Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

scholsey
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la scholsey » 08 avg 2024, 13:45

VensanKasel je napisao/la:
07 avg 2024, 20:20
Prije godinu dana jutjuber SunnyV2 je izbacio ovaj video :
Svi ga napadali , pogotovo trans zajednica .

Onda je ovaj šlager Ava bivši Chris ( od Beasta najbolji haver , prvi njegov pretplatnik ) nedavno optužen da se dopisivao sa djetetom od 13 godina :

Da ne ostane na tome , pobrinuo se njegov bivši radnik koji je svašta otkrio , ozbiljne optužbe :

Tu je sve otišlo u pichku materinu i krenuo se svašta otkrivati , međutua Beast se pravio budala i izbacio video kao da se ništa ne dešava :
E fazon je što je taj video za dan-dva oborio rekord dislajkova , 2 miliona :rol: :rol: :rol: , još gore Beast i njegovi delegati čitavo vrijeme brišu negativne komentare :urnebes:

Eto ukratko :kafa:
Živ bio drug! Inače slabo pratim youtubere, al što volim drame.. pa to se ne da riječima opisati. :mrgreen:

Haj sve nekako mogu skontati - da krade, lažno obećava, vara i šta znam, ali brate kad vidim da neko dira djecu sve mi hoće nešto biti. Godinu života bih dao da me samo na sat zatvore u prostoriju s ovom trans boleštinom.

Kad bi bogdom imao vremena da ovako i Faćine presice sumiraš - i Patreon bih platio. :zviz: :mrgreen:
The saddest thing in life is wasted talent.

numanumaye22
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la numanumaye22 » 08 avg 2024, 14:10

Boli tuki Beasta za dislajkove, pazi
Brands are willing to pay between $2.5 million to $3 million for a shout-out in one of his videos, adding substantial revenue streams beyond YouTube's ad payouts.

Merchandise sales constitute about 40% of MrBeast's annual income.

His online store, shopmrbeast.com, offers a wide array of products, from apparel to accessories, contributing significantly to his overall earnings.

In addition to his YouTube success, MrBeast has ventured into the food industry with Feastables and MrBeast Burger.

Feastables, launched in January 2022, started with a line of chocolate bars and later expanded to gummy candies.

Although MrBeast Burger, launched in December 2020, faced quality control issues leading to legal disputes, it initially saw rapid success with over a million burgers sold and the app topping download charts.

In January 2024, MrBeast secured a $100 million deal with Amazon for an exclusive streaming series, a testament to his ever-growing influence and marketability.
dakle kupa se u parama, streamovi, sponzori, merch, 100 milki samo od Amazona ce dobit.
He spends upwards of $300,000 on producing a single video, a considerable increase from the $10,000 per video in his earlier years.
MrBeast has a massive house in Kansas, Georgia, Los Angeles, Las Vegas, and New York. He keeps moving around one place to another, in search of better content.
First 1000 subscribers: April 14, 2014
First 5,000 subscribers: August 11, 2015
First 10,000 subscribers: October 28, 2015
First 50,000 subscribers: June 11, 2016
First 100,000 subscribers: July 8, 2016
First 1 million subscribers: May 6, 2017
First 5 million subscribers: May 29, 2018
First 10 million subscribers: November 6, 2018
First 20 million subscribers: June 8, 2019
First 30 million subscribers: February 14, 2020
First 40 million subscribers: August 5, 2020
First 50 million subscribers: January 3, 2021
First 60 million subscribers: April 18, 2021
67.4 million subscribers: Sep 1, 2021
93.6 million subscribers: April, 2022
97.4 million subscribers: June, 2022
105 Million Subscribers: Sept 2022
123 Million Subscribers: Dec 2022
151 Million Subscribers: May 2023
163 Million Subscribers: June 2023
217 Million Subscribers: Dec 2023
294 Million Subscribers: Jun 2025
MrBeast Donaldson runs the following 6 YouTube channels.

