Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la sedra » 01 apr 2011, 22:11

Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Jbt ovo je gore nego kad sam bio puber,evo vec sedam dana samo mislim na jenu stvar.
Ne daj se Bosno,i Hercegovino naravno! ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 apr 2011, 22:12

Dva Hrvata iz klubova,znaci mi i Zrinjski!!! :D :D :D

centar2mo
Kontakt:

Post Postao/la centar2mo » 01 apr 2011, 22:13

sedra je napisao/la:Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Jbt ovo je gore nego kad sam bio puber,evo vec sedam dana samo mislim na jenu stvar.
Ako je kakva ,proslijedi ,nikakav problem! 8-)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 apr 2011, 22:13

Ja sam skoro prije suspenzije pisao ovdje i pitao da li neko zna, ukoliko dodje do suspenzije, morali se ponovo preko klubova, kantona i entiteta birati članovi izvršnog odbora i saveza (u ovom smislu, ali nisam dobio odgovor), jer znao sam ukoliko bude moralo tako da će trebati mnogo vremena, ali što je najgore ponovo bi se sve na brzinu odradilo i došli bi ponovo ljudi koji će nakon par godina napraviti slične probleme (znam da je teško biti gori od sulje, uške, ilje i kompanije, ali ipak ako nas budu nastavili voditi ljudi slični njima, nema nama napretka).

Evo sad sam pročitao ovo da će UEFA dati klubovima da daju svoje ljude u budući savez, e kad to ne bi bila još jedna u nizu prvo-aprilskih šali, pa to bi mi (nam) vratilo optimizam koji se poljuljao proteklih dana. Jer jedino tako možemo spojiti i brzu reakciju i bolje sutra. A u protivnom nam slijedi čekanje da se politički lideri dogovore kako će krojiti fudbal u BIH, kao i do sad, e to bi tek bila katastrofa!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 apr 2011, 22:17

I sve kada gori i sve kad se rusi,srce kad se steze,Bosna pjeva kad je najteze! :(
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2011, 22:18

ŠB.TRN je napisao/la:Dva Hrvata iz klubova,znaci mi i Zrinjski!!! :D :D :D
Cisto sumjam da ce iz uefe da naprave istu gresku taman iz Zepca i Orasja uzimali predstavnike.Iljo je makar bio neutaralan :mrgreen:
Ti Hrvati iz Sirokog i Zrinjskog su pokazali svoje lice.Pametnom dovoljno.
Naravno ako zele rijesenje,mislim na UEFU.A ako ne opet mogu i Govandu dovesti sto se nas tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 01 apr 2011, 22:18

centar2mo je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ja vise ne mogu normalno ni da spavam,ko vampir sam.Poceo sam i zenu zapostavljati...
Ma ne mislim na sex care,hahaha,zapostavljati ima jos znacenja...
Ma nisi me naljutio sa ovim,ovo je bosanski humor.Vjeruj mi da samo mislim na reprezentaciju nasu,ne sikiram se toliko za klubove ali naa repka nas najvise predstavlja u svijetu...
Mislim i naam se da ce se do poneedjeljka sve rijesiti..

bih-estonija 7:0
Kontakt:

Post Postao/la bih-estonija 7:0 » 01 apr 2011, 22:20

Prvo pozdravljam sve forumaše-ja sam novi na forumu, ali zaista neznam više kako da se ponašam ili osjećam..pa pokušavam da se smirim na ovom forumu,,,volim BOSNU-neznam kako da se osjećam sada,,,šta će biti..vidim UEF-apočela raditi na pregovorima sa našim ljudima iz fudbala..

Prinudna uprava N/FSBIH biće sastavljena od devet članova, tri stranca, te po dva Srbina, Bošnjaka i Hrvata, saznaje SportSport.ba.
UEFA i FIFA imenovaće privremenu upravu na čelu koje će najvjerovatnije biti Allan Hanson, te još dva stranca. Velika promjena trebala bi biti u sastavu bh. predstavnika.

Naime, entiteti neće imati svoje predstavnike kao do sada već bi klubovi trebali davati svoje predstavnike u savezu.

UEFA je već obavila razgovore sa brojnim fudbalskim radnicima, između ostalih sa Predragom Pašićem, Sergejom Barbarezom, Duškom Bajevićem... Te predstavnicima Borca, Željeničara, Sarajeva i još nekih klubova iz bih.

Jednu od ključnih uloga trebao bi dobiti Dušan Marović, dugogodišnji djelatnik UEFA-e i FIFA-e, koji je rekao:

"Voljan sam pomoći bh. fudbalu. Prema mojim saznanjima reprezentacija BiH neće biti suspendovana".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 apr 2011, 22:20

neutralan__ je napisao/la:Joj vise ne znam ni sam sta da mislim,cas dobre informacije,cas lose :?
Misli pozitivno, evo tu je kraj šumarku. ;)
#divovi

centar2mo
Kontakt:

Post Postao/la centar2mo » 01 apr 2011, 22:20

Sto je sve sportsport ba saznao do sada pa to je za nepovjerovati?!
Gdje ueffa moze formirati mimo drzavnih institucija savez?Sta lozite jadne ljude bezz?Jel vas stid?!
Da mogu savez bi dobio iz ueffe i fife "otkaz" a ne suspenziju! :roll:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 01 apr 2011, 22:20

neutralan__ je napisao/la:I sve kada gori i sve kad se rusi,srce kad se steze,Bosna pjeva kad je najteze! :(
[youtube][/youtube]
Bosna nikad sapatom nije pala!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 apr 2011, 22:21

spielführer_21 je napisao/la:Neke su se stvari poklopile i možda sad imamo šansu da dobijemo bolji savez. Možemo li bar pokušati nešto uraditi, a ne da laprdamo po forumu stalno. Evo ponoviću ono što sam napisao u kolumni, šta vi mislite?

