Sta pise to, posto mi je cirilica zaista jedva napadam procitati (slovo po slovo pa skontam rijec, a pisati ne znam nikako). "U kojoj zemlji ovo nisu koraci" "Slijedeci put nam unaprijed recite koga ne smijemo da pobjedimo"?

Sta pise to, posto mi je cirilica zaista jedva napadam procitati (slovo po slovo pa skontam rijec, a pisati ne znam nikako). "U kojoj zemlji ovo nisu koraci" "Slijedeci put nam unaprijed recite koga ne smijemo da pobjedimo"?
Gunner4 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 14:49Od svih idiotskih postova na forumu ovaj je ubjedljivo zasluzio zlatnu medalju.dzemil je napisao/la: ↑09 avg 2024, 13:10Srbi nema šansi da dobiju Njemačku, dakle, ostaju bez medalje, ali mi je i dalje smješno da je jedan Dobrić, Avramović, Gudurić, Micić i večina njihove ekipe uopšte pomislila da dobiju USA. Da, imali su ih, ali su ovaj tim prije toga mnogi 'imali' zbog njihovog cirkuskog ponašanja i igre, ili bolje rečeno basketa, jer ovo što oni igraju nije košarka nego basket- Jedan cheti poput Dobrića je umislio da je bolji od USA, jedan Micić je nešto solirao želeći valjda da im pokaže itd. Uglavnom, mitomanska posla za koje nema lijeka.
I nema sporta kad se radi o Srbiji poslije Srebrenice i svih zločina nad bošnjacima koji se i dan danas rade i nema komšija za te iste bošnjake.
Svako bošnjo koji im čestita na igri i zove komšijama je isti kao oni.
Sutra bi taj isti Dobrić došao ovdje da vidi ima li šta za silovati ako im se otvore puti, jer nisu ništa drugačiji od onih koji su to radili.![]()
![]()
Prvo, a sto da ne pomisle? Sta su trebali, izaci i plakati na terenu mi ih ne mozemo dobiti?!Pa valjda cilj svake igre je da pobjedis nebitno koliko je neko jaci i ako sebe ne mozes ubijediti da mozes pobjediti cemu onda igrati! Haha kakvu si besmislicu napisao ludilo
Drugi dio posta ti je vec prilicno odvratan. Da li te neko tijera da navijas za Srbiju? Ne, tvoja stvar za koga ces navijati ali nemas pravo da kategorises nekoga sto je navijao ili samo cestitao na odlicnoj igri. Nije svako pacenik ko ti...
A ovo za Dobrica tek? To si ti zapravo opisao sebe sta bi radio samo da ti se ukaze prilika.
Ma bjezi
Što dalje znači da ćete za 50 ljeta pričati da ste osvojili zlato na košarkaškom i vaterpolo turniru u Parizu pobjedivši Ameriku u polufinalu u oba sporta
Pravo da ti kažem zaboli me qrac za Olimpijadu i medalje nego mi simpatično čitati kuknjave tipa ove
Hvala Bogu pa nismo kao vi, pa makar nikad ništa ne osvcojili niti se bilo gdje kvalifikovali. Biti dio mitomanskog genocidnog zločinačkog stada je težina koju ništa ne može oprati osim kolektivnog pokajanja, ali pošto ste vi mitski i nebeski narod, to je za vas nemoguće.
A ne spominju kad su im dali faul-kos (Bogdanu), kad je laktom zvizno Embiida cini mi se u glavu. To se lahko moglo svirati faul u napadu.
Kao da je ikada imao neki karakter. Vi ljudi živite u iluzijama. Od mitomana da očekuješ karakter?
Strasno kako LeBron igra sa 4019vendetta87 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:16Ovo je bila takva demonstracija sile![]()
LeBron uopste ne ostaje ispod kosa da ceka skok jer zna da ce ovaj ubaciti, i onda Curry cuveni "no look 3"![]()
Zadnju cetvrtinu je pokidao. Maksimalno se zadao u odbrani, a pogađao i bitne poene, pogotovo onaj iz okreta s jedne nogeDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 19:00Strasno kako LeBron igra sa 4019vendetta87 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:16Ovo je bila takva demonstracija sile![]()
LeBron uopste ne ostaje ispod kosa da ceka skok jer zna da ce ovaj ubaciti, i onda Curry cuveni "no look 3"![]()
![]()
Covjek bi rekao da je mladji jedno 15 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.