MrBeast (294 million )
Beast Philanthropy (25.1 million)
MrBeast Gaming (44.3 million)
MrBeast Shorts (43.6 million)
Beast Reacts (34 million)
MrBeast 2 (43.6 million)
Jednostavno Amerika bajo. :salut:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2024, 14:17

Dobar je mrbeast covjek. Nije mu potrebno to u zivotu, da mu zbog retardiranog jarana propadne cijeli brend. Goni debila u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2024, 14:25

Gdje je dobar? Pogledaj video "Mr. Beast is a Fraud", pa ces vidjeti kako je dobar. Ovo oko trandze je totalno nebitno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 avg 2024, 14:26

Meni vala nije jasno kako Chris/Ava napravi dijete, još oženjen lik, kako je shvatio da je žensko ustvari
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 avg 2024, 14:41

Bundesliga je napisao/la:
08 avg 2024, 14:25
Gdje je dobar? Pogledaj video "Mr. Beast is a Fraud", pa ces vidjeti kako je dobar. Ovo oko trandze je totalno nebitno.
Vala baš. Ovdje masa stvari nije za kritike, nego za zatvora. Recimo ovo sa lažnim reklamiranjem čokolade ili fejk potpisima na merchu. Nije to nimalo zajebancija.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2024, 14:59

scholsey je napisao/la:
08 avg 2024, 14:41
Vala baš. Ovdje masa stvari nije za kritike, nego za zatvora. Recimo ovo sa lažnim reklamiranjem čokolade ili fejk potpisima na merchu. Nije to nimalo zajebancija.
To za čokoladu se mogu vaditi da svako radi. Ono, svako kaže da mu je čokolada najbolja. Ali ovo za fejk potpise su se zajebali i to dobro. Ima crno na bijelo kako onaj jedan lažira potpis Mr. Beasta i to prosljeđuje dalje. Onda što su se ljudi javljali da uopšte nisu dobijali nagrade, pa lažiranje challengea. Mada ovo za challenge bi se kao mogli vaditi da su entertainment, da to nije stvarno. Ali opet, ima video Mr. Beasta gdje govori da ništa nije lažirano. A onda po FB što su sve videe pobrisali od tih lutrija koje su radili.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2024, 15:02

Nisam gledao nista u vezi toga nit imam vremena haha. Samo vidim njegove videe kako pomaze ljudima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 avg 2024, 15:03

Pa problem je što YT nije reguliran i ne pada pod standarde televizije i ne mora da se drži pravila.

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2024, 15:05

Brokula je napisao/la:
08 avg 2024, 15:02
Nisam gledao nista u vezi toga nit imam vremena haha. Samo vidim njegove videe kako pomaze ljudima
Pa ne možeš tvrditi da je dobar, ako nisi upućen. To da "pomaže" je nešto što je u videu i dio je prevare. Jer lik dovodi prijatelje, porodicu, plaćene glumce, a ne random subscribere. Što bi impliciralo da ne pomaže već lažira. Pogledaj taj jedan video "I worked for Mr. beast, He is a Fraud." Kada budeš imao vremena, ne moraš ostale.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 avg 2024, 15:17

08 avg 2024, 14:59
To za čokoladu se mogu vaditi da svako radi. Ono, svako kaže da mu je čokolada najbolja. Ali ovo za fejk potpise su se zajebali i to dobro. Ima crno na bijelo kako onaj jedan lažira potpis Mr. Beasta i to prosljeđuje dalje. Onda što su se ljudi javljali da uopšte nisu dobijali nagrade, pa lažiranje challengea. Mada ovo za challenge bi se kao mogli vaditi da su entertainment, da to nije stvarno. Ali opet, ima video Mr. Beasta gdje govori da ništa nije lažirano. A onda po FB što su sve videe pobrisali od tih lutrija koje su radili.
Mislio sam na sastav čokolade. Ne znam jel u ovom videu (dug jbg, nisam ga gledao), ali sam gledao neki sumiran - uglavnom je u početku haman fakat bio zdraviji sastav. Ali se u međuvremenu promijenio (pretpostavljam zbog isplativosti), tako da je sad čak i gore od nekih nezdravih opcija (mislim da je Hershey's primjer) - a on ga još uvijek reklamira na isti način, kao zdravu čokoladu.

Mislim, nisam pravnik, ali to bi moralo potpadati pod false advertising. :hmmmmm:

Sa potpisima također. Haj što ljude (djecu) dovodi u zabludu, nego što taj potpis ništa ne vrijedi.. jer što kažeš, postoji video dokaz da dolaze od nekog drugog. Ono, automatski su svi u qrcu, jer ne možeš znati koji je fejk - a pretpostavljam da toga ima koliko hoćeš, da su ljudi davali ozbiljan keš za to.

