FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 01 apr 2011, 12:42

čamac je napisao/la:
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.
Može neriješeno. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 01 apr 2011, 14:05

nick je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti ;)

ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja

:mrgreen:
TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujete :lol:
U novi boj ...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 apr 2011, 14:07

Kansas City Wizards :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 apr 2011, 14:53

hz033 je napisao/la:
nick je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti ;)

ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"

izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja

:mrgreen:
TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujete :lol:

Neko od vas malih nesto pokusao i propalo mu :lol: :lol: ali kao i obicno vi mali cete to okrenut naopako kao i ti, cuj Slovenci se sa nama "sale". Pa ovo nije ni bila sala nego neki pokusaj sale koji je propao hahahhahah.
P.S vi bi bilio presretni da vam neko lupi malo suplje :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2011, 16:18

Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema :lol: :lol:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 apr 2011, 16:45

RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema :lol: :lol:
Neko ima važnija posla, nego da visi na forumu

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 apr 2011, 17:07

RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema :lol: :lol:
Svaka cast!!!
Procitani smo!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 apr 2011, 17:24

nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 apr 2011, 17:53

Biće teška tekma sutra. :(

Teško da ćemo izgubiti, a najbliži je remi. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2011, 18:12

pile87 je napisao/la:
nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...
Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno... :lol:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 apr 2011, 18:32

RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno... :lol:
Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 apr 2011, 19:27

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 apr 2011, 19:59

pile87 je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno... :lol:
Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.
Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK. :mrgreen:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 apr 2011, 21:34

nime_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK. :mrgreen:
Ma kakvi argumenti, dugovi su riješeni i Borac dobija licencu za Evropu, dogovoreno je sve sa FK DŽaja, inspektor iz UEFE obišao stadion i zadovoljan otišao, samo sankcije mogu spriječiti igranje u Evropi kao i sve klubove i reprezentaciju. To što vi maštate možete okačiti mačku o rep. A sad ste odustali već od titule i onog vašeg plavog proljeća, pa će te nas "karati" iduće god. jel, kao i prošle na Grbavici u finalu kupa ili možda kao u zadnjoj našoj utakmici u BL :lol:
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 apr 2011, 21:36

hmm zadnje tri tekme na grbavici primili ste oko 10 golova, ;) ali hajde bitno je da se sam sebi smijes
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 apr 2011, 21:48

A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici. ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 apr 2011, 21:51

nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici. ;)

ove godine na grbavici jednom ste opucali :D i to avdukic dobacio do naseg sesnesterca :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 01 apr 2011, 22:33

ellaxaz je napisao/la:Leotar-Željezničar statistika

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/le ... statistika
kao i uvijek neko ignorise utakmice prije 1992. :roll: (ne mislim na tebe ellaxaz :D )

zeljo i leotar su do sada igrali 21 prvenstvenu utakmicu a ne 17... +5 u kupu, znaci 26 :roll:

za neke fudbal poceo tek 1992. a ne 1921... :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 apr 2011, 09:17

nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici. ;)
Naracno da pravimo racunice mi smo Zeljo za nas je drugo mjesto neuspjeh, dok bi za borac to bio najbolji rezultat ikad.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 02 apr 2011, 10:11

...sretno danas u trebinju; povoljan rezultat za mene je sve sem poraza, medjutim, zbog posljednjih slabijih rezultata i nesto slabije atmosfere u i oko ekipe, veoma bitno bi bilo da ostvarimo pobjedu...ja mislim da imamo znanje i ekipu da to ostvarimo, medjutim, kako uvijek ne pobjedjuje bolji tim, sve je moguce...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.