaja o utrošku naših sredstava iz gradske kase.mirza24 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:30DRUG - ZIJAD LUGAVIC I NIKO DRUGISkver je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:23Ne znam ko moze rijesiti ovu situaciju oko Slobode sem ljudi koji vode grad, pod uvjetom da je klub gradski po statutu kluba, ako klub nije gradski potegnuti pitanje na gradskom vijecu oko izdvajanja sredstava i besplatnog koristenja stadion Tusanj, a ne da neki Aco i ekipa koji su nelegalno preuzeli klub imaju toliku pomoc i izdvajanja za njihov klub od grada Tuzle ako je njihov klub u suprotnom treba naci modus kako da se ti kokuzi otjeraju. To pitanje se mora naci na dnevnom redu GV, a ne da klub bude taoc pojedinaca koji nisi u stanju voditi klub bez izdasne pomoci grada.![]()
U upravu treba postaviti sposobne ljude koji se sami ne guraju da tu budu. U ovakvoj situaciji podršku pravu mogu vratiti samo ako budu radili transparentno i to duži period.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Idemo jos jace uskoro sa pojacanjima, sve ce to lec kako treba kad zaigraju Delimedjac, Mekic, Hrvanovic nije mogo igrat zbog povrede, dolazi nam vjerovatno i Prses, Komiya ceka papire i bice to onda druga prica
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Druže u pravu si, ovdje niko nema strpljenja/damu da sačeka i pokuša da sredi ovo. De facto klub je privatni, tako otpada da navijači nešto urade. Bojim se da FK Sloboda ide putem KK Sloboda Dota....BatistutA19 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 15:00Halalite na upadu !!
Sve vam se desava sto smo mi pisali na silu ulazak bez ikakvog plana od navijaca do uprave ,kupljen ulazak sklonjali su vam se ekipe ,ko god je malo zapeo ima li ste problema ,mi smo vas u Tuzli trebali dobit,povalili ste Brastvo i jos neke..Znaci kupljeno sve samo da se udje ali hajd nebitno.
Imate sad ovog Husarica treba covjeku vratit ulazak sad ce gurat svoje igrace ko god bude dobar odvesce ga dalje,moguce je i plate po ugovoru vece pa na kraju tuzbe od Slobode.
Poreska i reprogram ne znam kako vam ide ,nama uzimaju sa racuna neki dan su uzeli 50 000 imaju jos 60000 uzet i kraj bice nula.
Dok god navijaci ne budu imali plan cilj yebavat ce vas ,ulaskom vam zamazali oci i opet ste vi dalje vecina coravi...Eto vam WWIN LIGA igrajte uzivajte kako te ponizava Posusje u Tuzli.
Grad qurcem nece mrdnit dok se vi ne pokrenete protestima nekim svojim planom ,samo se moze desit za godine,dvije,pet sudbina kao sa KK Sloboda Dita a vi mastajte o nekom investitoru dok vas ne zakopaju.
Vi morate otet klub ili vam ide sudbina Čelika .
Mozete vi rec opet mi smo veliki klub,mi ljubomorni drugoligasi ali drugoligas ide korak po korak i bar nije klub u lopovskim rukama.
Respekt ovom Bedulinu sto konta momak sve a vi i dalje mastajte o investitoru,da ce grad nesto uradit,da ce ovi otic i uzivajte u wwin ligi bh ,eto onda ste gledali loptu i tabelu a raspad niste...SRETNO VAM DA VRATITE KLUB U SVOJE RUKE I HALALITE NA UPADU.
