RŠD Velež Mostar

Balorda
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:35

killafrommanilla je napisao/la:
11 avg 2024, 00:31
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:28
11 avg 2024, 00:27
Nemojte tako sta ce Sarajlije reci sa Premijer liga opcenito, to je najbitnije
Ti si im idol, ti to iskontroliši :mrgreen:
Hoces ti meni odgovoriti na ono sto te upitah prije tekme :mrgreen:

Post u kojem si napisao da potpis igraca Stefana Bulica nije kataklizmicno nista je upravo podrska Upravi, cudi me da to ne vidis kao neko koga drzim za visoko inteligentnu osobu :mrgreen:
Brate ne mogu ti odgovarati na sva pitanja, previše pišeš i pitaš :mrgreen:

Uostalom šta imam ja objašnjavati išta o tom potezu, odmah sam napisao da je katastrofalan, ne znam odakle ti to da se sada vraćaš na to. Bar tu su sve stvari kristalno jasne.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 00:36

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:35
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:28

Ti si im idol, ti to iskontroliši :mrgreen:

Post u kojem si napisao da potpis igraca Stefana Bulica nije kataklizmicno nista je upravo podrska Upravi, cudi me da to ne vidis kao neko koga drzim za visoko inteligentnu osobu :mrgreen:

Uostalom šta imam ja objašnjavati išta o tom potezu, odmah sam napisao da je katastrofalan, ne znam odakle ti to da se sada vraćaš na to. Bar tu su sve stvari kristalno jasne.
Napisao si nista kataklizmicno, je li se promijenilo makar to misljenje :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:39

11 avg 2024, 00:36
Balorda je napisao/la:

Napisao si nista kataklizmicno, je li se promijenilo makar to misljenje :mrgreen:
Ubija te brate ego, pamtiš sve šta se napiše, ostaje u tebi, tišti te :mrgreen:

Ne mislim da je jedan ili par menadžerskih igrača u klubu nešto kataklizmično, to je bukvalna svakodnevnica svakog BH kluba. Mislim da je loše, ali da je propast svijeta, nije.

Ove priče o nekvim ucjenama, snimcima, glupostima, u to neću da ulazim, mahalanja me ne zanimaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:40

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:20
MostarskiSin je napisao/la:
11 avg 2024, 00:15
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:11

Igrački kadar je sada takav kakav jeste, greke su napravljene, tu više ne možeš puno učiti, ali zato trenera možeš lagano zamijeniti. Kao što sam napisao na drugoj temi, realno je da ovaj kadar može biti sasvim ok za ovu smiješnu ligu, s tim da bi se unaprijed trebali pomiriti da nećemo biti pri vrhu tabele ove sezone, ali isto tako ni opstanak ne bi trebao biti upitan. Sredina je realna.

Radi atmosfere u klubu, na stadionu, među ljudima, neki rez se mora napraviti, ne možeš gledati sa strane, a prokletstvo trenerskog posla je takvo da je najlakše prelomiti na njima.
Pa evo dovest ces Mourinha i on ce htjeti visoki presing, kako ces ga ispostovati kada nemas igracki kadar za nesto takvo? Morat ce se isto postaviti, svi iza lopte i cekaj. Je li sramota da smo usli u sezonu s ovakvim veznim redom?
Pa dovest ćeš Mourinha koji će vidjeti da nema igrače za visoki presing i koji će igrati ono šta može sa tim igračima. Upravo to i jest problem, ovaj nema igrače za ovu svoju nakaradnu igru nabijanja kroz sredinu, a forsira to već katastrofalno treću utakmicu. Totalno promašen način igre, tačno nevjerovatno šta gledamo, iz aviona se vidi da ne ide.

Dudić kad je došao, prvu utakmicu koju je vodio je odigrao u Tuzli najžešći mogući bunker i izvukao bod, jer je samo to i mogao. Dosta u tom momentu.
Ima i te samo sto vise ne znas koga bi covjek okrivio za stanje u kojem se nalazimo. Sve, ali bas sve je lose odradjeno u zadnjih par mjeseci. Situacija s Klafom, pustio si Stefu i co da udju u klub, katastrofalan odabir igraca pa evo i trenera najvjerovatnije itd itd.

