Ma ja nek ispusimo svaku samo nek se oni druze i cackaju na laptopimaBrazzzoo123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:31Kad vidis ovo ne treba ti vise,äpa da i gube svaku tekmu.Steta sto nisu dosli ranije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ja nek ispusimo svaku samo nek se oni druze i cackaju na laptopimaBrazzzoo123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:31Kad vidis ovo ne treba ti vise,äpa da i gube svaku tekmu.Steta sto nisu dosli ranije.
Zamisli ironije
Druga sedmica augusta
Ja ipak smatram suprotno, jer podcjenjivanje je najopasniji dio psihičke pripreme za utakmice. Pogledaj samo nas - lako ćemo mi sa njima, BUM, 3 komada u našoj mreži.babino je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:31svaka cast, nije se ni sumnjalo u rad ove ekipe, neka vise opcija, samo dajte nam i kakvog 'kapitalca' iz lige 5:-)
Za sada nam je vecina igraca iz cvajte, austrije, svice i turske, tankosava:-)
Anel i Amar bi to stanje po klubovima trebali popraviti, ali za sada corak.
koliko je nasih u jacim ligama? 4, ili sam nekoga zaboravio?
(kolasinac, vasilj, demirovic i sada gigovic-ako se dokaze i bude igrao).
Znam da ne igraju klubovi, pokazalo je i zadnje takmicenje da to nije najbitnije, ali bolje je kad te protivnik respektuje zbog igraca koje poznaje i cijeni.
Ima jos vremena, nadati se da amar, anel, jusuf, ili jos neko ubode sa kakvim transferom.
Komotno se Hamzic moze pozvati i u A selekciju, nek bude momak prva zamjena. Svakako Vasilj ima 28-29 godina. Taman dok se Vasilj oprosti u npr 35, Hamzic ce nadam se biti prvi golman sto u Salzburgu, sto negdje drugo. Svakako su nam i opcije sa klupe golmani u skoro 30-tim godinama.Horoz je napisao/la: ↑08 avg 2024, 16:39Ne znam je li se pisalo, Salko Hamzić bio na klupi RB u ligi šampiona, protiv Twentea.
Treba ozbiljno o njemu porazmisliti u kontekstu A selekcije. Nije još materijal realno, ali je to profil talenta s kojim se mora na vrijeme riješiti.
Kao Ličina i Ugwu. Ok Ugwu bi možda prihvatio i U21.
Pozvati ga kao trećeg, zalog za budućost.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 16:43Komotno se Hamzic moze pozvati i u A selekciju, nek bude momak prva zamjena. Svakako Vasilj ima 28-29 godina. Taman dok se Vasilj oprosti u npr 35, Hamzic ce nadam se biti prvi golman sto u Salzburgu, sto negdje drugo. Svakako su nam i opcije sa klupe golmani u skoro 30-tim godinama.Horoz je napisao/la: ↑08 avg 2024, 16:39Ne znam je li se pisalo, Salko Hamzić bio na klupi RB u ligi šampiona, protiv Twentea.
Treba ozbiljno o njemu porazmisliti u kontekstu A selekcije. Nije još materijal realno, ali je to profil talenta s kojim se mora na vrijeme riješiti.
Kao Ličina i Ugwu. Ok Ugwu bi možda prihvatio i U21.
Ako je istina za Husica sto @DamirT pise, onda cackanje po leptopima nije bilo uzalud. Uradili su vise nego svi u zadnjih deset godina, gdje smo redom sve vrste pusili, od Zutog do Spaceka.Madal je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:20Ma ja nek ispusimo svaku samo nek se oni druze i cackaju na laptopimaBrazzzoo123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:31Kad vidis ovo ne treba ti vise,äpa da i gube svaku tekmu.Steta sto nisu dosli ranije.
![]()
Evo da ne bude da lazem.Defanzivac Young Boysa Anel Husić na sjajan je način započeo novu sezonu švicarskog prvenstva.
Ovaj 23-godišnjak je u proteklom kolu proglašen za igrača utakmice, te je izabran u tim kola švicarskog prvenstva u nogometui. Ove sezone je upisao tri nastupa i već ima asistenciju.
U Young Boys je stigao u februaru ove godine. Rođen je i živi u Švicarskoj, igra na poziciji stopera, ali može pokriti i poziciju lijevog beka. Igrao za mladu reprezentaciju te države.
Navodno, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez i direktor reprezentacija naše zemlje Emir Spahić u tišini već rade na završavanju bh. sportskog državljanstva i mladi Husić bi u budućnosti trebao nositi dres "Zmajeva".
Super! Konkurencija sve jaca i jaca na stoperskim pozicijama, jedino su Kola i Anel tu sigurni za treceg stopera ce biti prava borba (trenutno Katic prvi). Ali tu ce biti kartona, povreda pa sto vise alternative imamo to bolje.DamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:07Evo da ne bude da lazem.Defanzivac Young Boysa Anel Husić na sjajan je način započeo novu sezonu švicarskog prvenstva.
Ovaj 23-godišnjak je u proteklom kolu proglašen za igrača utakmice, te je izabran u tim kola švicarskog prvenstva u nogometui. Ove sezone je upisao tri nastupa i već ima asistenciju.
U Young Boys je stigao u februaru ove godine. Rođen je i živi u Švicarskoj, igra na poziciji stopera, ali može pokriti i poziciju lijevog beka. Igrao za mladu reprezentaciju te države.
Navodno, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez i direktor reprezentacija naše zemlje Emir Spahić u tišini već rade na završavanju bh. sportskog državljanstva i mladi Husić bi u budućnosti trebao nositi dres "Zmajeva".
Jbt nama ako dijaspora ne napravi igraca nas nema nigdje. Sta li kod nas radi strukaDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 10:07Evo da ne bude da lazem.Defanzivac Young Boysa Anel Husić na sjajan je način započeo novu sezonu švicarskog prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: MokraKifla i 42 gosta.