Cudi me da nije Nurka.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zar nije Musa bio kum Aticu a Nurk Gegicu
Jeste, Faktor napisao suprotno
Pomirili smo se s cinjenicom da ga necemo imati protiv HrvatskeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 avg 2024, 12:30Jel moguce da niko ne govori o “crncu” sto ga Bevba ganja ybt pa mi nista bolje ni ne zasluzujemo
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 12:34Pomirili smo se s cinjenicom da ga necemo imati protiv HrvatskeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 avg 2024, 12:30Jel moguce da niko ne govori o “crncu” sto ga Bevba ganja ybt pa mi nista bolje ni ne zasluzujemo
Bgm brate ovo je genocid nad kosarkom, unistise nam najbolju generaciju nesto se Keenan Evans pominjao ovdje ne znam jel real pricaSurreal je napisao/la: ↑10 avg 2024, 12:49Yebem majke svima u savezu, najbolje bi bilo da izgasimo košarkašku reprezentaciju, mladi nam gube od Irske, dajemo doslovno i ono malo kvaliteta kojeg imamo susjednim reprezentacijama, nisu u stanju da se iscimaju za stranca. Ovo je tako jadno da nemam riječi, sve sa onim klaunom na mjestu trenera.
Uzmite ba po 20k eura u džepove, ne moramo ni igrati protiv Hrvata, futavci raspali
SDA korumpirani Izetbegovići vladali 30 godina i Forto i Bećirević krivi za nerad saveza ili reprezentacije...RoninX je napisao/la: ↑10 avg 2024, 14:52Kancerogene hdz i snsd strukture razaraju organizam gdje god mogu.
Zasto Musa i Juka ne dignu glas?? Sta uopste imaju izgubit? Citava javnost ce stati iza njih...Juki je Euro 2025 mozda i zadnja sansa da vidi veliko takmicenje, i treba sutiti jer je jedna separatisticka nacionalna manjina odlucila da im blokira put??
Zamislite da se u hrvatskoj pitaju cetnici ili u srbiji albanci? Gorilo bi sve
Mi smo blokirana drzava od separatista...a ovi sugavi trojkasi ne mogu trafiku vodit, samo gledaju da se ne zamjere americkoj ambasadi tipa onaj slunto becirevic ...forto je svakako bosanac, iako okupira bosnjacku poziciju, a konakovic je hrvatski cvjetak zanovjetak koji lize cipele ustasi radmanu.....pizdurine od ljudi svi skupa...nazalost ispastaju obicni patrioti, a oni ce naplatiti svoju izdaju
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Iniesta12, L-Train, Quartararo i 36 gostiju.