Može neriješeno.čamac je napisao/la:
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Može neriješeno.čamac je napisao/la:
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.
TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"
izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
hz033 je napisao/la:TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"
izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
Neko ima važnija posla, nego da visi na forumuRBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Svaka cast!!!RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...pile87 je napisao/la:nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK.pile87 je napisao/la:Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
Ma kakvi argumenti, dugovi su riješeni i Borac dobija licencu za Evropu, dogovoreno je sve sa FK DŽaja, inspektor iz UEFE obišao stadion i zadovoljan otišao, samo sankcije mogu spriječiti igranje u Evropi kao i sve klubove i reprezentaciju. To što vi maštate možete okačiti mačku o rep. A sad ste odustali već od titule i onog vašeg plavog proljeća, pa će te nas "karati" iduće god. jel, kao i prošle na Grbavici u finalu kupa ili možda kao u zadnjoj našoj utakmici u BLnime_tm87 je napisao/la:Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK.pile87 je napisao/la:Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici.
kao i uvijek neko ignorise utakmice prije 1992.ellaxaz je napisao/la:Leotar-Željezničar statistika
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/le ... statistika
Naracno da pravimo racunice mi smo Zeljo za nas je drugo mjesto neuspjeh, dok bi za borac to bio najbolji rezultat ikad.nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.