RŠD Velež Mostar

user1986
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la user1986 » 10 avg 2024, 23:54

Euzebio10 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:48
Molim vas neka mi neko samo navede jednu ili dvije situacije gdje je jedan nas igeac dobio neki duel , oduzeo neku loptu , ili bilo sta napravio .
Jevtovic - sta - za sta je on doveden , sta treba da radi ja ga nisam vidio danas uopste na terenu
Lauš - ne moze igrat nigdje ali nigdje , godinu dana pauzira ne igra i kod nas otvara sezonu glavni igrac
Bajric - pa taj momak realno nije za fudbal al najrealnije , ajde sto ne zna igrat lopte i sto je drvo , al je glup kao k….
Direktan krivac za obje utakmice i andoru i danas
Mehremic-rupa - nula - lose se postavlja , spor , uzas , nista
Bolji su igraci koji su bili u klubu nego ovi sto su dosli milion puta.
5,6 puta kamera snima trenera on ne gleda utakmicu on ledjima okrenut terenu prica sa Avdom i Merzicem i oni mu govore koga da ubaci a njih dvojica ne znaju odakle su šuplji
Oni samo cekaju platu i guraju svoje igrace koji ih pocaste po stoju dvije
Utakmica se moze izgubiti i moze biti los dan al ovaj nivo neprofesionalizma ljudi na klupi i oko kluba i na kraju na terenu je bruka i sramota .
Seljakluk ste napravili od kluba .
Hoces da budes Mamic da vedris i oblacis e onda moras znati posao majstore , ne moze papak biti Mamic .
Svi znamo da je Laus dosao jer ne moze igrati nigdje, a kod nas moze za pare koje je dao. To su ti talovi o kojim pricas. Sta da ti kazem. Sve sto si napisao je istina. Nazalost.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 10 avg 2024, 23:57

Balorda je napisao/la:
10 avg 2024, 23:54
user1986 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:51
Balorda je napisao/la:
10 avg 2024, 23:44

Argumenata za šta? Na kakvu priču hoćeš da me navučeš?

S kakvim argumentima ti barataš osim što navijaš za Šikala, a ne za FK Velež Mostar? Klasična seljačka politika, rod/prijatelj/komšija.
Ocekujem u najmanju ruku da sad dobijes ban za rijec seljacka. Ili ipak ne jer si miljenik UO?!
Nisi se rodio kad sam ja pratio i navijao za Velez. Ufur’o si se a lose ti stoji. Seljacka politika. Takvi nam vode citav grad, pa sto nece i klub.
:rol:

Seljačka nego šta, drži se svog roda/prijatelja/komšije i zadrto samo to guraj.

O tome gdje sam ja bio kad si ti bio bi se dalo pričati, ali kako god, fino je vidjeti da sam ti pogodio žicu, jer samo iz očaja se može potegnuti taj argument.

Inače, miljenik uprave, nego šta :rol:
I ti ovdje guras predsjednika mjesecima, sigurno ti je rod buahahahhaahhaha.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 avg 2024, 23:59

Trebam li ja ista pisati?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 avg 2024, 00:00

killafrommanilla je napisao/la:
10 avg 2024, 23:59
Nemoj Killa tako ti Boga. Ti si hejter a vidis da je sve savrseno.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:01

user1986 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:57
Balorda je napisao/la:
user1986 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:51

Ocekujem u najmanju ruku da sad dobijes ban za rijec seljacka. Ili ipak ne jer si miljenik UO?!
Nisi se rodio kad sam ja pratio i navijao za Velez. Ufur’o si se a lose ti stoji. Seljacka politika. Takvi nam vode citav grad, pa sto nece i klub.

O tome gdje sam ja bio kad si ti bio bi se dalo pričati, ali kako god, fino je vidjeti da sam ti pogodio žicu, jer samo iz očaja se može potegnuti taj argument.

Nađi jedan post u kojem guram predsjednika i dokaži to šta pišeš. Je li pošteno?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 11 avg 2024, 00:01

@mozak
Kljucaj ovo,svaki post je suvisan

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:05

Balorda je napisao/la:
10 avg 2024, 23:07
Ovo sa Čanadijem jednostavno neće funkcionisati, odmah se vidjelo. Čovjek nema pojma gdje je došao i šta radi, forsira nešto što sigurno ne može proći ovdje. Realno govoreći, što prije dobije otkaz, to je bolje za nas, a šta poslije, vidjećemo.

