Balorda je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:36
Balorda je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:35
Brate ne mogu ti odgovarati na sva pitanja, previše pišeš i pitaš
Uostalom šta imam ja objašnjavati išta o tom potezu, odmah sam napisao da je katastrofalan, ne znam odakle ti to da se sada vraćaš na to. Bar tu su sve stvari kristalno jasne.
Napisao si nista kataklizmicno, je li se promijenilo makar to misljenje
Ubija te brate ego, pamtiš sve šta se napiše, ostaje u tebi, tišti te
Ne mislim da je jedan ili par menadžerskih igrača u klubu nešto kataklizmično, to je bukvalna svakodnevnica svakog BH kluba. Mislim da je loše, ali da je propast svijeta, nije.
Ove priče o nekvim ucjenama, snimcima, glupostima, u to neću da ulazim, mahalanja me ne zanimaju.
Ok, zasto onda "prijetis nasiljem" Stefanu Bulicu

Mislim, to je samo menadzer, svakodnevnica, zar ne

Sta ti je decko ucinio
Nije ego nego cisto dobro pamtim. Nista vise od toga. Tisti mene Velez, nista drugo. Nemam ja Manchester United sa strane u rezervi.
Nego, evo da ne bude da ne predlazem rjesenje: otici Hasicu na noge i zamoliti ga da bude dozivotni predsjednik, da uredjuje klub po svom i da ponovno ako moze ocisti isti od hamelja koji nam je Kevelj na velika i mala vrata vratio u klub. Stefo je minimalan problem ali je olicenje kakvi profili se motaju u i oko kluba, i zato to i jeste kataklizmicno. Jer ako ti Stefo moze u klub uci, zamisli ko jos moze. Ne moram ti pisati direktno da bi shvatio.
Ili potraziti bilo kakvo alternativno rjesenje ali s mudima, neko ko je u stanju oduprijeti se sumnjivim likovima i stititi ime FK Velez. Bilo ko s takvim osobinama je dobro rjesenje. Poceti traziti pod hitno takve osobe, jer ovo ce nas odvesti u propast.