Koliko je lebron igrao u Atini

Koliko je lebron igrao u Atini
Bolji trener i setaju se turnirom. Ovo veceras je bilo izadjite i igrajte.
Nigdje veze covjek se naslonio na Embiida, sudija na pola metra ne svira, a javlja se onaj najdalji koji zna da tim faulom vjerovatno zavrsava utakmicu, da ne pricam o faulovima poput onog Whitea na Milutinovu za 2+1 i jos nekih sitnica koje su okrenule utakmicu.L-Train je napisao/la: ↑08 avg 2024, 23:01Bio je cist faul,kreno je probijati blok jer je Durant bio potpuno sam.Wanderson je napisao/la: ↑08 avg 2024, 22:57Da mogu se zajebavati, pa sudije moraju izmisljati Jokicu 4. Faul imbecilu.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 22:50Djesi magu sveznajući. Pojma ti nemas. Ko i u mnogim drugim stvarima.
Amerika se moze zajebavat 30 minuta i opet ce pobijedit. Naravno kad pošalju Dream Team a ne 4. ekipu![]()
Nema to veze sa LbJ , koliko sa selekcijom igrača , poderali su SP 2014 I OI 2016 bez njega ,ali sa lijepo kombinovanim sastavom.
Plači chetuljašu jedan
Meni je najviše zao babuke Bogdanovića, jedan od najdražih kosarkasa, vjerovatno i najdraži, momak za 10 i odlican kosarkas sa za moj okus top 2-3 najljepšim sutem. Poezija za gledanje.
I on i Lebron kao vino, klasa izbija iz njih. Falice kosarci kad odu i to mnogo
Nema Duranta, Lebrona, Currya...RollMan je napisao/la: ↑08 avg 2024, 23:07Nema to veze sa LbJ , koliko sa selekcijom igrača , poderali su SP 2014 I OI 2016 bez njega ,ali sa lijepo kombinovanim sastavom.
Ne moze se uzimati zlato sa raznim oyebinama tipa Booker i Tatum.
Da su imali recimo Irvinga i Hardena vecaras imali bi jos sigurnih 40 poena
Zasluzili su izgubiti. Nevjerovatno da izadjes na tekmu polufinala sa stavom kao da igras prijateljsku. Ozbiljno odigrali samo zadnju cetvrtinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.