Dodje sve na naplatu, ali ako budemo klimali glavom i sutili na sve sto se radi yebo ti nas onda. Meni nikakvi brojaci i natkrivanje tribine ne mogu zamazati oci i sakriti pravu situaciju. Previse stvari ima jos za koje se ne zna a sve krece od 2-3 covjeka sto su u vrhu kluba ali o tom po tom.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:44

Za trenutno stanje u klubu su krivi ama baš svi, od rukovodstva kluba, trenera, igrača, pa do histeričnih kvazinavijača. Sve što je moglo poći po zlu u ova dva mjeseca je pošlo po zlu i dok se svi redom se saberu, dođu sebi, počnu raditi prije svega na sebi, neće biti bolje. Isto tako, neki rez se mora napraviti, šok se mora napraviti, 10 igrača sada ne možeš zamijeniti, upravu ne možeš zamijeniti jer smo vidjeli da nema ko ( :salut: ), navijači u ovakvim okolnostima sigurno neće postati normalniji, nego mogu samo još mahnitiji, tako da je jedino logično rješenje trener. Šteta nije velika, jer frajer realno nema pojma, mi u cijele tri utakmice niti jednu jedinu složenu akciju nismo napravili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 avg 2024, 00:45

user1986 je napisao/la:
11 avg 2024, 00:00
10 avg 2024, 23:59
Trebam li ja ista pisati?
Nemoj Killa tako ti Boga. Ti si hejter a vidis da je sve savrseno.
Sta je sa Sikalom, je li imao ikakvu povredu ili je ovo bila trenerova odluka da mu ne pruzi ni minut?
Sve si vidio i sam. Ispade odjednom 4. igrac U21. A bajrica stavlja u sredinu na njegovu poziciju. Isplatilo se nema sta.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 00:52

Trebao je hajvan Siketa ubaciti umjesto Milaka ali qrcu sviraj sada. Nadam se da je Bajric od veceras zavrsio sa Velezom. Isasegi Muselaini i Saric nisu igrali veceras. Vidjeti cemo kako ce sa njima funkcionisati igra. Treba nam i veznjak jedan dobar nadam se da je to snimio neko drugi ako nije Canadji

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 00:56

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 avg 2024, 00:52
Trebao je hajvan Siketa ubaciti umjesto Milaka ali qrcu sviraj sada. Nadam se da je Bajric od veceras zavrsio sa Velezom. Isasegi Muselaini i Saric nisu igrali veceras. Vidjeti cemo kako ce sa njima funkcionisati igra. Treba nam i veznjak jedan dobar nadam se da je to snimio neko drugi ako nije Canadji
Ma dobro sad ce izletiti vijest sto je isao Kevelj u Tursku, to ce nas dignut malo

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:56

Pa mogli smo dovesti Balagaica, bio je skoro zavrsen ali nismo htjeli dati 15k platu. Isto tako i spic, npr Vidic bi pjeske dosao iz Doboja sa slobodnim papirima u rukama ali nam je skup a manje je trazio od Blagaica.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 01:00

11 avg 2024, 00:56
Ma dobro sad ce izletiti vijest sto je isao Kevelj u Tursku, to ce nas dignut malo
To se napisalo u ugmr viber grupi. Mozak je samo sa tog mjesta prenio informaciju. Zar nisi clan ugmr jer si nedavno hvalospjeve o njima pisao ovdje ili je cvancika cvancika :mrgreen:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 01:04

Pa mogli smo dovesti Balagaica, bio je skoro zavrsen ali nismo htjeli dati 15k platu. Isto tako i spic, npr Vidic bi pjeske dosao iz Doboja sa slobodnim papirima u rukama ali nam je skup a manje je trazio od Blagaica.
Sta tebra ja i ti mozemo tu. Da se mi pitamo doveli bi ih. Zasto ih nisu doveli ti koji su zaduzeni za takve stvari me ne zanima posto oni daju pare a ne ja. Mogu srati klosari vaki naki ali ne pije vode. Ne zelim ni da se dohvacam necega osim igre na terenu. To je moja domena

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 11 avg 2024, 01:07

Treba trenera otjerat dok je vrijeme, igrace na polusezoni.
Ovaj ce nas otjerat ko i Šibenik u drugu ligu, zeljo nas satro na nasem terenu.
Bio si treci prosle godine i doveo si opet 15 igraca, to nigdje nema nego kod nas.
Nastavimo li ovako imat cemo najbolji stadion u federaciji.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 01:14

RodjeniiBrato je napisao/la:
11 avg 2024, 01:07
Treba trenera otjerat dok je vrijeme, igrace na polusezoni.
Ovaj ce nas otjerat ko i Šibenik u drugu ligu, zeljo nas satro na nasem terenu.
Bio si treci prosle godine i doveo si opet 15 igraca, to nigdje nema nego kod nas.
Nastavimo li ovako imat cemo najbolji stadion u federaciji.
Brate pojeli smo **** ali ne mozes ga otjerati nakon jednog poraza i placati puno obestecenje. Nakon par losih rezultata ako ne popravi nesto sjesti sa njim objasniti mu da ne funkcionise i sto bezbolnije po klub zavrsiti sa njim. Ako nam uprava maze muda maslom neka ga odmah ujutro otjeraju i iskesiraju :mrgreen:

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 11 avg 2024, 01:19

Ma odmah otjerat covjeka dok nije kasno , ne zasluzuje vise nista , vjeruj mi , otidji pogledaj trening vidjet ces sve , veze nema .

