RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Odma otkaz canadiu samo zato jer je stavio onog panja Bajrica. **** seljo izgledo ko bayern . I ovaj mehremic je tanak. Ovo ce bit zestoka borba za opstanak.
-
- Kontakt:
@ Aleme zelim da ti se otac uspjesno operise i brz mu oporavak zelim!
04.10.2009 !
teško da ti može pomoći ali razumijem te kako se osjećaš.. da izdobri aBd, a ovo ostalo je nebitno..
Ovo sa Čanadijem jednostavno neće funkcionisati, odmah se vidjelo. Čovjek nema pojma gdje je došao i šta radi, forsira nešto što sigurno ne može proći ovdje. Realno govoreći, što prije dobije otkaz, to je bolje za nas, a šta poslije, vidjećemo.
Sranje je. Yebiga.
Sranje je. Yebiga.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Brate zelim ti svu srecu da ti otac uspjesno bude operisan i brz mu oporavak zelim
Pa pogledaj izjavu naseg trenera na televiziji.
Pa to je bruka za Velez i kompletan nas fudbal .
Ovu pricu sa ovim trenerom samo ovce mogu popusiti .
Sta rade , vade pare preko neznalica i nekih fudbalskih anonimusa , jer ne mogu se rastaliti sa ostvarenim trenerima i igracima .
Sa Lausom , Bajricem , čanadijem , halilovicem ii ostalim se lagano rastaliti cak im i uzmu pare a stave ih na poziciju .
Dupelisce od trenera pomocnika zadrzat da masu glavom i pomjeraju cunjeve.
Ja ne znam kako ih nije sramota ovo raditi ovako ofirno .
Za period od dvije tri godine se mogla napraviti ozbiljna mlada ekipa sa par starijih iskusnijih i moglo se napraviti nesto cak se mogao proizvesti i trener ili vise njih sta je i cilj jednog kluba i onda te odlazak Klafurica ne bi tako prodrmao , jer bi imao svoj plan i program kojeg se drzis ,
Oni ne znaju sta je cilj jednog kluba i na koji nacin funkcionise jedan klub.
Pa to je bruka za Velez i kompletan nas fudbal .
Ovu pricu sa ovim trenerom samo ovce mogu popusiti .
Sta rade , vade pare preko neznalica i nekih fudbalskih anonimusa , jer ne mogu se rastaliti sa ostvarenim trenerima i igracima .
Sa Lausom , Bajricem , čanadijem , halilovicem ii ostalim se lagano rastaliti cak im i uzmu pare a stave ih na poziciju .
Dupelisce od trenera pomocnika zadrzat da masu glavom i pomjeraju cunjeve.
Ja ne znam kako ih nije sramota ovo raditi ovako ofirno .
Za period od dvije tri godine se mogla napraviti ozbiljna mlada ekipa sa par starijih iskusnijih i moglo se napraviti nesto cak se mogao proizvesti i trener ili vise njih sta je i cilj jednog kluba i onda te odlazak Klafurica ne bi tako prodrmao , jer bi imao svoj plan i program kojeg se drzis ,
Oni ne znaju sta je cilj jednog kluba i na koji nacin funkcionise jedan klub.
Nazalost nakon mjesec dana rada sa ekipom i tri utakmice, jasno je da nema sistema igre ili ga ovi igraci ne mogu ispratiti. Veliko nista veceras. Ukratko ekipa koja trenutno nema nista i sto neko napisa, sto se prije rastanemo s likom koji ne zna gdje je dosao to bolje.
Ako igrac nema kvalitetu za primarnu poziciju, onda mu je mjesto na tribinama, a ne da se izmisljaju pozicije.
Veceras treba otkaz dobiti lik koji je fizicki spremao ekipu, 60 min ne mogu igrati. Nazalost umjesto stabilnog kluba, dobili smo nervozu i raspad sistema.
Ako igrac nema kvalitetu za primarnu poziciju, onda mu je mjesto na tribinama, a ne da se izmisljaju pozicije.
Veceras treba otkaz dobiti lik koji je fizicki spremao ekipu, 60 min ne mogu igrati. Nazalost umjesto stabilnog kluba, dobili smo nervozu i raspad sistema.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Kakav je onaj Kalesic iz Slobode? Nemoze bit gori od ovi nasi na sredini nikako.