Haman lažiranje igara dođe najmanji problem. Vjerujem da tu koristi neku zakonsku sivu zonu, što spomenu momak iznad - youtube nije tv, ne važe ista pravila. Ali je svejedno varalica.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2024, 15:21

08 avg 2024, 15:05
Brokula je napisao/la:
08 avg 2024, 15:02
Pa ne možeš tvrditi da je dobar, ako nisi upućen. To da "pomaže" je nešto što je u videu i dio je prevare. Jer lik dovodi prijatelje, porodicu, plaćene glumce, a ne random subscribere. Što bi impliciralo da ne pomaže već lažira. Pogledaj taj jedan video "I worked for Mr. beast, He is a Fraud." Kada budeš imao vremena, ne moraš ostale.
Ma hajde, najlakse je bit hejter pa cemo ga sa zadovoljstvom hejtat sad :kafa:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2024, 15:30

Pa nema to veze sa hejtom covjece. Imas dokaze, sta se provaljujes. Ili se informiraj ili ne pricaj na temu na koju nemas pojma.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2024, 15:35

08 avg 2024, 15:30
Pa nema to veze sa hejtom covjece. Imas dokaze, sta se provaljujes. Ili se informiraj ili ne pricaj na temu na koju nemas pojma.
Sto se provaljujem? Ozbiljno kazem, nisam sarkastican lol

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2024, 15:45

scholsey je napisao/la:
08 avg 2024, 15:17
ČMislio sam na sastav čokolade. Ne znam jel u ovom videu (dug jbg, nisam ga gledao), ali sam gledao neki sumiran - uglavnom je u početku haman fakat bio zdraviji sastav. Ali se u međuvremenu promijenio (pretpostavljam zbog isplativosti), tako da je sad čak i gore od nekih nezdravih opcija (mislim da je Hershey's primjer) - a on ga još uvijek reklamira na isti način, kao zdravu čokoladu.

Mislim, nisam pravnik, ali to bi moralo potpadati pod false advertising. :hmmmmm:

Sa potpisima također. Haj što ljude (djecu) dovodi u zabludu, nego što taj potpis ništa ne vrijedi.. jer što kažeš, postoji video dokaz da dolaze od nekog drugog. Ono, automatski su svi u qrcu, jer ne možeš znati koji je fejk - a pretpostavljam da toga ima koliko hoćeš, da su ljudi davali ozbiljan keš za to.

Haman lažiranje igara dođe najmanji problem. Vjerujem da tu koristi neku zakonsku sivu zonu, što spomenu momak iznad - youtube nije tv, ne važe ista pravila. Ali je svejedno varalica.
Zavisi kakvi su im zakoni za proizvode. Je li dozvoljeno to sto radi ili nije. Za potpise, ono laziranje sigurno nije dozvoljeno. Kao sto si rekao, hoces prodati proizvod sa potpisom, bezvrijedan potpis. Lik popularan, recimo za 50-60 godina je neko mogao uzeti dobar kes. A ovako, platis nesto za sta ti je receno da ces dobiti, a nisi dobio. Jos se dosta ljudi javilo, da nisu uopste dobili nagrade. Za igre sam i rekao da ce se vaditi da je entertainment, da nije stvarni zivot, jer YouTube ima iznimke za to. A ni to ne bi trebalo biti dozvoljeno, jer je nakupio stotine miliona pretplatnika tako i vjerovatno milijarde novca. Smecarski jest. Onda one giveawaye moguce da je sve davao ljudima koje poznaje, a ne random subscriberima. Sto je opet protiv pravila.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 avg 2024, 15:53

Yebo tog Beasta, meni je fascinantniji onaj Hamdo "Bosanski Hulk".
Snimali ga kako nosi drva na ramenu, skupljali pare za njega, na kraju lik pokupio dobre pare i on poceo skupljati za druge.
Eno sad mu stiglo od drzave da plati poreza 8000KM, on otvorio racun da mu narod opet donira da plati tu cifru :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 avg 2024, 15:56

Maloumni brokula ispada glup i u diskusijama oko je3enih youtubera :urnebes:

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 08 avg 2024, 16:35

Ništa čudno od tviterdžije
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 avg 2024, 16:42

19vendetta87 je napisao/la:
08 avg 2024, 15:53
Yebo tog Beasta, meni je fascinantniji onaj Hamdo "Bosanski Hulk".
Snimali ga kako nosi drva na ramenu, skupljali pare za njega, na kraju lik pokupio dobre pare i on poceo skupljati za druge.
Eno sad mu stiglo od drzave da plati poreza 8000KM, on otvorio racun da mu narod opet donira da plati tu cifru :rol:
Stvarno se mnogo tih izroda preko noci dokopalo slave nakon sto je srecko snimio prilog o njima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2024, 17:05

Kvota 1.02 da dva retarda pricaju o meni jer vjerovatno nemaju gram mozga kombinovano
slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.