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 11 avg 2024, 01:21

Euzebio10 je napisao/la:
11 avg 2024, 01:19
Ma odmah otjerat covjeka dok nije kasno , ne zasluzuje vise nista , vjeruj mi , otidji pogledaj trening vidjet ces sve , veze nema .
Moze li bajric sa njim da ode
Ti si naša ljubav jedina!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 11 avg 2024, 01:22

Jedini krivac je onaj koji je odlucio da pred samu sezonu razvali sve sto se moglo razvaliti sto se tice sportskog segmenta samo zbog toga sto se zelio treneru mjesati u dovodjenje igraca, dok je u javnosti pricao da on nema pojma o tome i da je sve prepusteno treneru.

Sad nam samo to dolazi na naplatu, a bojim se da je tek pocelo dolaziti. Uskoro nas izgleda ocekuje nova potraga za trenerom, a vjerovatno i za igracima, a ti nedavno doveo i trenera i dosta novih igraca za sad upitnih kvaliteta. A ne smijes ni cekati i istrpiti jer ce nas odnijet djavo ako zakasnimo sa reakcijom jer ispadaju 4 ekipe

Nek ona okrenuta ledja na kraju utakmice budu poruka svima u klubu!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 11 avg 2024, 01:37

Euzebio10 je napisao/la:
11 avg 2024, 01:19
nemoj tako, ima dobar cv :D

nije problem izgubiti, problem je što smo djelovali tako jadno kao da smo igrali protiv atletiko madrida. Smišljene akcije nisu odigrali, i gol smo dali nafakaški

Problem je što su mi s*ebali vikend i što se osjećam jadno kad pomislim na sve predstojeće duele protiv još jačih ekipa.

hadalji

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 02:33

11 avg 2024, 01:00
To se napisalo u ugmr viber grupi. Mozak je samo sa tog mjesta prenio informaciju. Zar nisi clan ugmr jer si nedavno hvalospjeve o njima pisao ovdje ili je cvancika cvancika :mrgreen:
A sjetio si se znaci :rol: i nije Mozak prenio nego ti legendo, nemoj da ti i to moram lijepiti :mrgreen:

18 jul 2024, 22:14
18 jul 2024, 22:13
18 jul 2024, 22:08
Nema pitarluka i lizanja kurca samo onome sto ima pare. Svi donose zajedno odluke i svi odgovaraju za njih. Tako da ako dodje da se trebaju tjerati neka idu svi da je Elon Musk u upravi sa obecanjima
Ne pravi se retardiran nego odgovori na pitanja :D Nece ti ta prica proci, za mene ako nemas pare a imas veze i zelis dobro Velezu, tu si i dobrodosao. Nebitno kako se zoves.

Ne budi pokvaren, reci nam sta si cuo zasto je bio u Turskoj :D
Mozda sam te lozio kao junca. Vidim da se primas ima mjesec dana. Ne sjecam se
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 avg 2024, 02:45, ukupno mijenjano 2 puta.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 02:42

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:39
11 avg 2024, 00:36
Balorda je napisao/la:

Ubija te brate ego, pamtiš sve šta se napiše, ostaje u tebi, tišti te :mrgreen:

Ne mislim da je jedan ili par menadžerskih igrača u klubu nešto kataklizmično, to je bukvalna svakodnevnica svakog BH kluba. Mislim da je loše, ali da je propast svijeta, nije.

Ove priče o nekvim ucjenama, snimcima, glupostima, u to neću da ulazim, mahalanja me ne zanimaju.
Ok, zasto onda "prijetis nasiljem" Stefanu Bulicu :mrgreen: Mislim, to je samo menadzer, svakodnevnica, zar ne :D Sta ti je decko ucinio :D

Nije ego nego cisto dobro pamtim. Nista vise od toga. Tisti mene Velez, nista drugo. Nemam ja Manchester United sa strane u rezervi. :)

Nego, evo da ne bude da ne predlazem rjesenje: otici Hasicu na noge i zamoliti ga da bude dozivotni predsjednik, da uredjuje klub po svom i da ponovno ako moze ocisti isti od hamelja koji nam je Kevelj na velika i mala vrata vratio u klub. Stefo je minimalan problem ali je olicenje kakvi profili se motaju u i oko kluba, i zato to i jeste kataklizmicno. Jer ako ti Stefo moze u klub uci, zamisli ko jos moze. Ne moram ti pisati direktno da bi shvatio.

Ili potraziti bilo kakvo alternativno rjesenje ali s mudima, neko ko je u stanju oduprijeti se sumnjivim likovima i stititi ime FK Velez. Bilo ko s takvim osobinama je dobro rjesenje. Poceti traziti pod hitno takve osobe, jer ovo ce nas odvesti u propast.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 11 avg 2024, 05:34

Mehremic u odbrani ko i prije10 godina kad je igro u Velezu ko muha bez glave dribla gubi loptu i ispada ko Amater nemogu da vjerujem da nimalo nije napredovo a toliko utakmica u Evropi Mujan isto tako ko Suljic velika ocekivanja Ali Nije to taj igrac vise

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.