Još nešto, Čanadi je izgubljen i ne zna šta radi, to je svima očigledno,
ali ljudi šta nam je Bajrić počinio u ove dvije utakmice što je igrao
Pa isto iz horor filmova, ko da mu je neko izvadio mozak. Doduše, večeras ga je trener stavio na neprirodnu poziciju, kao da mu nije dosta što ni stopera ne zna igrati kako treba, pa haj malo i zadnjeg veznog useri.
ali ljudi šta nam je Bajrić počinio u ove dvije utakmice što je igrao

Pa isto iz horor filmova, ko da mu je neko izvadio mozak. Doduše, večeras ga je trener stavio na neprirodnu poziciju, kao da mu nije dosta što ni stopera ne zna igrati kako treba, pa haj malo i zadnjeg veznog useri.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sta se sad zalis, usao je kao u21 umjesto Sikala. Nagradio ga trener jer je 5 golova islo preko njega u Andori. A najbolji igrac s Grbavice je presjedio. Filozofija novog trenera koju mu je odmah usadio sef svih sefova koje ti hvalis na sva zvona. A sve tala radi.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:31Još nešto, Čanadi je izgubljen i ne zna šta radi, to je svima očigledno,
ali ljudi šta nam je Bajrić počinio u ove dvije utakmice što je igrao![]()
Pišeš gluposti kao i obično.user1986 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:38Sta se sad zalis, usao je kao u21 umjesto Sikala. Nagradio ga trener jer je 5 golova islo preko njega u Andori. A najbolji igrac s Grbavice je presjedio. Filozofija novog trenera koju mu je odmah usadio sef svih sefova koje ti hvalis na sva zvona. A sve tala radi.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:31Još nešto, Čanadi je izgubljen i ne zna šta radi, to je svima očigledno,
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A ti nemas argumenata kao i obicno. Ali razumijem te, ne mozes ih ni imati kad igra i rezultat sve govore.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:39Pišeš gluposti kao i obično.user1986 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:38Sta se sad zalis, usao je kao u21 umjesto Sikala. Nagradio ga trener jer je 5 golova islo preko njega u Andori. A najbolji igrac s Grbavice je presjedio. Filozofija novog trenera koju mu je odmah usadio sef svih sefova koje ti hvalis na sva zvona. A sve tala radi.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:31Još nešto, Čanadi je izgubljen i ne zna šta radi, to je svima očigledno,
Eto ti Bajrica pa neka ti igra. I jos 7-8 igracina.
Argumenata za šta? Na kakvu priču hoćeš da me navučeš?user1986 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:42A ti nemas argumenata kao i obicno. Ali razumijem te, ne mozes ih ni imati kad igra i rezultat sve govore.Balorda je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:39Pišeš gluposti kao i obično.user1986 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:38
Sta se sad zalis, usao je kao u21 umjesto Sikala. Nagradio ga trener jer je 5 golova islo preko njega u Andori. A najbolji igrac s Grbavice je presjedio. Filozofija novog trenera koju mu je odmah usadio sef svih sefova koje ti hvalis na sva zvona. A sve tala radi.
Eto ti Bajrica pa neka ti igra. I jos 7-8 igracina.
S kakvim argumentima ti barataš osim što navijaš za Šikala, a ne za FK Velež Mostar? Klasična seljačka politika, rod/prijatelj/komšija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Izgubiti od kvalitetnijeg Zelje nije sramota. Od prosle godine mi hodamo po ivici da nam neko na nasem stadionu da po usima. Mehremic Ante jako spora zadnja linija. Sturm izgubljen citavu utakmicu. Jos kada je Ante izasao konfuzija zesca. Napisao sam na temi premijer liga dati ovom treneru jos par kola sanse i ako nesto drasticno ne promjeni u sto sumnjam zahvaliti mu se
Posjeta dobra danas dobar broj Manijaka i RA dobro navijanje strasan ambijent. Idemo dalje nema druge
Posjeta dobra danas dobar broj Manijaka i RA dobro navijanje strasan ambijent. Idemo dalje nema druge
I ja takodjer, molimo Boga da sve bude uredu.scudetto89 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:05@ Aleme zelim da ti se otac uspjesno operise i brz mu oporavak zelim!