Ako vam bude odgovor ono hajd mrs odavde itd niste bolje ni zasluzili ,moj komentar realan iskren i sve naj.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zijad će možda i dobiti mjesto gradonačelnika, ali vijeće će teško dobiti SDP. Posljednja 3 izborna ciklusa su bili na granici, pa im se prikljuce manjine i Menprom, pa opet jedva 17 ruku od 30 vijećnika. I što je veoma bitno, niko od " gradske raje i sportista" iz SDP ništa nije uradio za sport u gradu Ovčina, Softic, Bijedic samo se poklonili vladajućem mišljenju, što znači da za sport u gradu nema nade, i da Tuzla još dugo neće imati klub koji će se boriti za titule, osim rukometa, koji se odmetnuo od SDP, pa od grada ne dobija ništa, jer eto uvijek pogriješe u slanju dokumentacije kod podjele paramirza24 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:30DRUG - ZIJAD LUGAVIC I NIKO DRUGISkver je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:23Ne znam ko moze rijesiti ovu situaciju oko Slobode sem ljudi koji vode grad, pod uvjetom da je klub gradski po statutu kluba, ako klub nije gradski potegnuti pitanje na gradskom vijecu oko izdvajanja sredstava i besplatnog koristenja stadion Tusanj, a ne da neki Aco i ekipa koji su nelegalno preuzeli klub imaju toliku pomoc i izdvajanja za njihov klub od grada Tuzle ako je njihov klub u suprotnom treba naci modus kako da se ti kokuzi otjeraju. To pitanje se mora naci na dnevnom redu GV, a ne da klub bude taoc pojedinaca koji nisi u stanju voditi klub bez izdasne pomoci grada.![]()
Samo je Sloboda iz Tuzle
Drug ne razumijes se i nadam se da ce ti brisati postove jer sam ih prijavio.
Nama i jest najveci problem sto mentalitetom postajemo kao navijaci Celika, slavi se smanjenje duga a sela nas trpaju godinama.
Nama i jest najveci problem sto mentalitetom postajemo kao navijaci Celika, slavi se smanjenje duga a sela nas trpaju godinama.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BatistutA19
- Kontakt:
Nek obrise postove nije to frka ,uglavnom ne vredjam pisem onako realno ako mi ko odgovori a ti prijavljujes komentar koji je poucan i bojis se istine.
Drug nije to vise mentalitet ti zivis u bajkama o investitoru nekom ili grad da ce nesto ili doci uprava neka dobra dok ti je klub u opasnosti da ne bude ugasen i ne prodje kako KK Sloboda i slavis kupljen ulazak i sve ce to sad doci na naplatu a ti mastaj drug .Sela ce te trpat sve dok.ne izneses sav prljav veš i lagano ne ocistis jedno po jedno i sve da bude transparentno e to smo mi uradili drug .Naravno nemamo sta ulazit jos dok ne rijesimo stvari puno bitnije od tog da mi dodje Posusje ili Dobo i slicne ekipe i utrpa tricu a da me ponizava Zrinjski i slicni.
-
- Kontakt:
Radnik je sa ovom igrom svemirski brod za nas. A kao oni nam dodju prvi konkurenti za opstanak.
Nek se uprava, strucni stab i igraci ne zajebavaju i glume pametnjakovice i strucnjake, nego nek konacno pocnu nesto radit. Pun qrc nam je vise svima izjava, otrcanih fazona, statusa i statistickih podataka.
Nek se uprava, strucni stab i igraci ne zajebavaju i glume pametnjakovice i strucnjake, nego nek konacno pocnu nesto radit. Pun qrc nam je vise svima izjava, otrcanih fazona, statusa i statistickih podataka.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Vratiti Senada Mujkanovića, on je za nas u ovom trenutku Abramović... Ova čaršija koliko god volila Slobodu, koliko god imala kvalitetne ideje i bila dobronsmjerna, nema kapacitet da to sprovede... Treba se prestat lagat...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:17Radnik je sa ovom igrom svemirski brod za nas. A kao oni nam dodju prvi konkurenti za opstanak.

Zayebite ovu djecu sad, to se stavlja u sastav kad se ispuni cilj pa se igra bez pritiska. Jucer nam je klupa bolja bila za 30% od onih sto su istrcali na teren.
Ne igrajte se vise ljudima sa zivcima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar nismo mogli dovesti Mirzada Mehanovica zivi u Tuzli sam igra protiv SirokogDamirT je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:53Tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:17Radnik je sa ovom igrom svemirski brod za nas. A kao oni nam dodju prvi konkurenti za opstanak.
Nek se uprava, strucni stab i igraci ne zajebavaju i glume pametnjakovice i strucnjake, nego nek konacno pocnu nesto radit. Pun qrc nam je vise svima izjava, otrcanih fazona, statusa i statistickih podataka.![]()
Zayebite ovu djecu sad, to se stavlja u sastav kad se ispuni cilj pa se igra bez pritiska. Jucer nam je klupa bolja bila za 30% od onih sto su istrcali na teren.