Sranje je. Yebiga.
A sta cemo kada dodje novi trener? Hoce li tim potezom Laus, Jevtovic, Bajric i ostala ekipa dobiti snagu i kondiciju za barem 60 minuta?

Laus nakon 30 minuta ispuhao, gradimo napad trce svi naprijed a on stavio ruke na bokove i seta prema naprijed ko da je modna pista, ne moze momak potrcati nakon pola sata igre.

Ko je odlucio da Mahmic nije dobar za nas a ostavio Bajrica?

Ko je doveo “pojacanja” koja nisu sutnula loptu pola godine i vise da s njima napadas europu? Kako cu uprijeti prstom u trenera kada si mu pripremio igracki kadar puno gori nego prosle sezone?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:11

MostarskiSin je napisao/la:
11 avg 2024, 00:05
Balorda je napisao/la:
Ovo sa Čanadijem jednostavno neće funkcionisati, odmah se vidjelo. Čovjek nema pojma gdje je došao i šta radi, forsira nešto što sigurno ne može proći ovdje. Realno govoreći, što prije dobije otkaz, to je bolje za nas, a šta poslije, vidjećemo.

Sranje je. Yebiga.
A sta cemo kada dodje novi trener? Hoce li tim potezom Laus, Jevtovic, Bajric i ostala ekipa dobiti snagu i kondiciju za barem 60 minuta?

Laus nakon 30 minuta ispuhao, gradimo napad trce svi naprijed a on stavio ruke na bokove i seta prema naprijed ko da je modna pista, ne moze momak potrcati nakon pola sata igre.

Ko je doveo “pojacanja” koja nisu sutnula loptu pola godine i vise da s njima napadas europu? Kako cu uprijeti prstom u trenera kada si mu pripremio igracki kadar puno gori nego prosle sezone?
Igrački kadar je sada takav kakav jeste, greke su napravljene, tu više ne možeš puno učiti, ali zato trenera možeš lagano zamijeniti. Kao što sam napisao na drugoj temi, realno je da ovaj kadar može biti sasvim ok za ovu smiješnu ligu, s tim da bi se unaprijed trebali pomiriti da nećemo biti pri vrhu tabele ove sezone, ali isto tako ni opstanak ne bi trebao biti upitan. Sredina je realna.

Radi atmosfere u klubu, na stadionu, među ljudima, neki rez se mora napraviti, ne možeš gledati sa strane, a prokletstvo trenerskog posla je takvo da je najlakše prelomiti na njima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 avg 2024, 00:15

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:01
user1986 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:57
Balorda je napisao/la:

Nađi jedan post u kojem guram predsjednika i dokaži to šta pišeš. Je li pošteno?
Prpa ti ha? De bolan balordicu, znaju te raja ovdje i vide sta radis. Nema potrebe dalje.
Samo se ne zalis kad ti Bajric igra a Sikalo ti nije valj’o.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:15

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:11
Balorda je napisao/la:

Sranje je. Yebiga.

Igrački kadar je sada takav kakav jeste, greke su napravljene, tu više ne možeš puno učiti, ali zato trenera možeš lagano zamijeniti. Kao što sam napisao na drugoj temi, realno je da ovaj kadar može biti sasvim ok za ovu smiješnu ligu, s tim da bi se unaprijed trebali pomiriti da nećemo biti pri vrhu tabele ove sezone, ali isto tako ni opstanak ne bi trebao biti upitan. Sredina je realna.

Radi atmosfere u klubu, na stadionu, među ljudima, neki rez se mora napraviti, ne možeš gledati sa strane, a prokletstvo trenerskog posla je takvo da je najlakše prelomiti na njima.
Pa evo dovest ces Mourinha i on ce htjeti visoki presing, kako ces ga ispostovati kada nemas igracki kadar za nesto takvo? Morat ce se isto postaviti, svi iza lopte i cekaj. Je li sramota da smo usli u sezonu s ovakvim veznim redom?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 11 avg 2024, 00:17

Yebo komplet familiju i ti i sikalo vise

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 11 avg 2024, 00:18

Balorda je napisao/la:

Sranje je. Yebiga.

