Isto ovi glupi bojkoti Zare i sličnih radi Palestine

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ko nas bre zavadiGunner4 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:56Da nije bilo njih nebi se ni pocelo pucati ali ajdeArtemisFowl je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:54Ma sve jasno, ljudi riješili rat ovdje. Da nije njih, nikad se ovdje ne bi prestalo pucat.
Bojkot coca-cole koja se puni u HadžićimaJayCatwright je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:16Ako je ukusno ko što aki kaže, mora se probat, pa da ga je ne znam ko proizveo![]()
Isto ovi glupi bojkoti Zare i sličnih radi Palestine![]()
ne Meka, ne MuhamedCap13 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:25Bojkot coca-cole koja se puni u HadžićimaJayCatwright je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:16Ako je ukusno ko što aki kaže, mora se probat, pa da ga je ne znam ko proizveo![]()
Isto ovi glupi bojkoti Zare i sličnih radi Palestine![]()
![]()
Neki njegov trans jaran/jaranica je sudjelovao/la u neprikladnom ophođenju prema maloljetnicima, pa su ga sad počeli svi prozivati da je sve vrijeme znao šta radi.
E gluho bilo.. vjeruj da mi je bilo sumnjivo što mi se činio kao normala lik. Nekako mi youtuber i normalna osoba nikako ne idu u istu rečenicu.ArtemisFowl je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:30Neki njegov trans jaran/jaranica je sudjelovao/la u neprikladnom ophođenju prema maloljetnicima, pa su ga sad počeli svi prozivati da je sve vrijeme znao šta radi.
Gunner4 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:56Da nije bilo njih nebi se ni pocelo pucati ali ajdeArtemisFowl je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:54Ma sve jasno, ljudi riješili rat ovdje. Da nije njih, nikad se ovdje ne bi prestalo pucat.
A SDP dokrajčio onom nakazom od zakona o prebivalištu. Srbi iz srbije i dalje glasaju na lokalnim izborima u Srebrenici, autobusima ih dovlače. A ti nikšiću i dalje govori, nismo znali da će se zloupotrebljavati zakon, yebem te u tu ogromnu praznu glavurdu
Puno gledaš Borisa Malagurskog.Gunner4 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:56Da nije bilo njih nebi se ni pocelo pucati ali ajdeArtemisFowl je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:54Ma sve jasno, ljudi riješili rat ovdje. Da nije njih, nikad se ovdje ne bi prestalo pucat.
Meni je vrh onaj sa kokosom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:56Ovome se nisam nadao momciluciMortemHz je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:52Odvratan, vrlo losa kvaliteta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:44Nismo odavno o slatkisima i grickalicama
Moja preporuka za danas![]()
Rekoh bit ce docekan objerucke jer kosta samo jednu konvertibilnu marku i vecina forumasa ga moze priustiti za razliku od premium lastinih stapica
Šta fali Srebreničanima da dođu na dan izbora sa autobusima, avionima, busevima?ArtVandelay je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:46
A SDP dokrajčio onom nakazom od zakona o prebivalištu. Srbi iz srbije i dalje glasaju na lokalnim izborima u Srebrenici, autobusima ih dovlače. A ti nikšiću i dalje govori, nismo znali da će se zloupotrebljavati zakon, yebem te u tu ogromnu praznu glavurdu