Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Dobrih para je on dobio, kucu sebi renovirao, auto kupio.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 18:16Bila zafrkancija jedno vrijeme za njegovo "Sve sto sam probo Srecko propo sam.." nije imao marke, gledam klipove za 3 mjeseca nesto on kuha, kupili mu laptop idu pare, poceo donirat19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 15:53Yebo tog Beasta, meni je fascinantniji onaj Hamdo "Bosanski Hulk".
Snimali ga kako nosi drva na ramenu, skupljali pare za njega, na kraju lik pokupio dobre pare i on poceo skupljati za druge.
Eno sad mu stiglo od drzave da plati poreza 8000KM, on otvorio racun da mu narod opet donira da plati tu cifru![]()
![]()
A i dobru reklamu za yt i tiktok dobio, al ga raja sad malo uzela na zub
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Negdje oko 550 000 t godišnje. Zato su jaki glede proizvodnje kukuruza.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sneako je Pezić za Tatea.
Selam za sve zaljubljenike američke non binary administratacije
Američka ambasada kritikovala podizanje spomenika Mehmedu Alagiću na Vlašiću
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Sin od 13 godina joj edituje slike na Only Fansu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bas kao i Hillary što je bila
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Evo kao neko ko je iz Sarajeva, nije mi jasno o čemu ovi ljudi lupaju i to je narativ koji se sve više provlači - "moj grad, više nije moj grad" wtf? Zato što imamo arapske turiste?

Onda ova priča o "modi" pokrivanja, ne znam kako ljudi zamišljaju da je Sarajevo ranije izgledalo? Konstantno ismijavanje i ponižavanja pokrivenih žena jer to "nije u našoj tradiciji" mi je apsolutno nejasno, a šta je to pobogu onda u tradiciji Sarajeva? I u tom prozivanju čudno, ali tako prednjače Bošnjaci. Ali eto, nekako bi da postanemo veliki grad, ali nam smetaju čak i turisti, logično njihove pare su nam okej. Nepismena zemlja, koja se pravi pametna.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kažu da je Alagić ratni zločinac? Od kad to?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 avg 2024, 02:02Sneako je Pezić za Tatea.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Činjenica je da se prodaje sve da bi se njima ugodilo i da se privuku da dolaze još više. Meni prvoj se Ilidža gadi, osjećam se kao da nisam uopšte u svojoj državi, i nije mi nimalo ugodno kad vidim da je sve podređeno Arapima, umjesto da se tretiraju kao i svi drugi turisti koji dolaze. Trebamo mi otvoriti vrata turistima, ali ne i dušu prodati da bi istima bilo dobro kod nas.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekli su da je optuzen za ratne zlocine sto i jeste istina.Judd je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:25Kažu da je Alagić ratni zločinac? Od kad to?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 avg 2024, 02:02Sneako je Pezić za Tatea.
Američka ambasada kritikovala podizanje spomenika Mehmedu Alagiću na Vlašiću![]()
''Protiv generala Alagića Haški tribunal je 2001. godine podigao optužnicu za ratne zločine za kršenje zakona i običaja ratovanja i teške povrede Ženevskih konvencija.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.