@Aleme ako ti sta kad zatreba javi se u pp.
Sikalo je prosijecan igrac ali daleko bolji od bajrica. Stvarno ne kontam zasto stavi bajrica i to na drugu poziciju.
Molim vas neka mi neko samo navede jednu ili dvije situacije gdje je jedan nas igeac dobio neki duel , oduzeo neku loptu , ili bilo sta napravio .
Jevtovic - sta - za sta je on doveden , sta treba da radi ja ga nisam vidio danas uopste na terenu
Lauš - ne moze igrat nigdje ali nigdje , godinu dana pauzira ne igra i kod nas otvara sezonu glavni igrac
Bajric - pa taj momak realno nije za fudbal al najrealnije , ajde sto ne zna igrat lopte i sto je drvo , al je glup kao k….
Direktan krivac za obje utakmice i andoru i danas
Mehremic-rupa - nula - lose se postavlja , spor , uzas , nista
Bolji su igraci koji su bili u klubu nego ovi sto su dosli milion puta.
5,6 puta kamera snima trenera on ne gleda utakmicu on ledjima okrenut terenu prica sa Avdom i Merzicem i oni mu govore koga da ubaci a njih dvojica ne znaju odakle su šuplji
Oni samo cekaju platu i guraju svoje igrace koji ih pocaste po stoju dvije
Utakmica se moze izgubiti i moze biti los dan al ovaj nivo neprofesionalizma ljudi na klupi i oko kluba i na kraju na terenu je bruka i sramota .
Seljakluk ste napravili od kluba .
Hoces da budes Mamic da vedris i oblacis e onda moras znati posao majstore , ne moze papak biti Mamic .
Jevtovic - sta - za sta je on doveden , sta treba da radi ja ga nisam vidio danas uopste na terenu
Lauš - ne moze igrat nigdje ali nigdje , godinu dana pauzira ne igra i kod nas otvara sezonu glavni igrac
Bajric - pa taj momak realno nije za fudbal al najrealnije , ajde sto ne zna igrat lopte i sto je drvo , al je glup kao k….
Direktan krivac za obje utakmice i andoru i danas
Mehremic-rupa - nula - lose se postavlja , spor , uzas , nista
Bolji su igraci koji su bili u klubu nego ovi sto su dosli milion puta.
5,6 puta kamera snima trenera on ne gleda utakmicu on ledjima okrenut terenu prica sa Avdom i Merzicem i oni mu govore koga da ubaci a njih dvojica ne znaju odakle su šuplji
Oni samo cekaju platu i guraju svoje igrace koji ih pocaste po stoju dvije
Utakmica se moze izgubiti i moze biti los dan al ovaj nivo neprofesionalizma ljudi na klupi i oko kluba i na kraju na terenu je bruka i sramota .
Seljakluk ste napravili od kluba .
Hoces da budes Mamic da vedris i oblacis e onda moras znati posao majstore , ne moze papak biti Mamic .
Ocekujem u najmanju ruku da sad dobijes ban za rijec seljacka. Ili ipak ne jer si miljenik UO?!
Nisi se rodio kad sam ja pratio i navijao za Velez. Ufur’o si se a lose ti stoji. Seljacka politika. Takvi nam vode citav grad, pa sto nece i klub.
user1986 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:51Ocekujem u najmanju ruku da sad dobijes ban za rijec seljacka. Ili ipak ne jer si miljenik UO?!
Nisi se rodio kad sam ja pratio i navijao za Velez. Ufur’o si se a lose ti stoji. Seljacka politika. Takvi nam vode citav grad, pa sto nece i klub.

Seljačka nego šta, drži se svog roda/prijatelja/komšije i zadrto samo to guraj.
O tome gdje sam ja bio kad si ti bio bi se dalo pričati, ali kako god, fino je vidjeti da sam ti pogodio žicu, jer samo iz očaja se može potegnuti taj argument.
Inače, miljenik uprave, nego šta

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.