AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

galia95
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la galia95 » 08 avg 2024, 01:59

😅🤣

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 avg 2024, 09:07

Mislim da ce do titue biti daleko teze ove sezone, jer je Juve znatno jaci, Atalanta takodjer jaka i ako nastavi s igrama od kraja prosle sezone bice zeznuto, a Napoli ulazi sa prejakim trenerom i samo je pitanje koliko ce ga ispratiti sa pojacanjima.
Mada i Roma izgleda sklapa solidnu ekipu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 08 avg 2024, 10:47

Naravno da treba se nadati Scudettu prije pocetka sezone, ali bice veoma tesko cak i osvojiti to cetvrto mjesto kako ostali sklapljaju svoje timove.
Ja se nadam nekom trofeju 2025!

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 08 avg 2024, 12:20

Drago mi je za prijateljske, napokon da smo pobijedili te tekme, a ne čekat Monzu u Berlosconi kupu da barem neku motivaciju dobijemo. Al prijateljske su jedno, sezona je drugo.
Borba za Scudetto ove sezone je preteska, Juve se pojačalo i odličan trener + sudije na njihovoj strani, Napoli odličan trener, Roma se pojačala, Atalanta ne znam jer su izgubili Scamaccu, merda ove sezone teško da će nešto uspijet al tako svake godine bude.
Scudetto ove godine uzima ekipa koja stvarno bude jaka u svakom segmentu. Sumnjam da ćeš ove godine moć se prošetati kroz ligu, jer imaš 3-4 konkurenta koji također ciljaju Visoko i imaju mogućnost za to.
A za 4to mjesto ce biti pretesko, tu će biti i Lazio, Fiorentina, i možda neko iznenađenje.
Sve u svemu sprema se odlična Serie A

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 avg 2024, 12:30

ACMilan100 je napisao/la:
08 avg 2024, 10:47
Naravno da treba se nadati Scudettu prije pocetka sezone, ali bice veoma tesko cak i osvojiti to cetvrto mjesto kako ostali sklapljaju svoje timove.
Ja se nadam nekom trofeju 2025!
Možda sam slabo upratio, kakve su to timove ostali sklopili?
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 avg 2024, 15:29

Nista manje od Skudeta ne ocekujemo, sad kad imamo iole dobrog trenera ne vidim sta nas to moze sputati :kafa:
Milan, Adli can leave but for now he has refused all the offers that have arrived
Gledaj ovog zohara, ne mozes ti hamelj rastjerat da si pita, to se nakupi svake godine po par komada :urnebes:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 avg 2024, 19:50

slika
:twisted: :(
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 avg 2024, 20:50

milanist je napisao/la:
08 avg 2024, 15:29
Nista manje od Skudeta ne ocekujemo, sad kad imamo iole dobrog trenera ne vidim sta nas to moze sputati :kafa:
Jel sarkazam il ste fakat zadovoljni s Fonsecom?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 avg 2024, 21:07

Biscione je napisao/la:
08 avg 2024, 20:50
milanist je napisao/la:
Naravno da je sarkazam, barem sto se mene tice. Ako si pratio, ovdje je se pisalo da nas je samo bivsi trener kocio. Zato i kazem, sad sa novim trenerom skudeto je granica :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 avg 2024, 21:36

milanist je napisao/la:
08 avg 2024, 21:07
Biscione je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Naravno da je sarkazam, barem sto se mene tice. Ako si pratio, ovdje je se pisalo da nas je samo bivsi trener kocio. Zato i kazem, sad sa novim trenerom skudeto je granica :mrgreen:
Ko je to i gdje pisao? Slobodno citiraj.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 avg 2024, 21:41

muxa je napisao/la:
08 avg 2024, 21:36
milanist je napisao/la:
08 avg 2024, 21:07
Biscione je napisao/la:

Ko je to i gdje pisao? Slobodno citiraj.
Trazi sebi ako te interesuje, zna se vrlo dobro ko je sta pisao.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 avg 2024, 21:55

Ma ja tako je najlakše, po ko zna koji put izvrces sta ljudi pišu, parafraziras kako tebi paše, a kad trebas dokazati svoje tvrdnje onda kažeš dokaži sam sebi.
Ne znam kolko nas ovdje ima aktivnih al tebi je dovoljno da jedan napise ono sa čime se ti ne slažes pa da ti poslije možeš pisati "neki su govorili" "ovdje se pisalo"....
Evo ja ti jos jednom kazem, posto tvrdiš sa se ovdje pisalo da nas je SAMO bivši trener kočio, daj nam citiraj i onda fino kažeš "muxa je pisao" "xy je pisao" a ne generalizovati kao inace sto radiš.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 avg 2024, 22:00

Kao sto ti rekoh, ne da mi se stvarno traziti. Znas i ti vrlo dobro ( i sam si rekao da ih znas najmanje dvojicu :D ) da su pisali da nas samo celava ubleha koci, i da bilo ko drugi dodje ne moze biti gore. A sta je gore od 2 mjesta a sta bolje razmisli sam.