Interesantno da je pola igraca sto smo prizeljkivali zavrsilo u Radniku... Po ovoj igri, za nas su licno Real Madrid. Ali eto, bitno da Aco cmizdri kako nema para i da cemo imati najjeftiniju ekipu ikad u PL.mirza24 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:29Zar nismo mogli dovesti Mirzada Mehanovica zivi u Tuzli sam igra protiv SirokogDamirT je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:53Tako jeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:17Radnik je sa ovom igrom svemirski brod za nas. A kao oni nam dodju prvi konkurenti za opstanak.
Nek se uprava, strucni stab i igraci ne zajebavaju i glume pametnjakovice i strucnjake, nego nek konacno pocnu nesto radit. Pun qrc nam je vise svima izjava, otrcanih fazona, statusa i statistickih podataka.![]()
Pa bolan, ako ne znas naci novac, sto si se prihvatio ovog posla? Mene bi bilo sramota da nesto pokusavam da radim, a ne znam kako se to radi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I svi ti igraci u Radniku prave razliku na terenu.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:40Interesantno da je pola igraca sto smo prizeljkivali zavrsilo u Radniku... Po ovoj igri, za nas su licno Real Madrid. Ali eto, bitno da Aco cmizdri kako nema para i da cemo imati najjeftiniju ekipu ikad u PL.
Pa bolan, ako ne znas naci novac, sto si se prihvatio ovog posla? Mene bi bilo sramota da nesto pokusavam da radim, a ne znam kako se to radi![]()
Al bitno je hebat navijace u mozak sa statusima. To mu bas ide od ruke.
Jednog filozofa i pisca smo imali ma celu grada godinama, pa nas je hebo.
Nama ne trebaju pmetovanja, treba nam normalan klub i igra.
A ako mu jos nesto nije jasno i kako tvrdi da navijaci uzimaju povrsno informacije, nek onda pogleda na tabelu. Mislim da ce mu to sve rec.
Il mozda on ima drugaciju percepciju na to.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Vavju mommy 
J3bem ga u usta.
J3bem ga u usta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako perfidno UG prijatelji Slobode naguzise sve u gradu i sad vjerovatno lagano i komotno uzivaju u svom komforu vodjenja kluba, preuzeli skupstinu u dogovoru sa Secerom i "vlasnickom" ekipom, kao fol raspustili upravni odbor, imenovali Mujkanovica da bi ga iskoristili da smire navijace i odyebali ga..nema vise ni upravnog odbora..kao fol niko se nije javio na konkurs .......GAME OVER.
🔴⚫️
Mujkanovic ako prihvati samo razgovor na tu temu treba na dobar pregled otići kod kakvog Hodze. Ovi koji su mjenjali statute, pravili kombinacije razne neka preuzmu malo i teret. Grad isto tako neće reci mi smo za opciju tipa OKK ali šutnjom to pokazuju.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:22Vratiti Senada Mujkanovića, on je za nas u ovom trenutku Abramović... Ova čaršija koliko god volila Slobodu, koliko god imala kvalitetne ideje i bila dobronsmjerna, nema kapacitet da to sprovede... Treba se prestat lagat...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Slatinash_7
- Kontakt:
Uprava bez ikakve vizije kako treba da izgleda naša sezona u PLBiH, otpušta se trener 7 dana prije početka sezone, dovode nekakvi igrači koji se ne mogu registrovati..Ja imam osjećaj kao da sam se vratio u "2009-tu" godinu što se toga tiče..Para nemamo,znamo da ih nemamo,al neka 30 igrača, neka menadžera..Igra tanka, nikakva, zalaganje možda 30%, fizička sprema do 20%, što neko napisa ispadanje 100%..još jedna sezona za zaborav pa opet u kaljuge..grad opet podjeljen,jedni daju podršku,drugi napadaju..
RASULO
RASULO
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ova tema je postala toliko negativna da mi se sve zgadilo. Iskreno i navijaci koji zvizde igracima u21, velika sramota, ne branim upravu boli me k ko vodi, trazimo kao nasu djecu a onda pljujemo na iste
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaLiberta i 1 gost.