Jbt ovo je gore nego kad sam bio puber,evo vec sedam dana samo mislim na jenu stvar.
Ne daj se Bosno,i Hercegovino naravno!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako je kakva ,proslijedi ,nikakav problem!sedra je napisao/la:Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Jbt ovo je gore nego kad sam bio puber,evo vec sedam dana samo mislim na jenu stvar.
Cisto sumjam da ce iz uefe da naprave istu gresku taman iz Zepca i Orasja uzimali predstavnike.Iljo je makar bio neutaralanŠB.TRN je napisao/la:Dva Hrvata iz klubova,znaci mi i Zrinjski!!!![]()
![]()
Ma ne mislim na sex care,hahaha,zapostavljati ima jos znacenja...centar2mo je napisao/la:Ako je kakva ,proslijedi ,nikakav problem!sedra je napisao/la:Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Misli pozitivno, evo tu je kraj šumarku.neutralan__ je napisao/la:Joj vise ne znam ni sam sta da mislim,cas dobre informacije,cas lose
Bosna nikad sapatom nije pala!neutralan__ je napisao/la:I sve kada gori i sve kad se rusi,srce kad se steze,Bosna pjeva kad je najteze!![]()
[youtube][/youtube]
Potpis.spielführer_21 je napisao/la:Neke su se stvari poklopile i možda sad imamo šansu da dobijemo bolji savez. Možemo li bar pokušati nešto uraditi, a ne da laprdamo po forumu stalno. Evo ponoviću ono što sam napisao u kolumni, šta vi mislite?
Zašto se ne bi organizirali, počevši od ovog foruma ako treba?
Zašto ne bi obasipali UEFU i FIFU mailovima, u kojima tražimo samo jedno, da nam pomognu da spasimo bh. nogomet?
Zašto se ne bi udružili putem društvenih mreže, organizirali mirne proteste i šetnje? Animirali javnost?
Zašto u budućim mjesecima i sve dok suspenzija bude trajala ne podržimo naše klubove više nego ikad? Zašto sve navijačke grupe ne naprave identične poruke UEFI i FIFI i tako zajedno pokažemo šta želimo?
Zašto ne kontaktiramo naše nogometne legende da se svi uključe u lobiranje kod UEFE? Zašto putem medija ne izvršimo pritisak na iste da nam pomognu u borbi za spas bh.nogometa?
Ako ne sad, a kad?
Nek se on drzi tovara,to im jedina iskrena ljubav.Tako mu @sedra odgovoris ,ebo ga ti.sedra je napisao/la:Ma ne mislim na sex care,hahaha,zapostavljati ima jos znacenja...centar2mo je napisao/la:Ako je kakva ,proslijedi ,nikakav problem!sedra je napisao/la:Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Ma nisi me naljutio sa ovim,ovo je bosanski humor.Vjeruj mi da samo mislim na reprezentaciju nasu,ne sikiram se toliko za klubove ali naa repka nas najvise predstavlja u svijetu...
Mislim i naam se da ce se do poneedjeljka sve rijesiti..
opet bevanda? grohotom se smijem taj ljudski izmet nema više šta da traži u nogometnom savezu bosne i hercegovine.ŠB.TRN je napisao/la:Dva Hrvata iz klubova,znaci mi i Zrinjski!!!![]()
![]()
Pokusavam citavo vrijeme i bas kad mi se ulije neka nada, ili neko nesto napise ili ovi na blogovima nesto napisu,sto me ponovo sje.bemoustapha je napisao/la:Misli pozitivno, evo tu je kraj šumarku.neutralan__ je napisao/la:Joj vise ne znam ni sam sta da mislim,cas dobre informacije,cas lose
nisi jedini, planiram i ja to gostovanje odavno. uvjeren sam da će se sve ovo riješiti i da ćemo bodriti svoju reprezentaciju na saint denis-usedra je napisao/la:.a planiram u Pariz u septembru akBd..
I ja se pocnem krstit i klanjat u isto vrijeme kad ih vidimnick je napisao/la:mojne ga ovdje dovljno je sto ga ismijavaju ( njegovi) prekrste se kad vide kockaste glaveharishp je napisao/la:Tamo gdje tvoja nikada nece.Na Hrvatsku ne racunaj,ebo repku koju na ''domace'' tekme,moras nositi putovnicu.centar2mo je napisao/la:Harishp gdje ti repka igra iducu utakmicu?
Bevanda nego sto,pravi covjek!![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.