Apsolutno si sve u pravu , novi trener ne moze to postici , ali realno je i ocigledno je da ovaj trener ili ne zna ili je u kombinaciji sa igracima koje si nabrojao i jos par njih jer je sve to uvezano preko covjeka koji je njega doveo i igrace prije njega i poslije njega .
Novi trener , trener koji drzi do sebe i svoje karijere bi stavio igrace koji zasluzuju da igraju pod broj jedan , i izvukao bih iz njih maksimum ,
Ako uporedis rad Dudica i rad ovog trenera ( a ja pratim ) vidio bi da je to razlika kao fićo i mercedes.
Ako pratis treninge , a ja pratim , vidio bi da spremniji i bolji igraci ne igraju a losiji igraju . Ne moram o imenima uopste.
Ako pratis treninge vidio bi da trener cak ne zna kako se koji igrac zove a tu je vec mjesec dana.
Ako pratis treninge vidio bi da on nema nikakvu analizu protivnika protiv kojeg igra i ne sprema se za utakmicu na taj nacin , a zasto - zato sto ne zna i zato sto nigdje nije nista ni napravio .
Ovdje mu je bitno da dodje , da stavi u svoj CV da je bio negdje trener , uzme lovu od igraca i kluba , mozda mu se posreci pa i ubode neku pobjedu , ako ga otjeraju naplati i ode i bas ga briga.
Ima tu jos materijala za napisati al eto mozda je ovo dovoljno .
Nema nikakvog razloga da se ovaj covjek zadrzi , da ima jedan posto pa ajd’, ali realno nema nijedan posto

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:20

11 avg 2024, 00:15
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:11

Pa evo dovest ces Mourinha i on ce htjeti visoki presing, kako ces ga ispostovati kada nemas igracki kadar za nesto takvo? Morat ce se isto postaviti, svi iza lopte i cekaj. Je li sramota da smo usli u sezonu s ovakvim veznim redom?
Pa dovest ćeš Mourinha koji će vidjeti da nema igrače za visoki presing i koji će igrati ono šta može sa tim igračima. Upravo to i jest problem, ovaj nema igrače za ovu svoju nakaradnu igru nabijanja kroz sredinu, a forsira to već katastrofalno treću utakmicu. Totalno promašen način igre, tačno nevjerovatno šta gledamo, iz aviona se vidi da ne ide.

Dudić kad je došao, prvu utakmicu koju je vodio je odigrao u Tuzli najžešći mogući bunker i izvukao bod, jer je samo to i mogao. Dosta u tom momentu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 avg 2024, 00:21

Mostarwolf1981 je napisao/la:
11 avg 2024, 00:17
Yebo komplet familiju i ti i sikalo vise
I ti svoju takodje.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 00:27

Nemojte tako sta ce Sarajlije reci sa Premijer liga opcenito, to je najbitnije

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:28

11 avg 2024, 00:27
Ti si im idol, ti to iskontroliši :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:31

user1986 je napisao/la:
11 avg 2024, 00:00
10 avg 2024, 23:59
Nemoj Killa tako ti Boga. Ti si hejter a vidis da je sve savrseno.
Sta je sa Sikalom, je li imao ikakvu povredu ili je ovo bila trenerova odluka da mu ne pruzi ni minut?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 00:31

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:28
Hoces ti meni odgovoriti na ono sto te upitah prije tekme :mrgreen:

Post u kojem si napisao da potpis igraca Stefana Bulica nije kataklizmicno nista je upravo podrska Upravi, cudi me da to ne vidis kao neko koga drzim za visoko inteligentnu osobu :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 11 avg 2024, 00:33

Ima tu puno problema ali ovaj vezni red je stavrno ocajan. Nit imas kreativca nekog nit destruktivca. Laus vraca loptu golmanu sa centra dva tri puta. Onaj zgoljavi arap sam se pokenjo na sve nase u sredini, jos odgura onog balvana bajrica ko picku kad mu uze loptu. Uzas , prizeljkivao sam prsesov odlazak ali je licno Iniesta za ove sto su igrali.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:34

11 avg 2024, 00:31
Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:28
Hoces ti meni odgovoriti na ono sto te upitah prije tekme :mrgreen:

Post u kojem si napisao da potpis igraca Stefana Bulica nije kataklizmicno nista je upravo podrska Upravi, cudi me da to ne vidis kao neko koga drzim za visoko inteligentnu osobu :mrgreen:
Sacekaj jos malo pa ces saznati ko nam je u klubu vec godinu dana. Stefo je mala maca samo sto seljak ima nesto cime ucjenjuje Kevelja pa mu ovaj titra muda :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.