Ajde kad si vec insistirao evo ti samo mali hint :D pa vjerujem da ces i znati ko je ovo pisao. I nije ovo jedini primjer, slicni je bilo koliko hoces, pronadji sebi :mrgreen:
Bitno je da ti rodjo ide na kraju sezone pa ko dodje dodje. Cak i domar da preuzme klupu ne moze biti gori.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 avg 2024, 22:14

Vi ste više pratili ali onako gledajući iz vana po meni je Pioli dobar trener, izvlačio je maksimum iz ekipe Milana za razliku od npr Allrgrija koji je dobre igrače činio lošim. Mislim da ga niste trebali mijenjati ako niste imali nekog talentiranog trenera dogovorenog tipa Motta.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 avg 2024, 22:24

Bilo je vrijeme za promjenu. E sad da li je Fonseca pravi izbor vidjet ćemo. Vjerujem da smo svi ovdje očekivali boljeg trenera. Kod Fonsece se u ovim pripremnim utakmicama vidi da ima nekog napretka, a koliko je to mjerodavno i kako cemo izgledati u ligi vidjet ćemo.
Imam osjećaj da se i Motta previše glorificira ovdje.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 avg 2024, 22:59

On se ( Pioli ) davnih dana trebao mjenjati, al hajd....da ne trubim ocekivao sam nekog boljeg trenera al kardani pokazuju svoje ambicije tako da je to to...nadati se da necemo fijasko doziviti sa Fonsekom, osigurati l.p za sljedecu sezonu mislim puna kapa....

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 08 avg 2024, 23:40

Evo ja sam pisao protiv onog ćelavog mamlaza. Tip nije pobijedio prijateljske utakmice zadnje 2 godine. Uspio je izgubit sve 4 prijateljske zimi, zahvaljuci Juventusu dobije opet mogućnost da kao 5ti ide u CH Ligu, uništio nas na svim nivoima, nije stvorio ni jednog igrača, i sto je najgore blamirao se 6 puta protiv merde uvijek na isti način.
U zadnje 2 godine nisam vidio ni jednom da je on znao sta radi i sta želi prenijet na teren, ni jednom. Ni jednom nisam vidio da je tip u 20 i nekoj minuti shvatio srž i prilagodio se protivničkoj taktici, ni jednom. Vec zadnje 3,5 godine uvijek istu glupost fura ne bitno protiv koga igrali, a naročito me oduševio sa 5-0-5 taktikom, Velemajstor svog zanata. Eto koliki je stručnjak, da ga niko neće, čak ni Arapi.
Daleko mu kuća od Milanella toj ublehi, i ponavljam, nije nam on donio Scudetto vec Ibra.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 09 avg 2024, 00:03

Biscione je napisao/la:
08 avg 2024, 22:14
Vi ste više pratili ali onako gledajući iz vana po meni je Pioli dobar trener, izvlačio je maksimum iz ekipe Milana za razliku od npr Allrgrija koji je dobre igrače činio lošim. Mislim da ga niste trebali mijenjati ako niste imali nekog talentiranog trenera dogovorenog tipa Motta.
Eno ga stvarno ne zna sta ce od ponuda za posao. Salu na stranu , ali njegov vrhunac u karijeri je bio taj jedan trofej i poslije nista imao je max povjerenje, max strpljenje prezivio je sve i svasta ali realno prosjecan trener s nekim dobrim periodima. On da se ne mijenja odgovara samo navijacima drugih timova.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 09 avg 2024, 08:36

Biscione je napisao/la:
Ako je tako dobar, zasto ga niste uzeli da kod vas izvuce maximum?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 avg 2024, 10:18

koraj je napisao/la:
09 avg 2024, 08:36
Biscione je napisao/la:
Ako je tako dobar, zasto ga niste uzeli da kod vas izvuce maximum?
Pitanje za sve, pprošle sezone ste završili na 2. mjestu, gdje bi ti rangirao Milan po igračkom kadru pa to smatrate neuspjehom? Gdje bi rangirao igrački kadar iz one sezone kad vam je donio scudetto?

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.