Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Po nekima ovde Palestinci imaju pravo na ubijanje i cinjenje zlocina.
Sta sam ovdje ljudi stavio na gnjavatore pola postova ne vidim dok ih neko ne citira
Ali znači Izrael može bez problema ubijati ove generale i lidere bez da ubija djecu i ostale civile u Iranu i Libanu, ali to ne može u Gazi? Svjesno ih ubijaju.
Iran očigledno odustao od osvetničkog napada.
Iran očigledno odustao od osvetničkog napada.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Otkud to da je Iran odustao 
Tako su im u džamiji rekli. Radikalizirani SDOOO tornjaci.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gadi mi se sve ovo, prvo mi se gade **** koja pišu i kontriraju ovdje zarad neke pažnje, zamisli vidiš stotinu iskomadanih i uništenih tijela u ŠKOLI - zaštićenoj zoni i bacaš neku šegu, ti nekome zanimljiv
O licemjerstvu Evrope i svijeta ne treba ni trošiti riječi, kad pročitam ono "Rusija [ili stavi bilo koju državu] strogo osuđuje..." smuči mi se, znači Izrael lagano može raditi šta hoće - silovanje, mučenje, ponižavanje, ubistva, hemijsko oružje, ma samo neka izaberu. O islamskom svijetu i zajedništvu, ne treba više ni trošiti riječi. Iran, Liban, Egipat, sve je to obična qrčina, kada mogu gledati ovakav genocid i najviše što mogu da urade je da izdaju saopćenje
O licemjerstvu Evrope i svijeta ne treba ni trošiti riječi, kad pročitam ono "Rusija [ili stavi bilo koju državu] strogo osuđuje..." smuči mi se, znači Izrael lagano može raditi šta hoće - silovanje, mučenje, ponižavanje, ubistva, hemijsko oružje, ma samo neka izaberu. O islamskom svijetu i zajedništvu, ne treba više ni trošiti riječi. Iran, Liban, Egipat, sve je to obična qrčina, kada mogu gledati ovakav genocid i najviše što mogu da urade je da izdaju saopćenje
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A preskocio si dio da je ta skola puna hamasovaca. Njihov obrazac ponasanja i djelovanja.
Kakva debilna neisprovocirana izjava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svakako, ljudska patnja nije za uspiredbe. Ovom bombastičnom izjavom samo pokazujem kako inače izgleda diskurs ovdje i dosta je priče kako se ovdje podržava ubijanje palestinaca, a svi pričamo kako je trenutna izraelska vlada puna zločinaca.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
(Pro)ruski kanali tvrde da su ukrajinske snage zauzele Dmitrjukov, Kurska.

Aktualna karta.. 10.8. 16:00
Puna kontrola: 530 km2
Kontrola plus “siva zona”: 830 km2

Prema informacijama ruskog vojnog osoblja, trenutno se u Belgorodskoj, Kurskoj i Brjanskoj oblasti nalazi oko 30.000 ukrajinskih vojnika. Kruži i brojka od 1000 - otprilike toliko je zarobljeno ruskih vojnika.

Aktualna karta.. 10.8. 16:00
Puna kontrola: 530 km2
Kontrola plus “siva zona”: 830 km2

Prema informacijama ruskog vojnog osoblja, trenutno se u Belgorodskoj, Kurskoj i Brjanskoj oblasti nalazi oko 30.000 ukrajinskih vojnika. Kruži i brojka od 1000 - otprilike toliko je zarobljeno ruskih vojnika.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Da ti se hoće Bogdo kakav Hamasovac u kuću sakriti
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma nema pravo niko
Niko normalan ne podrzava onaj masakr i tu mi je se hamas zgadio
Samo ovi jednom pobili neke civile, a ovi drugi to rade 50 godina
**** vas Izrael u usta skole gadjaju
I to nisam siguran ni da je hamas pobio one civile, mozda je bio njihov isil
Niko normalan ne podrzava onaj masakr i tu mi je se hamas zgadio
Samo ovi jednom pobili neke civile, a ovi drugi to rade 50 godina
**** vas Izrael u usta skole gadjaju
I to nisam siguran ni da je hamas pobio one civile, mozda je bio njihov isil
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Pensioner26
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nestanak Izraela i smrt židovskim teroristima, amin.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VivaLaStella
- Kontakt:
Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Pljuvanje po Hamasu nije velicanje Izraela, a jos manje nije fasisticko orgijanje.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:51Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
To sto je vama Izrael paravan za ekstremisticko orgijanje i velicanje terorizma - to je druga stvar.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kome "nama"? Ja samo kažem da nije uredu ubit 50 civila na 1 Hamasovog teroristu, dok po tebi očito može i 1000, ko ga yebe.Kauboj772 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:58Pljuvanje po Hamasu nije velicanje Izraela, a jos manje nije fasisticko orgijanje.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:51Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
To sto je vama Izrael paravan za ekstremisticko orgijanje i velicanje terorizma - to je druga stvar.
To da se Hamasovci sakrivaju po školama u Gazi je priča od prošlog oktobra/novembra, nemoguće da ste toliko zatucani da još uvijek vjerujete u te gluposti
Jedini Hamasovci koji su ubijeni u ovom ratu su ubijeni van Palestine.
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Odakle ti to?VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:01Ja samo kažem da nije uredu ubit 50 civila na 1 Hamasovog teroristu, dok po tebi očito može i 1000, ko ga yebe.
Jedina razlika je ta sto ja i izraelske civilne zrtve tretiram isto, dok jedan dio forumasa ovde slavi 7-10-2023 i likuje, opravdava taj teroristicki napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.