Sa Australijom jeste bio egal, gdje su pokazali karakter. Od Južnog Sudana nije bilo šanse da izgube.
Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
- ASD
- Kontakt:
Re: Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Cuj Srbija imala najbolji tim na turniru. Ovdje me pojedinci podsjecaju na mitomane sa srpskih portala. Ljudi izgubili 3x u razmaku od 20 dana od Amerikanaca, nekom ludom srecom okrenuli Australiju, ali eto opet su najbolji zbog laznog MVP-a. Da su u cetvrtfinalu naletili npr na Kanadu ili Francusku, letili bi i ranije. Po meni cetvrta ili peta ekipa turnira, ali eto uzeli su bronzu.
Pa kad vec racunas i prijateljske utakmice,racunaj da je i Srbija razbila francuze prije pocetka turnira.Ista ova Canada nije ih mogla dobiti na SP i to bez Jokica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da ne govorimo o uvijek neugodnim Talijanima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 13:57Jedva pobijedili jednom, a prethodna 2 puta se igrali s njima...KraljPovratnik je napisao/la: ↑10 avg 2024, 13:34Ako se Jokic bude odazivao na sve pozive Srbi ce biti glavni favoriti za zlato u slijedecem ciklusu evropskih i svijetskih prvenstava.
Pesic je konacno pronasao pravu formulu i savrseno ga uklopio u preostatak tima. Bogdanovic jos uvijek poprilicno mlad a ostatak ekipe jos mladji.
Amerikanci su morali dovesti sve svoje "teske topove" i naturalizovati Kamerunca da su jedva pobijedili ovakvu Srbiju, a ostala boranija nema sanse.
Zaboravljas da su se jedva provukli protiv Australije, s toga ne znam zasto donosis takve zakljucke.
Uvijek je tu opasnih reprezentacija poput Francuske, Spanije, Kanade, Njemacke, itd.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
To su sve minimalne razlike izmedju par ekipa. Ja hocu da kazem da ne mogu nikad imat najbolju ekipu pored SAD-a.
Previse se polemise oko posljednjeg poraza, a ljudi bi ih dobili u 10 od 10 utakmica. I protiv Australije su nijanse odlucivale i imali su dosta srece. Da su eto tu ispali, ne bi se ni pricalo sad o njima.
Po meni mogu biti zadovoljni itekako trecom pozicijom.
ja sam samo postirao americkog sudijskog trenera nakon utakmice sa njima i njemackog selektora nakon utakmice sa njima. bez ijednog licnog komentara. a dobijam odgovore o srpskoj mitomaniji. ispada da americke sudije i njemacki treneri sire srpsku mitomaniju.
TheGoldenGOAT
Pa ovde je mitomanija tvoj komentar koliko i kod srpskih medija. Niti je Srbija najbolji tim,niti najkvalitetniji ali posle Amera jeste na svetu. Ovo za laznog MVPa necu ni komentarisati jer je tebi sve brojanje krvnih zrnaca,tuzno i jadno. Tu Francusku je Srbija rasturila pre 3 nedelje u prijateljskoj u sred Francuske kad vec nabrajas prijateljske. A tu Kanadu je Srbija takodje rasturila u polufinalu SP prosle godine i ti bez Jokica i Micica. Zalutao si ti druze na kosarkasku temu.Celestial je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:31Cuj Srbija imala najbolji tim na turniru. Ovdje me pojedinci podsjecaju na mitomane sa srpskih portala. Ljudi izgubili 3x u razmaku od 20 dana od Amerikanaca, nekom ludom srecom okrenuli Australiju, ali eto opet su najbolji zbog laznog MVP-a. Da su u cetvrtfinalu naletili npr na Kanadu ili Francusku, letili bi i ranije. Po meni cetvrta ili peta ekipa turnira, ali eto uzeli su bronzu.

Bas mi je zao sto su vas pokrali.Stepp je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:17Pa ovde je mitomanija tvoj komentar koliko i kod srpskih medija. Niti je Srbija najbolji tim,niti najkvalitetniji ali posle Amera jeste na svetu. Ovo za laznog MVPa necu ni komentarisati jer je tebi sve brojanje krvnih zrnaca,tuzno i jadno. Tu Francusku je Srbija rasturila pre 3 nedelje u prijateljskoj u sred Francuske kad vec nabrajas prijateljske. A tu Kanadu je Srbija takodje rasturila u polufinalu SP prosle godine i ti bez Jokica i Micica. Zalutao si ti druze na kosarkasku temu.Celestial je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:31Cuj Srbija imala najbolji tim na turniru. Ovdje me pojedinci podsjecaju na mitomane sa srpskih portala. Ljudi izgubili 3x u razmaku od 20 dana od Amerikanaca, nekom ludom srecom okrenuli Australiju, ali eto opet su najbolji zbog laznog MVP-a. Da su u cetvrtfinalu naletili npr na Kanadu ili Francusku, letili bi i ranije. Po meni cetvrta ili peta ekipa turnira, ali eto uzeli su bronzu.![]()

