<3
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Upozorenje.
Prepolovila ga ajkula jbt. Iz dubine

**** Australiju. Lijepi bazen 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Re: Chat
Boga mi Tuzla zrela za kompletnog renoviranja, toliko starih, oronulih i rusevnih zgrada, posebno u samom centru da je to zalosno, a tek o asfaltu u gradu da ne pricam. Nek je samo jezera...Brokula je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:52Mrzim Tuzlu samo zbog gradineTekashi je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:50I Tuzla je **** od grada, realno. Banja Luka 10X bolji grad.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:46Ja to govorim stalno ljudi se uvrijede. A isto mislim i o Tuzli.
Sjednes u auto kad zavrsis sa poslom i odes u Kalesiju negdje u kucu u brdo i gospoda si za sve Tuzlake. Ali oni imaju znas trzni centar i kafice
A uz to u Kalesiji niko nikog ne zakolje, zgazi, propuca svake sedmice kao u Sarajevu i Tuzli.
Banja Luka je dosta ljepsa i bolja od Sarajeva. U Sarajevo dodjes obidjes sve za dan i smori te. Jos vazda guzva neka, nervoza, strasno. Nema zelenila kao u Banja Luci. Sarajevo je bas precjenjeno.
Zatim bih stavio na trece mjesto Mostar ili Tuzlu. Oba grada lijepi na svoj nacin, dobar turizam ljeti imaju.
Ovo sto neki pisu da ima starih i oronulih gradjevina, pa toga ima svugdje. Zenica mi je bezveze, apsolutno nista ne nudi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ljepsi mi je Bihac od Tuzle, a i Banjaluka.Celestial je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:09Banja Luka je dosta ljepsa i bolja od Sarajeva. U Sarajevo dodjes obidjes sve za dan i smori te. Jos vazda guzva neka, nervoza, strasno. Nema zelenila kao u Banja Luci. Sarajevo je bas precjenjeno.
Zatim bih stavio na trece mjesto Mostar ili Tuzlu. Oba grada lijepi na svoj nacin, dobar turizam ljeti imaju.
Ovo sto neki pisu da ima starih i oronulih gradjevina, pa toga ima svugdje. Zenica mi je bezveze, apsolutno nista ne nudi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je Konjic zanimljiv gradic. Sve u svemu, svaki grad nesto nudi, samo zavisi sta svaka osoba zeli da vidi u tom gradu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meeh, bezkarakteran grad skroz, a nije nešto aman ni lijep. Dobar noćni život thoCelestial je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:09Banja Luka je dosta ljepsa i bolja od Sarajeva. U Sarajevo dodjes obidjes sve za dan i smori te. Jos vazda guzva neka, nervoza, strasno. Nema zelenila kao u Banja Luci. Sarajevo je bas precjenjeno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Donji Vakuf no1
- ASD
- Kontakt:
Koje sezone od IASIP su ti dobre?Jabroni je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:38Meeh, bezkarakteran grad skroz, a nije nešto aman ni lijep. Dobar noćni život thoCelestial je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:09Banja Luka je dosta ljepsa i bolja od Sarajeva. U Sarajevo dodjes obidjes sve za dan i smori te. Jos vazda guzva neka, nervoza, strasno. Nema zelenila kao u Banja Luci. Sarajevo je bas precjenjeno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja se bas iznenadio za Konjic kako je lijepo uredjen. Definitivno grad za zivjeti u njemu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:50Čovjek snuje, a Bog određuje. E ja planiram, aBd zdravlja i života, ili u Konjicu ili Jajcu živjeti kad se penzionišem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Malo kvare sliku drva za loženje ispred stambenih zgrada. Ali ionako nisam mislio ni živjeti u zgradi.DamirT je napisao/la: ↑10 avg 2024, 19:45Ja se bas iznenadio za Konjic kako je lijepo uredjen. Definitivno grad za zivjeti u njemu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:50Čovjek snuje, a Bog određuje. E ja planiram, aBd zdravlja i života, ili u Konjicu ili Jajcu živjeti kad se penzionišem.

A i sve to rijeka kompenzuje

- kraljttbvb
- Kontakt:
Skontat ćemo ti nešto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:38Malo kvare sliku drva za loženje ispred stambenih zgrada. Ali ionako nisam mislio ni živjeti u zgradi.DamirT je napisao/la: ↑10 avg 2024, 19:45Ja se bas iznenadio za Konjic kako je lijepo uredjen. Definitivno grad za zivjeti u njemu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:50
Čovjek snuje, a Bog određuje. E ja planiram, aBd zdravlja i života, ili u Konjicu ili Jajcu živjeti kad se penzionišem.
A i sve to rijeka kompenzuje![]()
Ako može jezero umjesto rijeke, ponesi iz Svabije 100 000 eura i dodji da se dogovorimo da ti ja prodam babinu vikendicu

15 minuta vožnje udaljena od grada...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne može jezero, mušica i jezero ne idu zajedno. A i jeftina ti vikendica, nema stakraljttbvb je napisao/la: ↑10 avg 2024, 21:15Skontat ćemo ti nešto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:38Malo kvare sliku drva za loženje ispred stambenih zgrada. Ali ionako nisam mislio ni živjeti u zgradi.
A i sve to rijeka kompenzuje![]()
Ako može jezero umjesto rijeke, ponesi iz Svabije 100 000 eura i dodji da se dogovorimo da ti ja prodam babinu vikendicu![]()
15 minuta vožnje udaljena od grada...

Pozitivno iznenadjen, ovako nesto samo vidis na zapadu. Svaka cast narodu koji koristi svoj glas.
Ovako nesto u BiH je nemoguca misija.
Zamisli narod koji ne izlazi na proteste zbog respiratora, zbog opceg kriminala, zbog bijednih i nesigurnih zivota, na kraju, zbog potpune nebrige za javno zdravlje...
Mislim da ne zasluzujemo bolje.
Sve se desava po zasluzi.

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 7 gostiju.