Zašto se ne bi organizirali, počevši od ovog foruma ako treba?
Zašto ne bi obasipali UEFU i FIFU mailovima, u kojima tražimo samo jedno, da nam pomognu da spasimo bh. nogomet?
Zašto se ne bi udružili putem društvenih mreže, organizirali mirne proteste i šetnje? Animirali javnost?
Zašto u budućim mjesecima i sve dok suspenzija bude trajala ne podržimo naše klubove više nego ikad? Zašto sve navijačke grupe ne naprave identične poruke UEFI i FIFI i tako zajedno pokažemo šta želimo?
Zašto ne kontaktiramo naše nogometne legende da se svi uključe u lobiranje kod UEFE? Zašto putem medija ne izvršimo pritisak na iste da nam pomognu u borbi za spas bh.nogometa?
Ako ne sad, a kad?
Potpis.
Ovom smo savezu dopustali sve, umjesto da smo ih pokusali sprijeciti na bilo koji nacin. Srecom, kao sto sam pretpostavljao, bili su dovoljno glupi da sami sebe otjeraju. Sada trebamo uciniti sve sto je u nasoj moci da nedopustimo novim ljudima, ma ko god bio u novom savezu, da se ponasaju kao ovi prethodnici. Trebamo da se organizujemo i da ih natjeramo da rade za dobrobit naseg fudbala.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 01 apr 2011, 22:21

Travanjinjinjinjinji.......................
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 apr 2011, 22:22

sedra je napisao/la:
centar2mo je napisao/la:
Ma nisi me naljutio sa ovim,ovo je bosanski humor.Vjeruj mi da samo mislim na reprezentaciju nasu,ne sikiram se toliko za klubove ali naa repka nas najvise predstavlja u svijetu...
Mislim i naam se da ce se do poneedjeljka sve rijesiti..
Nek se on drzi tovara,to im jedina iskrena ljubav.Tako mu @sedra odgovoris ,ebo ga ti.
Malo mu prebacis na Hercegovacki humor da ne bude ugrozen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 01 apr 2011, 22:23

ŠB.TRN je napisao/la:Dva Hrvata iz klubova,znaci mi i Zrinjski!!! :D :D :D
opet bevanda? grohotom se smijem taj ljudski izmet nema više šta da traži u nogometnom savezu bosne i hercegovine.

dva hrvata... vlatko glavaš, i još jedan sličan njemu koji vole ovu zemlju a ne ko bevanda kojem je svaka druga ugroženost hrvata.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 apr 2011, 22:23

Noris Čake uzmi ih u svoje šake :twisted:
15.10 - 15.06 ...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 apr 2011, 22:24

moustapha je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Joj vise ne znam ni sam sta da mislim,cas dobre informacije,cas lose :?
Misli pozitivno, evo tu je kraj šumarku. ;)
Pokusavam citavo vrijeme i bas kad mi se ulije neka nada, ili neko nesto napise ili ovi na blogovima nesto napisu,sto me ponovo sje.be :?
Rusite sto se rusit neda,zapamtite Bog vas gleda!Da mi im bi samo ovo reci!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 01 apr 2011, 22:30

Mislim i naam se da ce se do poneedjeljka sve rijesiti..[/quote]
Nek se on drzi tovara,to im jedina iskrena ljubav.Tako mu @sedra odgovoris ,ebo ga ti.
Malo mu prebacis na Hercegovacki humor da ne bude ugrozen.[/quote]

Ma haj sad nije vazno,da je bilo koja druga tema raspalio bi sad po njemu ali yebai ga sad.
Sad brate samo da se ovaj belaj rijesi u pm.
Holanjanima na posli govorim kakvu repku imamo i da jedva cekam nekakvu prijateljsku protiv njih,a sad ovo,ne daj Boze da moram cekati jos par godina..a planiram u Pariz u septembru akBd.. :?

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 01 apr 2011, 22:33

sedra je napisao/la:.a planiram u Pariz u septembru akBd.. :?
nisi jedini, planiram i ja to gostovanje odavno. uvjeren sam da će se sve ovo riješiti i da ćemo bodriti svoju reprezentaciju na saint denis-u ;)

ps. ignorišite ove trolove iz hercegovine, ignorisanjem se vraćaju u svoju kamenjastu jazbinu :!:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 22:34

nick je napisao/la:
harishp je napisao/la:
centar2mo je napisao/la:Harishp gdje ti repka igra iducu utakmicu?
Bevanda nego sto,pravi covjek!
Tamo gdje tvoja nikada nece.Na Hrvatsku ne racunaj,ebo repku koju na ''domace'' tekme,moras nositi putovnicu. :lol:
mojne ga ovdje dovljno je sto ga ismijavaju ( njegovi) prekrste se kad vide kockaste glave :mrgreen: :mrgreen:
I ja se pocnem krstit i klanjat u isto vrijeme kad ih vidim :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.