Zalutali ste vi na planetu, mitomanski Srbi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako su se strasti smirile i sa jedne i sa druge strane možda je vrijeme da čestitam komšijama na bronzanoj medalji.Ovo je bio vjerovatno najjači košarkaški turnir u istoriji i ostvarili su ogroman uspjeh osvajanjem medalje.Ova medalja i ona utakmica sa USA će značajno doprinijeti popularnosti košarke u Srbiji i privlačenju djece da počnu trenirati ovaj divni sport.
Još jednom,čestitam
Još jednom,čestitam
Njih furaju ti imaginarni neprijateljialemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:20Kvalitetom su druga najbolja ekipa na svijetu, to je cinjenica. Za malu drzavu je realno podvig/uspjeh, kad samo u Evropi imas Spaniju, Fra, Njemacku, drzave koje su vece populacijom a i plus imaju benefit stranaca/migracije. Ovi su svi Srbi, ali dobro kod njih je kosarka vjerovatno egal sa fudbalom po popularnosti, zemlja kosarke.
Njima su lafo Amerika Britanija i slične države neprijatelji, vode se floskulom sami protiv svih ,kao da im neko prijeti nečim.
Nacija bez boje i mirisa, više su kameleon, kad im šta pase.
Dajem glavu da bi ih Kanada oduvala na terenu kao ameri u prvom kolu,jer njih Kanada ne loži.
Nit imaju najviše nba igrača nit njihovi klubovi prave najveće uspjehe nit reprezentacija pravi najvece uspjehe, a sve selekcije grade od igrača iz inozemstva ,Srbije i BiH.
Da spadaju u vrhu svjetske košarke,spadaju ,da su top tri da se polemisati ...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kakva hrpetina gluposti.

Sreca pa pobedi Amerika, neki bi ovde digli ruku na sebe izgleda da je bilo drugačije.
Kakve gluposti se pisu uz teorije zavere i vlaske magije.
Koji igrač iz ove selekcije Srbije je iz BiH?donDondon je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:51Njih furaju ti imaginarni neprijateljialemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:20Kvalitetom su druga najbolja ekipa na svijetu, to je cinjenica. Za malu drzavu je realno podvig/uspjeh, kad samo u Evropi imas Spaniju, Fra, Njemacku, drzave koje su vece populacijom a i plus imaju benefit stranaca/migracije. Ovi su svi Srbi, ali dobro kod njih je kosarka vjerovatno egal sa fudbalom po popularnosti, zemlja kosarke.
Njima su lafo Amerika Britanija i slične države neprijatelji, vode se floskulom sami protiv svih ,kao da im neko prijeti nečim.
Nacija bez boje i mirisa, više su kameleon, kad im šta pase.
Dajem glavu da bi ih Kanada oduvala na terenu kao ameri u prvom kolu,jer njih Kanada ne loži.
Nit imaju najviše nba igrača nit njihovi klubovi prave najveće uspjehe nit reprezentacija pravi najvece uspjehe, a sve selekcije grade od igrača iz inozemstva ,Srbije i BiH.
Da spadaju u vrhu svjetske košarke,spadaju ,da su top tri da se polemisati ...
-
- Kontakt:
Nemaju iz BiH ali imaju iz Hrvatske.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Fulao si sa Baustelijom realno. Odmah sam rekao da su USA, Kanada i Srbija jace repke. Jos im se otvorilo bilo i opet nisu mogli do medalje.
Iz Južnog Sudana govore da Srbija nije imala dvadeset sedam slobodnih bacanja više od njih ko zna šta bi bilo 

-
- Kontakt:
Tita ti ****, kad krenem citati forum, shvatim sa kakvim umobolesnicma trebamo dijeliti vazduh, ali cijenim da je vecina ovih ljudi sto pisu iz zadrtih sredina, buzim, otoka, kalesija, olovo sto ne znaju za civilizaciju, jedino opravdanje je to…i onda kaze bosna jedinstvena, hvala Bogu sto nije i sto nikad nece biti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.